با سلام خدمت اساتيد
من يه راهنمايي فوري مي خواستم در مورد خريد يه كارت گرافيك كه سوالاتم اين هست لطفا اساتيد و اعضاي محترم جواب بدن ... تشكر
چون بودجم محدوده كارتي زير 450 (هرچي كمتر بهتر) مي خوام تا اونجايي كه سرچ كردم اين كارتها رو پيدا كردم:
GeForce GTX 650 با برند ايسوز قيمت: 420 تومن
GeForce GTX 650 با برند
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
قيمت: 395 تومن
hd7770 هم قيمت: 460 تومان
حالا سوالات:
1. اول اينكه بين برند ايسوز و inno3d فرق خاصي مي كنه و اين inoo3d برند معتبري هست يا نه؟
2. دوم اينكه 7770 و gtx650 با تفاوت قيمتي كه داره (حدود 50 تومن) از لحاظ كارايي و عملكرد در بازيها بهتر هست يا نه؟ يعني ارزش داره بيشتر بدم و 7770 رو بگيرم.
3. تا اونجايي كه شنيدم مي گن gt650رو مي شه زياد overclok كرد درسته؟ اگه اين كار رو بكنم به 7770 مي رسه يا قويتر از اون ميشه؟
4. من در برندها تعصبي نيستم و هركدوم كه بهتر باشه با قيمت مناسب مي گيرم ولي اين nvidia كه از فيزيك و كودا و اين چيزا بهره برده در بازيها تأثيري هم داره و ارزش داره به خاطر اين چيزاش مثلا 650 رو بگيرم يا اين مشخصات فقط يه تبليغه؟؟؟
5. در نهايت سوال اخر كه بي ربط هست !! من يه كارت hd4850 داشتم كه به قيمت 160 تومن فروختم ارزون ندادم يا قيمتش همينقدره؟؟؟
ممنون ميشم همه اين سوالات رو جواب بديد تا منم از بلاتكليفي نجات پيدا كنم... با تشكر مجدد از همه اعضاي دوست داشتني و گل