تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 126 از 329 اولاول ... 2676116122123124125126127128129130136176226 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,251 به 1,260 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

داره خودمونی میشه omid_061's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2013
    محل سكونت
    ahwaz

پيش فرض

گوشیم gallaxy Ace
    ویبرش گهگاهی کار میکنه گهگاهی نه
    تنظیماتش هم اوکی هست ولی چرا اینطوره ؟؟؟

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

ممنون از وقتی که میزاری
    نه با خود گوشی میبینم
    چشم یه پریز و در نظر میگیرم ببینم چجوریه
    با شارژرای دیگه هم تست کردم همینجوری بود ولی بازم تست میکنم خبر میدم
    برای اندازه گیری شدت جریان میتونی راهنماییم کنی؟ کد مخفی داره؟ اگه آره من همه کد مخفیارو زدم هیچ کدوم و اجرا نکرده گوشیمم روت و اینا نیست
    میگم احتمالش هست که از اون فایله batterystat.bin باشه؟ ولی هر چی میگردم تو گوشیم این فایل اصلا وجود نداره همه فولدرارو گشتم root data همه جا رو ولی این اسم و پیدا نکردم
    راستی چند تا مشکل دیگه ام دارم مثلا یکیش اینه که وقتی تنظیم میکنم که برنامه ها روی ای دی کارت نصب بشه مثلا بعضی وقتا که یو اس بی رو وصل میکنم واسه انتقال اطلاعات بین گوشی و سیستم بعدش که قطعش میکنم خود به خود تنظیمه عوش میشه میره روی نصب بر گوشی یا مثلا بعضی وقتام که دوباره تغییرش میدم که بره رو اس دی مینویسه در حال تغییر و همینجوری میمونه باید کنسل کنم و فلان و اینا از چیه ای بابا اعصاب ندارم دیگه
    الان ساعت 7 صبحه از 3.30 گوشیم شارژش تموم شد و زدم به شارژ الان تازه شده 80 درصد و بازم خیلی کند میره بالا ولی یه چیزی رو باز کشف کردم
    موقعی که شارژ کم بود زدم به شارژ بعد از یه ساعت اینا دستم و زدم به شارژر گرمه گرم بود ولی الان که 80 شده دست زدم خنک بود نمیدونم علت و البته این مورد گرم و سرد شدن شارژر و من تو گوشی قبلیمم دیده بودم اونم اینجوری بود ولی خواستم بگم در جریان باشید
    ساعت 7.30 هستش شارژ 90 درصد شده فکر کنم تا 8 میشه 100 درصد الان از یه پریز دیگه دارم شارژ میکنم ولی بازم زیاده مدت شارژ یعنی اگه 8 بشه 100 درصد یعنی از شارژ 0 که گوشی خاموش شده تا 100 حدود 4.30 طول کشیده
    دونه دونه جزئیات و دارم میگم
    دیشب خوابم برد ساعت 11 صبح از شارژ کشیدم ولی 100 درصد پر بود رفتم بیرون و برگشتم این سری دیدم در عرض 2 ساعت حدود 15 درصد شارژ کم کرده نه مکالمه ای داشتم نه چیزی فقط دو تا اس ام اس اومد که اونارم جواب ندادم ولی قبلا همین چند روز پیش با شارژ 100 درصد هر 1 ساعت و نیم 1 درصد کم میکرد
    خلاصه دیگه نمیدونم باید چیکار کنم
    لطفا در مورد تمام مواردی که نوشتم بهم راهنمایی بده ممنون کلافه ام
    با مولتی متر ولی اگه ندارید مهم نیست نخرید میخواستم ببینم که نرم افزاریه یا سخت افزاری اگر چریان قطع میشد و هنوز شارژ شدن ادامه داست به اختمال خیلی زیاد میگفتم نرم افزاریه حالا مهم نیست خودتون رو به زحمت نندازید برای خریدن یا جور کردنش بعد یه سیم رابط درست میکردید خودتون بعد پوست یه تیکه از سیم که دست خوردن بهش یا تماس باهاش راحت نباشه از روی اون جای زخمی سیم با مولتی متر اندازه گیری میکردید ولی خوب بهتر که نشد یکمی خطر داشت تو فایل های سیستمی هم دستکاری نکنید و باحاشون بازی نکنید خطریه یه اسکن ویروس هم یکنید و یه چیز دیگه گوشی رو اک بند خریدید دیگه یعنی تا موقع تهویل گوشی گوشی پلمپ بود دیگه اگر بوده یا نبوده در هر صورت به کسی که ازش خریدید گوشی رو یه تماس بگیرید ببینید چی میگه اگر گفت مشکل داره و گوشی رو عوض کرد براتون که هیچی به نفع شما اگر نکرد هم به گارانتی زنگ بزنید ببینید اونا چی میگن بهتون به هیچ وجه با هیچ کدومشون هیچ گونه در گیری نداشته باشید چون لج میکنن و جواب سر بالا میدن و نمیدونم اذیت میکنن اگه یه خورده پاچه خاری هم بکنید معمولا زود خر میشن چون معمولا مردم باهاشون دعوا میکنن تا حرف بزنن و هیچ کدوم رو متحم نکنید ولی از حقتون هم نگزرید ولی مواظب باشد که چیزی نگید که به طرف توهین بشه میدونم که همشو میدونید ولی خوب دیدم که افراد با این که میدونن بازم رعایت نمی کنن
    شما موبایل دیتاتون خاموشه یا روشن اگر روشنه خاموشش کنید چون یعضی مواقع یه یه نرم افزاری وصل میشه به جی پی ار اس و شارژ میکشه حسابی برای خاموش کردنش هم اگر منو ها رو دست کاری نکرده باشه خود شرکت تو تنظیمات -دیتا یوزیج هست بزاریدش رو خاموش ولی اینترنت سیمکارت رو هر وقت روشنش کنید دارید بدیش همینه
    اگر گوشی پلمپ تحویل داده شده و موقع تحویل برای تست کردن جلوی خودتون باز کرده که هیچی اگر گوشی پلمپش باز بوده موقع تحویل شما یه خورده زور دستتون میفته چون وظیفشون هست که گوشی رو جلوی شما باز کنن و روشن کنن و زمانی که شما اطمینان کردید از سلامت گوشی دیگه وظیفه ای ندارند ولی اگر هر کدوم رو انجام نداده باشه وظیفه اش رو کامل انجام نداده به نظر من

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

گوشیم gallaxy Ace
    ویبرش گهگاهی کار میکنه گهگاهی نه
    تنظیماتش هم اوکی هست ولی چرا اینطوره ؟؟؟
    سلام.

اینگونه مشکلات هم میتونه نرم افزاری باشه هم سخت افزاری.شما میتونید یکبار رام رسمی رو فلش بزنید اگر مشکل حل نشه احتمالا سخت افزاریه .اما اینو هم در نظر داشته باشید که اینگونه مشکلات معمولا نرم افزاریه و از تداخل بین نرم افزار رسمی و نصبی یا تداخل بین دو نرم افزار نصبی بوجود میاد.ولی شاید بعد از نصب رام رسمی هم مشکل پا برجا بمونه و نیاز به وایپ کردن گوشی باشه چون با نصب رام رسمی نرم افزارهای نصبی پاک نمیشه.در کل منظورم اینه قبل از اینکه گوشی رو بدست تعمیرکار بدید تمامراه های ممکن رو خودتون قبلش امتحان کنید که مطمئن بشید سخت افزاریه.

4. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

با مولتی متر ولی اگه ندارید مهم نیست نخرید میخواستم ببینم که نرم افزاریه یا سخت افزاری اگر چریان قطع میشد و هنوز شارژ شدن ادامه داست به اختمال خیلی زیاد میگفتم نرم افزاریه حالا مهم نیست خودتون رو به زحمت نندازید برای خریدن یا جور کردنش بعد یه سیم رابط درست میکردید خودتون بعد پوست یه تیکه از سیم که دست خوردن بهش یا تماس باهاش راحت نباشه از روی اون جای زخمی سیم با مولتی متر اندازه گیری میکردید ولی خوب بهتر که نشد یکمی خطر داشت تو فایل های سیستمی هم دستکاری نکنید و باحاشون بازی نکنید خطریه یه اسکن ویروس هم یکنید و یه چیز دیگه گوشی رو اک بند خریدید دیگه یعنی تا موقع تهویل گوشی گوشی پلمپ بود دیگه اگر بوده یا نبوده در هر صورت به کسی که ازش خریدید گوشی رو یه تماس بگیرید ببینید چی میگه اگر گفت مشکل داره و گوشی رو عوض کرد براتون که هیچی به نفع شما اگر نکرد هم به گارانتی زنگ بزنید ببینید اونا چی میگن بهتون به هیچ وجه با هیچ کدومشون هیچ گونه در گیری نداشته باشید چون لج میکنن و جواب سر بالا میدن و نمیدونم اذیت میکنن اگه یه خورده پاچه خاری هم بکنید معمولا زود خر میشن چون معمولا مردم باهاشون دعوا میکنن تا حرف بزنن و هیچ کدوم رو متحم نکنید ولی از حقتون هم نگزرید ولی مواظب باشد که چیزی نگید که به طرف توهین بشه میدونم که همشو میدونید ولی خوب دیدم که افراد با این که میدونن بازم رعایت نمی کنن
    شما موبایل دیتاتون خاموشه یا روشن اگر روشنه خاموشش کنید چون یعضی مواقع یه یه نرم افزاری وصل میشه به جی پی ار اس و شارژ میکشه حسابی برای خاموش کردنش هم اگر منو ها رو دست کاری نکرده باشه خود شرکت تو تنظیمات -دیتا یوزیج هست بزاریدش رو خاموش ولی اینترنت سیمکارت رو هر وقت روشنش کنید دارید بدیش همینه
    اگر گوشی پلمپ تحویل داده شده و موقع تحویل برای تست کردن جلوی خودتون باز کرده که هیچی اگر گوشی پلمپش باز بوده موقع تحویل شما یه خورده زور دستتون میفته چون وظیفشون هست که گوشی رو جلوی شما باز کنن و روشن کنن و زمانی که شما اطمینان کردید از سلامت گوشی دیگه وظیفه ای ندارند ولی اگر هر کدوم رو انجام نداده باشه وظیفه اش رو کامل انجام نداده به نظر من

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk
    آره بابا من تازه از علائ ایدینم خرید نکردم صاف رفتم بازار موبایل ایران قشنگ پلمپ بود تازه دو ساعت سریالش و چک کردم گارانتیش و چک کردم جلوی خودم باز کرد مغازه دار
    بعد اینکه آره همه چیز و خاموش هم که کنم همینجوریه یه بار زود شارژ میشه یه بار دیر شارژ میشه یه بار دیر خالی میکنه یه بارم زود خالی میکنه
    نمیدونم پس من فردا میرم مایکروتل ببینم چی میگن اگه قرار باشه گوشی و بزارم یه هفته بمونه بازش کنن و فلان فکر کنم نزارم بهتره میترسم بازش کنن دیگه از اینم که هست بدتر شه
    ممنون فردا نتیجه رو میدم پس

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

دستتون درد نکنه..فقط یه چیز دیگه..رام های رسمی برای مدل گوشی من مال ایران نصب کنم بهتر نیست؟..چون یه آپدیتی برا مدل گوشیم دیدم که کشورش ایران بود..اونو نصب کنم؟
    در ضمن آپدیت های مخصوص گوشی من با هم متفاوتن یعنی مثلاXXMF1 با DJPLJ1 با هم فرق میکنن..یعنی هر کدومشون نصب کنم برا گوشیم مشکلی ایجاد نمیکنه؟
    سلام.

