تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 124 از 329 اولاول ... 2474114120121122123124125126127128134174224 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,231 به 1,240 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

کاربر فعال انجمن توسعه و ساخت بازی AMIR REZAs's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    هر کجا هستی --------- Wherever you are

پيش فرض

سلام دوستان

گوشی من i9082 گرنده که روت کردم ولی مثل اینکه درست روت نشده (از این روش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )

بعد دیدم کار نمیکنه از یک سایت دیگه هم همیکارا رو تکرار کردم ولی فکر کنم مدلش فرق میکرد چون شکل ریکاوری مود فرق کرد.
    حالا که میخام انروت کتم اررور میده installation aborted چیکار کنم

اون قسمت odin counter هم 3 شده

کمک کنید
    معمولا به راحتی گوشی آنروت نمیشه بهتره شما از سایت های تخصصی و بخش تخصصی گوشی تون این مسائل رو بپرسید مثل سایت موبایلستان یا --------- . ir و اگر مشکل حل نشد به نمایندگی ببرید تا فلشش کنن ( اگرم خودتون میتونید فلش کنید ک هیچ)

آیا مشکل از اندروید 4 هستش یا از تنظیمات گوشی؟؟؟؟

سلام به دوستان

من جدیدا گوشی Galaxy s4 mini گرفتم که اندرویدش چهاره با بعضی از سایتها که جاوا نیاز داره و اچ تی تی پی اس هست ارور زیر رو میده و نمیاره :

an error has occurred in this application , please check yourlog files for further information...

قبل از این من با گوشی گالاکسی که اندرویدش 2.3 بودم این سایتا رو بخوبی میاورد حتی نرم افزار java midp emulator for android 4.2 رو هم نصب کردم فایده نکرد ...

دوستان میدونید مشکل از کجاست؟؟
    منم شنیده بودم جاوا روی اندروید 2.3 براحتی کار میکنه اما روی 4 املاتورش کار نمیکنه. فک میکنم مشکلتون از همین باشه . حالا شما از کروم و چند تا برازر دیگه استفاده کن شاید درست شه.

یه سوال
    من از وقتی گوشیم رو آپدیت کردم هی وقتی چند کار همزمان میکنم ریاستارت میشه
    تازه عر موقع ریاستارت میشه همه ی نرم افزار هایی که تو مموری ام هستش ترتیبش بهم می خوره مشکل چیه؟چکار کنم؟
    Xperia L
    Android:4.2.2
    شما هم بهتره گوشی تون فلش شه یا به ورژن قبلی برگردید یا منتظر باشید آپدیت جدید بیاد . ضمنا میتونید فکتوری ریست هم بکنید و اگر با همه اینا حل نشد مشکل از مموری کارت هست و بهتره فلشش کنید یا کلا عوضش کنید.( برای فلش یا خودتون یا به نمایندگی مراجعه کنید)

من اکسپریا آکرو اس دارم. الان حدود یک ساله دارمش. جدیدا چند تا مشکل پیدا کرده .

اولیش اینه که وقتی دارم باهاش کار می کنم مخصوصاً موقعی که دارم باهاش بازی می کنم ، یه دفعه نور صفحه مقداری کم میشه و نمی شه زیادش کرد.

دمیش هم اینه که یه کم سرعتش اومده پائین. خیلی از اپلیکیشن های به درد نخور رو پاک کردم الان به اندازه روز اول اپلیکیشن دارم. چند تا دونه بیشتر نیست.

میشه بگید علت ها چیا هستن و باید چیکارا کنم ؟
    بهترین کار فکتوری ریست و فلش به ورژن بالاتر یا پایین تر هست .
    علتش هم احتمالا مشکل نرم افزاری داره . سونی از این اشکالا زیاد داره ( قبلا sony ericsson live داشتم خود به خود ری استارت میشد با آپدیت جدید حل شد )

رنامه قرآن اندروید iQuran pro 2.5.2 رو بگیرم؟ این بهترینه؟
    اوه چقد فایل دیتاش زیاده ! همون فایلهای صوتی منظورمه. مال هر استاد میفرقه ! دوروبرای یه گیگه واایی با سرعت کزایی کی دان کنیم اینارو
    آره ولی بدون صوتش IQuran هم هست حجمش 10-15 مگه

2. این کاربر از AMIR REZAs بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

یه گوشی اندروید هست که وقتی میزنم یو اس بی، نمیادش میخواد نصب بشه! سی دی هم که نداره چیکار کنم؟ برو بکس راهنمایی لدفا

یو اس بیشو فک کنم باید نصب کرد که سی دی نداره خودش هم نصب نمیشه همینجوری.
    گوشی از کدوم مدل هست ؟
    خیلی از گوشی ها امروزه دیگه سی دی ندارن ولی به جاش درایورشون یا نرم افزار مربوط بهشون رو میشه پیدا کرد .
    اگه سامسونگ هست این براش جواب میده :
    SAMSUNG_USB_Driver_for_Mobile_Phones.exe
    برای گوشی های دیگه هم میتونی توی گوگل درایور یو اس بی ـش رو سرچ بزنی

4. این کاربر از مصطفی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

سلام بچه ها ممنون میشم راهنماییم کنید
    من اخیرا یه هواوی g610 خریدم از روز اول نمیدونم چرا وقتی شارژش میکنم تا 80 درصد رو به خوبی میره ولی از 80 تا 100 خیلی طول میکشه ولی اگه صفحه نمایش روشن باشه از 80 تا 100 رو زود میره ولی مشکل نگهداشتن شارژ نداره یعنی خیلی خوب شارژ و نگه میداره گاهی اوقاتم میبینی طول نمیده و با همون صفحه خاموش تا 100 راحت میره مخصوصا اگه بالای 10 20 درصد شارژ داشته باشه امروز یه چیز دیگه کشف کردم و اونم این که در حالت روشن زدم به شارژ و 98 درصد شد خاموش کردم فوری زدم به شارژ ولی در حالت خاموش 90% نشون داد این ایرادا طبیعیه یا باتریم خرابه چجوریاست گوشیمم روت و اینا نیست هیچیش و -- نکردم و استاندارده
    تشکرررررررر

آخر فروم باز italia88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

سلام
    سایت های اینترنتی توسط مرورگرها روی گوشی های آندرویدی خیلی اذیت میکنه طوری که هر بار که صفحه رو Minimize میکنم و میرم سراغ یک برنامه دیگه ف وقتی برمیگردم به مرورگر و سایت رو مجدد Miximize میکنم تا ببینم صفحه رو Refresh میکنه و با این کار کلی وقت آدم رو تلف میکنه و مجدد برمیگرده به صفحه Login وباید یوزر و پسورد رو وارد کنی و این روند هربار که برنامه رو Minimize کنی تکرار میشه اونم با این اینترنت های بی کیفیت ایران واقعا باعث اذیت میشه در صورتی که روی اینترنت PC این مشکلات اصلا نیست و 2 ساعت هم صفحه سایت رو به حال خودش بزاری وقتی برمیگردی سرجاشه و تکونی نخورده
    خواستم بدونم برای رفع این مشکل چکار باید کرد ؟
    ممنون
    شما اگه گوشیتون اندروید 4 روش نصبه با کروم برید مشکلتون حل میشه

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

کسی نیست منو راهنمایی کنه ؟
    مشکلتون چیه عزیز؟؟

تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    ناکجا آباد !!!

پيش فرض

سلام
    گوشی گالکسی اس دوس ( اس 7562 ) دارم . خیلی زیاد کند هست به خصوص توی اس دادن و گرفتن . اس ام اس های زیادی دارم که نمیخوام پاکشون کنم . البته الان داره علامت میده که فضای ذخیره کم شده ولی خیلی قبل از اینکه فضا کم بشه هم همین مشکلو داشت . حافظه 8گیگ هم توش دارم که اون حدود 4 گیگش پره . نمیدونم چرا اطلاعاتو توی اون نریخته . البته بازم میگم خیلی قبل از اینکه فضای حافظش کم باشه کند شده بود
    آندرویید 4.0.4 روش نصبه .
    بفرمایید چکار کنم تا مشکلم اساسی حل بشه . یعنی امکان داره با وجود فضای زیاد حافظه ولی به خاطر پیامک زیاد این مشکل پیش بیاد . اساتید فن بفرمایید چه کنم ؟
    سپاس
    متاسفانه گوشیهای دو سیمه معمولا وقتی تعداد پیامکشون زیاد میشه یه خورده کند میشن و کاریش نمیشه کرد

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

سلام بچه ها ممنون میشم راهنماییم کنید
    من اخیرا یه هواوی g610 خریدم از روز اول نمیدونم چرا وقتی شارژش میکنم تا 80 درصد رو به خوبی میره ولی از 80 تا 100 خیلی طول میکشه ولی اگه صفحه نمایش روشن باشه از 80 تا 100 رو زود میره ولی مشکل نگهداشتن شارژ نداره یعنی خیلی خوب شارژ و نگه میداره گاهی اوقاتم میبینی طول نمیده و با همون صفحه خاموش تا 100 راحت میره مخصوصا اگه بالای 10 20 درصد شارژ داشته باشه امروز یه چیز دیگه کشف کردم و اونم این که در حالت روشن زدم به شارژ و 98 درصد شد خاموش کردم فوری زدم به شارژ ولی در حالت خاموش 90% نشون داد این ایرادا طبیعیه یا باتریم خرابه چجوریاست گوشیمم روت و اینا نیست هیچیش و -- نکردم و استاندارده
    تشکرررررررر
    این که از۰تا۸۰رو سریع میره و بعد کند میشه طبیعیه چون نمودار(i-t) رو که رسم کنی هموگرافیک میشه یه منهنی هست و خوب در مورد وقتی هم که برای درک بهترش ظرفیت باطری ثابت هست و زمان داره افزایش پیدا میکنه پس شدت جربان باید کم بشه و درمورد این که اگر ۱۰-۲۰در صد شارژ داشته باشه خوب معلومه سریع تر پر میشه خوب تغییرات بارش کم تره خوب زمانش هم کم تره و مورد اخر مطمئن هستید که ۸۹ نبوده من خودم به شخصه این اشتباه ها رو میکنم به جز اون هم ممکنه چند تا برنامه با هم تداخل پیدا کنن با هم یا یه باگی چیزی بوده گوشیتون سالمه نگرانش نباشید و یه چیز دیگه هم اینه که گوشیا رو وقتی روشن خاموش میکنیم مقدار زیادی از شارژشون رو از دست میدن چرا هم نمیدونم چرا این اتفاق میافته حالا بسته به گوشی و ظرفیت باتریش دیگه کم و زیاد میشه

Sent from my Nexus 4 using Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2013

پيش فرض

این که از۰تا۸۰رو سریع میره و بعد کند میشه طبیعیه چون نمودار(i-t) رو که رسم کنی هموگرافیک میشه یه منهنی هست و خوب در مورد وقتی هم که برای درک بهترش ظرفیت باطری ثابت هست و زمان داره افزایش پیدا میکنه پس شدت جربان باید کم بشه و درمورد این که اگر ۱۰-۲۰در صد شارژ داشته باشه خوب معلومه سریع تر پر میشه خوب تغییرات بارش کم تره خوب زمانش هم کم تره و مورد اخر مطمئن هستید که ۸۹ نبوده من خودم به شخصه این اشتباه ها رو میکنم به جز اون هم ممکنه چند تا برنامه با هم تداخل پیدا کنن با هم یا یه باگی چیزی بوده گوشیتون سالمه نگرانش نباشید و یه چیز دیگه هم اینه که گوشیا رو وقتی روشن خاموش میکنیم مقدار زیادی از شارژشون رو از دست میدن چرا هم نمیدونم چرا این اتفاق میافته حالا بسته به گوشی و ظرفیت باتریش دیگه کم و زیاد میشه

