تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: برترین اکشن/ماجراجویی 2013؟

راي دهنده
104. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • Assassin’s Creed IV: Black Flag

17 16.35%
  • Grand Theft Auto V

34 32.69%
  • The Last Of Us

47 45.19%
  • Tomb Raider

5 4.81%
  • Zelda: A Link Between Worlds

1 0.96%
صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 13 از 13

نام تاپيک: برترین بازی‌های 2013 - برترین هر ژانر - برترین بازی اکشن/ماجراجویی

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

The Last Of Us

2. 10 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز virus2009's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    NormandySR2       نام.گوشی : Samsung Galaxy Note3

پيش فرض

این The Last of us چیست که عالم همه دیوانه اوست ......

انتخاب بین این عناوین خیلی سخته ؛ هر کدوم واسه خودشون یک شاهکار اند
    Zelda رو که نتوستم افتخار آشنایی باهاش رو داشته باشم
    Tomb Raider خیلی بازیه جذابی بود و نسبت به نسخه های قبلیش خیلی پیشرفت داشته بود
    Assassin Creed Black Flag رو قبل از انتشارش خیلی ازش نا امید بودم ، ولی وقتی بازیش کردم کلا دوباره به این سری ایمان آوردم ، گیم پلی بازی خیلی جذاب شده و شخصیت پردازی بازی عالی کار شده ؛
    The Last of US : .......( کلمه پیدا نکردم در وصفش شرمنده )
    Grand Theft Auto V : یکی از بهترین سری های GTA ، بازی ای که از تک تک لحظاتش لذت بردم ، همه چیز دست در دست هم داده بود تا یک شاهکار رو خلق کنه

اگه رقابت خیلی نزدیک میبود رای نمیدادم ، ولی چون GTA نمیتونه به TLOU برسه به همین دلیل به GTA رای میدم ( Who cares حالا
    )

ولی خداییش اگه GTA V برای PC هم منتشر میشد الان نمودارش از صفحه مانیتور میزد بیرون....

Last edited by virus2009; 30-12-2013 at 19:38.

4. 6 کاربر از virus2009 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه Mohammad.F.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    MohammadT15

پيش فرض

خوب بعد از ماه ها توی انجمن گیم یه حاضری بزنیم

واقعا رای دادن کار سختیه و میشه گفت یه جورایی به سلیقه مخاطب بیشتر بستگی داره , 2 تا بازی توی این عناوین هست که 2 تا از شاهکارهای به تمام معنای این نسل بودن :

GTA V که از اسمش و از پیشینه و مهر تایید Rockstar از مدتها پیش مشخص بود به همون غولی تبدیل میشه که تمام اهالی گیم انتظارش رو میکشیدن !

از طرف دیگه ND با The Last Of Us بار دیگه اومده بود تا با خلق یه آی پی جدید و سبکی متفاوت قدرتش رو به رخ دنیای گیم بکشه و نشون بده همیشه موفقه و یه سر و گردن از بقیه بالاتر !

و 2 تا بازی AC:BF و TR هم به نظرم بیشتر با همدیگه رقابت دارن تا با اون 2 تا غول بالایی که اسم بردم

با احترام به شاهکار Rockstar رای من TLOU هست که همون اوایل نظر سنجی دادم . دوستانی که با من در ارتباط بودن میدون من برای GTA V کلاس های دانشگاهیم رو میپیچوندم میشستم خونه بازی میکردم !یعنی واقعا مجذوب عظمت و قدرتش شدم جوری که مثل قرص آرامبخش اگه روزی 1 ساعت بازی نمیکردم عصبی میشدم ! کلا 1 ماهی درس و زندگی برامون نذاشت خدا رو شکر تموم شد و به امتحانا ترممون نخورد

از اون طرف TLOU برای من تداعی بهترین خاطره ها با PS3 بود و اون حسی که در حین بازی بهم القا میشد رو هیچ وقت فراموش نمیکنم , فرقی که من بین این 2 بازی برای رای خودم گذاشتم این بود که ND اومد دست به یه ریسک جانانه زد , پروژه یGTA کاملا مشخصه و از قبل هم برنامه ریزی شده بود و مشخص بود چی به دنیای گیم میخواد عرصه کنه , با اینکه گیم پلی , گرافیک , داستان و تمام چیزای GTA V با GTA IV زمین تا آسمون فرق داره همه چی از نو ساخته شده و شکی درش نیست که 1% هم تکراری نمیشه مثل سری بازیهای COD ! ولی بازم در کل همه ی ما میدونستیم که آخرش GTA قراره بیاد و سبک و فرم بازی کاملا واضح بود

اما TLOU ماه ها همه رو مجذوب و معطل خودش کرده بود چون یه آی پی و سبکی کاملا جدید و ریسکی از ND بود که تمام اهالی گیم رو کنجکاو کرده بود این اثر و آی پی جدید چه جوری از آب در میاد و وقتی ریلیز شد با متای فوق العاده و نمرات کامل همه رو متحیر کرد , بر اساس این استارت کاری نو و ایده ی جدید و ریسکی که ND موفق به انجام اون شد من رای خودم رو به TLOU دادم

Last edited by Mohammad.F.M; 30-12-2013 at 14:11.

6. 8 کاربر از Mohammad.F.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •