خیلی ممنون بابت کمکتون...
یه سوال دیگه هم داشتم:
اگر از این یکسال فرصت استفاده کنم و ارشد سراسری روزانه قبول بشم و 3سال طول بکشه تا ارشدو به اتمام برسونم بازهم میتونم از فرصت یکساله استفاده کنم؟یافقط همین یکبار میشه استفاده کرد؟
باتشکر...
خیلی ممنون بابت کمکتون...
یه سوال دیگه هم داشتم:
اگر از این یکسال فرصت استفاده کنم و ارشد سراسری روزانه قبول بشم و 3سال طول بکشه تا ارشدو به اتمام برسونم بازهم میتونم از فرصت یکساله استفاده کنم؟یافقط همین یکبار میشه استفاده کرد؟
باتشکر...
سلام
چون از معافیت تحصیلی استفاده کردین دیگه بهتون معافیت تحصیلی نمیدن
فقط یک بار میشه
ممنون... .
حالا یه سوال دیگه واسم پیش اومد...
من دانشگاه کارشناسیم غیر انتفاعی هست احتمالا اگه بخوام واسه سال بعد تو کنکور ارشد شرکت کنم اگه دانشگاه خوبی مثل دانشگاههای تهران قبول بشم به احتمال خیلی زیاد چندتا درس رو باید جبرانی بگذرونم. که این خودش باعث اضافه شدن ترم تحصیلی میشه...
حالا سوال من اینه که اگه از این فرصت یکساله استفاده کنم و کنکور سال بعد یه همچین دانشگاهی قبول بشم که مثلا 5 ترمه یا 6ترمه ارشدو تموم کنم بعد واسه دکتری فرصتی میمونه که بخوام تو کنکورش شرکت کنم یا باید بلافاصله برم سربازی؟
سلام . توی سایت نظام وظیفه نوشته دانشجو ها با دادن 15 میلیون تومن به عنوان ضمانت میتونند اجازه خروج 30 روزه دریافت کنند . میخواستم ببینم همچین چیزی درسته ?
Sent from my HTC One using Tapatalk
اگه از این یک سال الان استفاده کنید بعدا فرصتی نخواهی داشت
سلام
بله درسته
سلام
برای بیماریهای بيماريهاي استخوان ( اسكلت) به کدوم پزشک باید رفت ؟
سوال دوم
فرض میگیریم دوره کارشناسی رو تموم کردیم ، بعدش 2باره میشه کنکور داد و مثلا رشته کاردانی خوند ؟
باید دعوت نامه داشته باشیم ؟
اونو نمیدونم
نظام وظیفه کاری به دعوت نامه و اینا نداره
دوستان واسه معافیت پزشکی مستقیما باید بریم نظام وظیفه یا نامه متخصص و شرح بیماری چیزی میخواد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)