خواهش میکنم.شما نفرمودید گوشیتون چیه که.
    بفرمائید گوشیتون چیه آخرین آپدیتهاش رو بهتون لینک بدم.

7. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آره بابا من تازه از علائ ایدینم خرید نکردم صاف رفتم بازار موبایل ایران قشنگ پلمپ بود تازه دو ساعت سریالش و چک کردم گارانتیش و چک کردم جلوی خودم باز کرد مغازه دار
    بعد اینکه آره همه چیز و خاموش هم که کنم همینجوریه یه بار زود شارژ میشه یه بار دیر شارژ میشه یه بار دیر خالی میکنه یه بارم زود خالی میکنه
    نمیدونم پس من فردا میرم مایکروتل ببینم چی میگن اگه قرار باشه گوشی و بزارم یه هفته بمونه بازش کنن و فلان فکر کنم نزارم بهتره میترسم بازش کنن دیگه از اینم که هست بدتر شه
    ممنون فردا نتیجه رو میدم پس
    سلام.

دوست عزیز پلمپ که اصلا" مسئله ای نیست.خیلی راحت خودشون پلمپ میکنن مهم فروشگاهی هست که ازش خرید میکنید که آدمای سالمی باشن.وگرنه خیلی راحت گوشی توی ویترین یا دست دوم رو میبرن توی پستوی مغازه پلمپ میکنن و میارن تقدیمتون میکنن.(من اینو بارها به چشم خودم دیدم).

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2011
    محل سكونت
    شمال

پيش فرض

تمام شماره های توی گوشیم رو پاک کردم و وقتی تو قسمت تنظیم نوع نمایش دفترچه تلفن میرم و گذینه نمایش شماره های ذخیره شده در گوگل رو انتخاب میکنم تمام شماره هام میاد و وقتی که نمایش شماره های ذخیره شده تو گوشی رو میزنم خالیه.
    حالا چطور باید از تو گوگل به گوشی کپی کنم که وقتی فقط نمایش شماره های خود گوشی رو میزنم شماره هام بیاد؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

تمام شماره های توی گوشیم رو پاک کردم و وقتی تو قسمت تنظیم نوع نمایش دفترچه تلفن میرم و گذینه نمایش شماره های ذخیره شده در گوگل رو انتخاب میکنم تمام شماره هام میاد و وقتی که نمایش شماره های ذخیره شده تو گوشی رو میزنم خالیه.
    حالا چطور باید از تو گوگل به گوشی کپی کنم که وقتی فقط نمایش شماره های خود گوشی رو میزنم شماره هام بیاد؟
    سلام.

باید از ستینگ گوشی به قسمت اکانتهاتون برید و اونجا اکانت گوگل رو انتخاب کنید. بسته به نوع گوشیتون گزینه ای به نام ری استور یا Sync رو باید داشته باشیدانتخابش کنید و شماره هاتونو برگردنید.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

سلام.

خواهش میکنم.شما نفرمودید گوشیتون چیه که.
    بفرمائید گوشیتون چیه آخرین آپدیتهاش رو بهتون لینک بدم.
    سلام..گوشی من Galaxy mini 2 GT-S6500D هست..اگه لطف کنی یه آپدیت بذاری ممنون میشم..

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام..گوشی من Galaxy mini 2 GT-S6500D هست..اگه لطف کنی یه آپدیت بذاری ممنون میشم..
    سلام.
    آخرین آپدیت ایران که در ماه اکتبر 2012 ارائه شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    و آخرین آپدیت موجود که مال اپراتور T-Mobile هلند هست و توی همین ماه (دسامبر 2013)عرضه شده:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

البته هر دو 2.3.6 هستن .

13. این کاربر از AryanLand بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •