يه توضيحي راضع به تمرينات ميدي ممنون
يه توضيحي راضع به تمرينات ميدي ممنون
بچه ها وقتی می خوام وارد ادیتور بشم با این ارور مواجه میشم، ممنون میشم راهنماییم کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با یونایتد بازی میکنم...
هفته ای دوتا بازی بازیکنارو خسته میکنه فیتشونم میاد پایین...
من اول فصل رو با فیتنس شروع کردم کلی بازی دوستانه برای ماچ فیت که بره بالا...
توی این شبیه ساز برای هر کانتنیو که می کنی باید کلی فکر کنی همه چی رو در نظر بگیری
]chejori?tonesti?
توی نقل و انتقالات نامردا حسابی میکشن رو بازیکناشون. بازیکن 14 ساله میخوام بخرم. استعدادش 15 هست. ارزشش 250 هزار تاس. باشگاهش 1.5 میلیون هم پیشنهاد دادم اما میگه قابل قبول نیست !!یکی از پست ها خوندم که میشه کمک مربی رو فرستاد بره با باشگاه مذاکره کنه. این گزینه کجاست ؟
مدیر باشگاه وسط فصل گفت که من میتونم باشگاه رو ترک کنم و مشکلی نداره.هفته بعدش پیشنهاد تمدید قرارداد داد. تمدید کردم حالا در پوست خودش نمیگنجه
![]()
یه بازیکن جووون اسکاتا پیشنهاد دادن
ارزشش 1.4 میلیون منم دیدم مناسبه رفتیم برا مذاکره با کلی چانه زنی 30 میلیونم راضی نشدن ولی بعد گفتن با 103 میلیون مشکلی نداره کل بودجه ترانسفرم 51 میلیونه![]()
اقا من با فجر سپاسي رفتم فعلا بعد نيم فصل 5 هستم اكثر تيمارو تركوندم![]()
![]()
معمولا بازیکنای 7 یا 8 میلیونی رو 30 یا 40 میلیون میخوان. اما 1 تا 2 میلیون رو من تا 8 میلیون هم راضی شون کردم. اما با خود بازیکن برای حقوق هفتگی به مشکل خوردم. البته من که مشکلی نداشتم. مدیریت باشگاه میگه حقوق هفتگی اش زیاده و اون دکمه final Deal رو فعال نمیکنه. یعنی عین مداکرات هسته ای میمونه. کلی با جان کری حرف زدم اما این روزنامه کیهان و کنگره امریکا کار رو خراب کردن![]()
فعلا دارم با این بازیکنای خودم کنار میام
خيلي مسخرست به نظر من بازي مشكل داره چون هر كاري ميگي انجام نميدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)