اره منم شک کردم
یه دفه 350 تخفیف خوب یکم با عقل جور در نمیاد
همون موقع اومدم تو سایت و تو مغازه چکشون کردم
خدارو شکر فعلا از سیستمش راضی هست و تا الان کهمشکلینداشته باش
اره منم شک کردم
یه دفه 350 تخفیف خوب یکم با عقل جور در نمیاد
همون موقع اومدم تو سایت و تو مغازه چکشون کردم
خدارو شکر فعلا از سیستمش راضی هست و تا الان کهمشکلینداشته باش
خوب اگر سیستم رو از بازار پایتخت واقع در چهارراه ولیعصر گرفتی اونطور که دوستانم در ایران به من امار دادن بیشتر مغازه های اونجا سیستم رو رایگان اسمبلی میکنند .....به اضافه اینکه مدل های تقلبی پاور ها گرین و همچنین رم ها و هارد های چینی بازارو فرا گرفته و هیچ کدوم اون کیفیت برند های اصلی رو ندارن ماجرا کمی مشکوک هست یه چنین تخفیفی بسیار غلط اندازه![]()
سلام
اولا ممنون که پیگیری میکنید و براتون مهمه
دوما
چطوری بفهمم قطعات اصل بم دادنه راه های تست بم بدید
از گارانتی هاشون.
گارانتی های اصل رو براتون مهندس اشراقی نوشتن. اگر اون گارانتی ها رو دادن، اوکی هست و اصله.
پس اصل هستن چون دقیقا همون گارانتی ها هستن
در مورد پاور ها خوب یه راه همون گارانتی هست در مورد هارد که بورد نصبی روی هارد رو میشه از رویه نوع رنگ فهمید چینی هست یا برند اصلی گرچه برند های اصلی هم خودشون شرکت چینی هست و منظور از چینی بودن اینه که توسط شرکت های غیر مجاز وارد ایران شدن بدین صورت که بورد هارد های اصلی رنگ سبز کاملا شفاف داره وبورد هارد های تقلبی سبز مات هست و این کاملا مشهود هست گرچه اگر اعتراضی هم به فروشنده کنید جوابشون اینه که میگن چون ایران تو تحریمه و جنس های اصلی سخت پیدا میشه و باید از خداتون هم باشه همینا کارتونو راه میندازنولی با پرس وجو میتونید هارد گارانتی دار مورد نظرو پیدا کنید فقط نگذارید فروشنده از غفلت شما استفاده نه و جنسه خودشو بهتون بده
به هر حال تو بازار نا به سامان ایران باید فقط با گارانتی راه برید که دوستان هم فرمودن
![]()
به نام خدا
سلام این اشنا ما از سیستمش راضی هست و تا حالا هیچ مشکلی نداشته
دوستان بازم ممنون که منو تو یه انتخاب دیگه راهنمایی کردید و تشکر فراوان به خصوص از اقای اشراقی
حذف شود.......
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)