من این نرم افزاری که گفتید رو تو هاردم داشتم و نصب کردم منتها خیلی خوب بلد نیستم با هاش کار کنم ! باید بریزمش رو فلش یا همن روی سیستم اجراش کنم ؟چون هارد خرابم روش همین ویندوز نصبه!
در ضمن قبلا همین نرم افزار هارد نیمه سوز لبناپم رو به کلی سوزونده!!
من این نرم افزاری که گفتید رو تو هاردم داشتم و نصب کردم منتها خیلی خوب بلد نیستم با هاش کار کنم ! باید بریزمش رو فلش یا همن روی سیستم اجراش کنم ؟چون هارد خرابم روش همین ویندوز نصبه!
در ضمن قبلا همین نرم افزار هارد نیمه سوز لبناپم رو به کلی سوزونده!!
این نرم افزار من هنوزم ازش استفاده میکنم و مشکلی برای هارد ایجاد نمیکنه این نرم افزار نیمتونه relocated sector رو درست کنه فقط بدسکتور رو ریکاوری میکنه و تعمیر میکنه روی یک سی دی یا فلش رایتش میکنید بعد بوتش میکنید رو مود scan and repair این نرم افزار رو گفتم استفاده کنید برای ارور دومی
سلام چرا جواب سوالم رو نمیدید؟من سه چهار پست قبل از تون سوال کردم هنوز جوابم رو نگرفتم؟!لطفا جواب بدید؟
والا من در مورد سوال شما نمیتونم جواب قطعی بدم که عمر هاردهاش چقدر است این بیشتر به نحوه کارکرد شما برمیگرده
من یه هارد 1ونیم خریدم دست 2 یه صدای تق اول وصل شدن میده ،ولی مشکل اصلی هم اینه که همه نرم افزار هامیگن سالمه ولی نرم افزار hdtune اونهم فقط درنسخه 5.5درقسمت airflowقرمزهست ومیگه هارد برای مدت زیادی قرمزبوده .آیامشکلی هست ؟راه حل؟
یعنی از چه لحاظ میفرمایید؟یعنی هر چه باهاش کپی پیست انجام بدی یا انجام اموری مثل این عمر هارد کم میشه؟
سلام
دوستان dvd ویندوز 8 توانایی Low Format داره؟ آخرین بار که نصب کردم یادم میاد که گزینه Format در Setup خودش Quick Format می کرد و آپشنی دیگه نداشت. درسته؟
سپاس
نه سوالتون کلی است نمیشه جواب دقیق داد
میشه یک عکس بدین
از تو ویندوز میتونید بکنید اینکارو
تو hiren boot cd هم توابزارهاش برای low level format است
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)