با تشکر از اینکه کامل و با حوصله جوابم و دادی فقط یه چیزی میمونه اگه 80 تا 100 دیرتر شارژ شدنش طبیعیه چرا این موضوع یه بار هست یه بار نیست مثلا یه سری زدم با سرعت یکسان شارژ شد یه سری زدم 80 تا 100 طول کشید و از این مهمتر چرا وقتی به 80 81 میرسه و کند میشه صفحه رو که روشن میکنم سرعتش زیاد میشه؟
    تشکررررررررررر

11. این کاربر از boose_bar_khoda بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

در این قسمت کاربرایی که هر گونه مشکل سخت افزاری و نرم افزاری (البته بیشتر در مورد سیستم عامل و نرم افزارهای روی خود سیستم عامل گوشی) دارن مشکلشون رو مطرح کنن تا عزیزانی که حرفه ای تر هستن بهشون کمک کنن...لطفا در مورد نرم افزار های خاص و 3rd Party به این بخش مراجعه کنین
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    لطفا برای دریافت جوابتون صبور باشین...
    سلام
    من تازه با ساییتون آشنا شدم
    سوالی داشتم اگه جواب بدید ممنون می شم
    یاهو مسنجرم روی گوشی قبلا کامل بود اما از وقتی که ارتقا دادم اندروید گوشیمو دیگه امکان استفاده از وبکم ندارم
    می شه راهنماییم کنید
    باتشکر

آخر فروم باز 1376MAXIMUM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2012
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با تشکر از اینکه کامل و با حوصله جوابم و دادی فقط یه چیزی میمونه اگه 80 تا 100 دیرتر شارژ شدنش طبیعیه چرا این موضوع یه بار هست یه بار نیست مثلا یه سری زدم با سرعت یکسان شارژ شد یه سری زدم 80 تا 100 طول کشید و از این مهمتر چرا وقتی به 80 81 میرسه و کند میشه صفحه رو که روشن میکنم سرعتش زیاد میشه؟
    تشکررررررررررر
    خواهش میکنم وظیفه ام بود اگر جواب میدادم کامل جواب بدم و توضیح بدم فکر نمیکنم این طور باشه ولی خوب همیشه هم به یک اندازه طول نمیکشه بستگی داره که اون روز مثلا دما چقدر بوده نمیدونم ولتاژ پریزی که بهش وصل کردید چقدر بوده چه موقع روز بوده چه برنامه هایی روی گوشی باز بوده و خیلی چیزای دیگه میتونه رو زمان تاثیر بزاره فکر میکنم سوال دوم هم که چرا صفحه که روشن میشه سریع تر میشه برای این باشه که ادم وقتی داره با گوشیش کار میکنه گذر زمان رو کم تر حس میکنه شما یه کاری بکن ببین وقتی که گوشی تو شارژه و با هاش کار میکنی سریع تر شارژ میشه واقعا کرنومتر بگیر ببین واقعا میشه اگه باشه ببین زود تر هم خالی میشه یانه چون من خودم حس میکنم گوشیم که زود تر پر میشه زود تر هم خالی میشه من گوشیم ال جی هست ولی هیچ وقت واقعا تست نکردم شاید چون زود تر پرمیشه بیشتر استفاده میکنم زود تر خالی میشه نمیدونم ولی در کل فکر میکنم که ۱۵-۲۰ دقیقه کم و زیاد شدن مدت شارژ شدن مهم نباشه اگر گوشی مشکل داشته باشه مشخص میشه راحت متوجه میشید نگران نباشید هواوی یه شرکت معروف هست تو تجهیزات مخابراتی درسته چینی هست ولی چنیی داریم تا چینی اجناس چینی همه کیفیتی داره اجناس چینی درجه بندی داره ولی گوشی و چیزای این طوری که مال یه برند شناخته شده و معتبر هست شرکت برای این که بازارش رو از دست نده همه رو با یک کیفیت و یک قیمت تولید میکنه گوشی های فیک هم که میبینید معمولا یا اصلا مارکی نداره یا هم اصلا اسم اون برند خدا هم نشنیده یا چرتو پرت نوشته

Last edited by 1376MAXIMUM; 26-12-2013 at 16:21.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •