تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 88 از 278 اولاول ... 387884858687888990919298138188 ... آخرآخر
نمايش نتايج 871 به 880 از 2775

نام تاپيک: کلوپ لپ تاپ ASUS N550

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان قیمتش به پول ایران چند میشه به علاوه گارانتی و اینا ؟ ایا میصرفه صبر کنیم ؟ کانفیگ رم 8گیگ اگه باشه فک کنم باصرفه تر باشه..گرافیکشم ddr5.‏ترکونده فول اچدی هم که هست .فک کنم لمسی نیس البته برا من فرقی نمیکنه لمسی بکارم نمیاد.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان لطفا در مورد n56jr یه نقدی بکنید ویه سوال در مورد همین لبتاپ n56jr

صفحه نمایشش فول اچ دی ips ست؟؟
    مهم ترین مزیتش نسبت به n550 کارت گرافیک قوی تره و مهم ترین نقطه ضعفش هم (نسبت به n550) اینه که صفحه نمایش ips نیست هرچند ظاهرا کیفیت صفحه نمایش چندان بد هم نیست , EWV ئه.
    علاوه بر این ظاهرا صدای فنش از نظر بعضی از استفاده کنندگان آزار دهنده بوده ولی یه حسن هم که نسبت به 550 ذکر شده بود دسترسی ساده تر به قطعات لپ تاپ و ارتقا و تعمیر ساده تر بود .

3. 2 کاربر از lena13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستان قیمتش به پول ایران چند میشه به علاوه گارانتی و اینا ؟ ایا میصرفه صبر کنیم ؟ کانفیگ رم 8گیگ اگه باشه فک کنم باصرفه تر باشه..گرافیکشم ddr5.‏ترکونده فول اچدی هم که هست .فک کنم لمسی نیس البته برا من فرقی نمیکنه لمسی بکارم نمیاد.
    ظاهرا اونجا قیمتش خیلی تفاوتی با 550 نمی کنه من دیدم که یکی از قیمت زیر 1000 دلار صحبت کرده بود (999 دلار!!) اما با توجه به اینکه هنوز 550 هم درست حسابی وارد ایران نشده بعید می دونم از لحاظ زمانی صبر کردن عاقلانه باشه! به علاوه قیمت ها هم در ایران خیلی نسبت خطی با قیمت های خارج نداره و ظاهرا بیشتر دست فروشنده ها و واردکننده هاست تا تابع قیمت جهانی!
    Last edited by lena13; 23-12-2013 at 18:30.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

‏ ‏Hacker13گرافیک n56jr ddr5هست اما گرافیکn550‎ ddr3هست دی دی ار فایو 2گیگ این به مراتب قوی تر و بهتر از گرافیک ddr3‎ ‎4gbهست

6. این کاربر از blackkk بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

اینم لینک برای کسانی که می خوان درباره این مدل n56r بیشتر بدوندد :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

8. این کاربر از lena13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

الان اینn56jrبا کارت گرافیک قدرتمندش گیمینگ حساب میشه دیگه؟! بر عکس n550jvمالتی مدیا هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

به نظر من برای این مدل احتیاجی به کولپد نیست . سیستم خنک کننده ی لپتاپ به قد کافی قوی هست . من داغ شدن اون چنانی ازش ندیدم حتی توی نرم افزار ها و بازی های سنگین .

خروجی های فن این لپتاپ بالای کیبورد هست .
    منم تایید میکنم ,شما اول بگیرین و اوضاع گرم کردنش رو ببینید بعد در مورد کول پد تصمیم بگیرید .کولینگش خیلی خوبه.

اگه نباشه جاش خالی می مونه m0fidi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

الان اینn56jrبا کارت گرافیک قدرتمندش گیمینگ حساب میشه دیگه؟! بر عکس n550jvمالتی مدیا هست.
    درسته گرافیش بیشتر مناسبه گیمه ولی من موندم چرا با سری n56که با پردازنده ivy بود معرفی شده! سری گیم ایسوس با G شروع میشن .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

من گارانتی سریر کردم . یکی از دوستان دست اندر کار می گفت گارانتی لپ تاپ خیلی فرقی نداره ، اکثرا اول تعمیر می کنن و اگه نشد ( که عموما نمیشه :d ) برات تعویض می کنن و اگه مدل توی بازار موجود نباشه ، معادلش رو میدن .
    من که تا الان ندیدم لپ تاپ ایسوس خود به خود مشکلی براش پیش اومده باشه .

توی جعبه ی لپ تاپ این چیزا هست : کیف ایسوس . موس ایسوس . سابووفر ایسوس SonicMaster . آداپتور شارژر . دستمال و سیم بند . دفترچه و ... .

اگه تهران هستید پ.خ بدید آدرس وارد کننده رو براتون بدم . تکی هم می فروشن . قیمتاش حداقل 250 تومن کمتر بود .
    دوست عزیز لطف می کنید آدرس رو بدید.ممنون میشم.فقط یه سوال.تو جعبش سی دی درایورش بود دیگه؟[/QUOTE]

سلام لطف مي كنيد تلفن و آدرسشو به منم بديد؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که این لپتاپ رو با ویندوز ارجینال خریدن میشه ببینن تو قسمت پارتیشن درایوشون,پارتیشن ریکاوری وجود داره یا نه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •