The Last Of Us
Assassin’s Creed IV: Black Flag
Grand Theft Auto V
The Last Of Us
Tomb Raider
Zelda: A Link Between Worlds
The Last Of Us
این The Last of us چیست که عالم همه دیوانه اوست ......
انتخاب بین این عناوین خیلی سخته ؛ هر کدوم واسه خودشون یک شاهکار اند
Zelda رو که نتوستم افتخار آشنایی باهاش رو داشته باشم
Tomb Raider خیلی بازیه جذابی بود و نسبت به نسخه های قبلیش خیلی پیشرفت داشته بود
Assassin Creed Black Flag رو قبل از انتشارش خیلی ازش نا امید بودم ، ولی وقتی بازیش کردم کلا دوباره به این سری ایمان آوردم ، گیم پلی بازی خیلی جذاب شده و شخصیت پردازی بازی عالی کار شده ؛
The Last of US : .......( کلمه پیدا نکردم در وصفش شرمنده )
Grand Theft Auto V : یکی از بهترین سری های GTA ، بازی ای که از تک تک لحظاتش لذت بردم ، همه چیز دست در دست هم داده بود تا یک شاهکار رو خلق کنه
اگه رقابت خیلی نزدیک میبود رای نمیدادم ، ولی چون GTA نمیتونه به TLOU برسه به همین دلیل به GTA رای میدم ( Who cares حالا)
ولی خداییش اگه GTA V برای PC هم منتشر میشد الان نمودارش از صفحه مانیتور میزد بیرون....
Last edited by virus2009; 30-12-2013 at 19:38.
خوب بعد از ماه ها توی انجمن گیم یه حاضری بزنیم
واقعا رای دادن کار سختیه و میشه گفت یه جورایی به سلیقه مخاطب بیشتر بستگی داره , 2 تا بازی توی این عناوین هست که 2 تا از شاهکارهای به تمام معنای این نسل بودن :
GTA V که از اسمش و از پیشینه و مهر تایید Rockstar از مدتها پیش مشخص بود به همون غولی تبدیل میشه که تمام اهالی گیم انتظارش رو میکشیدن !
از طرف دیگه ND با The Last Of Us بار دیگه اومده بود تا با خلق یه آی پی جدید و سبکی متفاوت قدرتش رو به رخ دنیای گیم بکشه و نشون بده همیشه موفقه و یه سر و گردن از بقیه بالاتر !
و 2 تا بازی AC:BF و TR هم به نظرم بیشتر با همدیگه رقابت دارن تا با اون 2 تا غول بالایی که اسم بردم
با احترام به شاهکار Rockstar رای من TLOU هست که همون اوایل نظر سنجی دادم . دوستانی که با من در ارتباط بودن میدون من برای GTA V کلاس های دانشگاهیم رو میپیچوندم میشستم خونه بازی میکردم !یعنی واقعا مجذوب عظمت و قدرتش شدم جوری که مثل قرص آرامبخش اگه روزی 1 ساعت بازی نمیکردم عصبی میشدم ! کلا 1 ماهی درس و زندگی برامون نذاشت خدا رو شکر تموم شد و به امتحانا ترممون نخورد
از اون طرف TLOU برای من تداعی بهترین خاطره ها با PS3 بود و اون حسی که در حین بازی بهم القا میشد رو هیچ وقت فراموش نمیکنم , فرقی که من بین این 2 بازی برای رای خودم گذاشتم این بود که ND اومد دست به یه ریسک جانانه زد , پروژه یGTA کاملا مشخصه و از قبل هم برنامه ریزی شده بود و مشخص بود چی به دنیای گیم میخواد عرصه کنه , با اینکه گیم پلی , گرافیک , داستان و تمام چیزای GTA V با GTA IV زمین تا آسمون فرق داره همه چی از نو ساخته شده و شکی درش نیست که 1% هم تکراری نمیشه مثل سری بازیهای COD ! ولی بازم در کل همه ی ما میدونستیم که آخرش GTA قراره بیاد و سبک و فرم بازی کاملا واضح بود
اما TLOU ماه ها همه رو مجذوب و معطل خودش کرده بود چون یه آی پی و سبکی کاملا جدید و ریسکی از ND بود که تمام اهالی گیم رو کنجکاو کرده بود این اثر و آی پی جدید چه جوری از آب در میاد و وقتی ریلیز شد با متای فوق العاده و نمرات کامل همه رو متحیر کرد , بر اساس این استارت کاری نو و ایده ی جدید و ریسکی که ND موفق به انجام اون شد من رای خودم رو به TLOU دادم
Last edited by Mohammad.F.M; 30-12-2013 at 14:11.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)