تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 15 از 28 اولاول ... 511121314151617181925 ... آخرآخر
نمايش نتايج 141 به 150 از 277

نام تاپيک: کالیبراسیون و رفع عیب آن در تلویزیون سامسونگ

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

خوب چطوری مشخصات ال سی دی در قسمت آپشن وارد کنم کلن ریست ایپرام ال سی دی من فرق می کنه این طوری که در صفحه اول توضیح دادید نیست باید برای وارد کردن مشخصات ال سی دی و فارسی کردن وارد منو مخفی و وارد قسمت آپشن شم
    دوست عزیز
    بله برای وارد کردن مشخصات باید وارد منوی مخفی شوید ولی به آیتمهای دیگر که گفته نشده است مخصوصا در قسمت کالیبراسیون دست نزنید.

2. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2013

پيش فرض

استاد گرامی دست نزدم فایل آپدیت ال سی دی منو ندارین شاید درست شه با آپدیت در قسمت آپدیت در خواست دادم
    با تشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

استاد گرامی دست نزدم فایل آپدیت ال سی دی منو ندارین شاید درست شه با آپدیت در قسمت آپدیت در خواست دادم
    با تشکر
    دوست عزیز
    متاسفانه برای مدل و سری تلویزیون شما هیچگونه آبدیت فریمور وجود ندارد در هیچ سایتی

5. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با سلام.من یه ال ای دی 6980 سامسونگ دارم که به علت دستکاری tape رنگش بهم ریخته تمام کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی درست نشد فقط زمانی که دکمه3dرو میزنم به صورت سه بعدی تصویر و منو و همه چی درست میشه ولی همین که دکمه تری دی رو خاموش میکنم دوباره تصویر به هم میریزه

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام.من یه ال ای دی 6980 سامسونگ دارم که به علت دستکاری tape رنگش بهم ریخته تمام کارایی که گفتین رو انجام دادم ولی درست نشد فقط زمانی که دکمه3dرو میزنم به صورت سه بعدی تصویر و منو و همه چی درست میشه ولی همین که دکمه تری دی رو خاموش میکنم دوباره تصویر به هم میریزه
    دوست عزیز
    از این تایپیک می توانید type اصلی تلویزیونتان راپیدا و دوباره فعال کنید
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

و اگر درست نشد از پست اول همین تایپیکی که در آن قرار دارید متنی که با قرمز نوشته شده را مطالعه و موبه مو به دستورالعمل های آن عمل کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

با سلام. شب یلدا مبارک . من دیشب تمام مطالب شما رو خوندم واجرا کردم متاسفانه بر نگشت .مجبور شدم ببرم نمایندگی .ولی متاسفانه نمایندگی میگه ممکنه پانل خراب شده باشه و از حالت نگاتیو بر نگشت . جناب متین پور میخواستم بپرسم چقدر احتمال داره که پانل مشکل پیدا کرده باشه . نمایندگی میگفت سه بعدی و2 بعدی دو گزینه ازهم جداست که مال شما گزینه سه بعدیش سالمه !! میخواستم بدونم واقعا ممکنه پانل خراب شده باشه چون وقتی دکمه سه بعدی رو میزنی همه چی درست میشه
    Last edited by arya0000; 22-12-2013 at 01:42.

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

با سلام. شب یلدا مبارک . من دیشب تمام مطالب شما رو خوندم واجرا کردم متاسفانه بر نگشت .مجبور شدم ببرم نمایندگی .ولی متاسفانه نمایندگی میگه ممکنه پانل خراب شده باشه و از حالت نگاتیو بر نگشت . جناب متین پور میخواستم بپرسم چقدر احتمال داره که پانل مشکل پیدا کرده باشه . نمایندگی میگفت سه بعدی و2 بعدی دو گزینه ازهم جداست که مال شما گزینه سه بعدیش سالمه !! میخواستم بدونم واقعا ممکنه پانل خراب شده باشه چون وقتی دکمه سه بعدی رو میزنی همه چی درست میشه
    دوست عزیز
    آیا از مطلب زیر استفاده کردید این روش کار آمد است
    این روش را خودم در سری ES 5600 2012 تست کردم

سلب مسئولیت : من این روش را خودم در سری ES 5600 2012 تست کردم و ممکن است در مدلهای دیگر متفاوت باشد.
    گاهی پیش می اید که هر روشی را که می روید باز کالیبره شما به اول بر نمی گردد.پس از یک راه حل نهایی استفاده می کنید. قبل از هر کاری اطلاعات مربوط به LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL وغیره که در منوOPTION است را یاد داشت کنید.چون بعد از این تنظیمات به آن نیاز پیدا می کنید.
    1- از دو راه می توان این کار را کرد از مسیرSVC----- > SVC REST و یا از REST FACTORY : به منوی مخفی وارد می شوید و در قسمت OPTION وارد شده REST FACTORY را انجام می دهید. که هر دو روش یک جور عملکرد را دارد.
    نکته: این کار را می توانید از این راه هم انجام دهید.در حالت روشن دکمه EXIT رانگه می داریم تا تلویزیون ریست شود
    2- دوباره وارد منوی مخفی می شویم و از این مسیر
    CONTROL -----> SUB PTION ---- >Eeprom rest
    وارد می شویم در آن دو گزینه Eeprom rest و NVRAM Clear all off را می بینید شما اول NVRAM Clear all off را on می کنید. و سپس Eeprom rest را ok می کنید. تلویزیون خاموش می شود.
    3- حدود پنچ دقیقه صبر کنید. وقتی که تلویزیون را روشن کردید تلویزیون شما کاملا به پیش فرض کارخانه برگشته. پیامی می دهد که LOCAL SET- TYPE-FRONT COLOR- BASIC MODEL را وارد کنید . که آنها را بعد از وارد شدن به منوی مخفی اطلاعاتی را که از قبل یادداشت کرده بودید وارد می کنید.و تمامی کارهای که برای فعال کردن دیجیتال و فارسی کردن تلویزیون تان انجام داده بودید را دوباره انجام دهید. و سپس تلویزیون را خاموش و روشن کنید.
    4- به منوی اصلی رفته و تمامی تنظیمات کانال – ساعت و تاریخ – شبکه و دیگر کارهای که نیاز دارید را انجام دهید.

10. این کاربر از matinpour بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ddavod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    iran-tehran

پيش فرض

اقا برای من گزینه جستجوی دیجیتال و همینطور ریست خاموشه و غیر فعاله چی کار کنم درست بود امروز اومدم دیدم ایا جفتش غیر فعاله تلویزیون من سامسونگ 32es6950 کمک کنید ممنون

اقا درست شد یه گزینه بود تو منو مخفی اون رو فعال بود غیر فعالش کردم
    Last edited by ddavod; 17-01-2014 at 19:11.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

این منو مخفی باعث شد تلوزیون من نگاتیو بشه و ببرمش نمایندگی و متاسفانه پانل مشکل بهم زد و دیگه درست نشد.یه تلوریون سه تومنی رو خراب کردم رفت پی کارش.اگه تو منو سرویس رفتین که من پیشنهاد میکنم بدون تجربه و راهنمایی دیگران این کار رو نکنین! وچیزیرو به اشتباه عوض کردین .کار رو به کاردان بسپارید وسرخود گزینه ها رو تست نکنین ، باتشکر

حرفه ای
    تاريخ عضويت
    Dec 2012

پيش فرض

اقا برای من گزینه جستجوی دیجیتال و همینطور ریست خاموشه و غیر فعاله چی کار کنم درست بود امروز اومدم دیدم ایا جفتش غیر فعاله تلویزیون من سامسونگ 32es6950 کمک کنید ممنون

اقا درست شد یه گزینه بود تو منو مخفی اون رو فعال بود غیر فعالش کردم
    دوست عزیز
    وقتی کاری را با موفقیت انجام می دهید تجربه خودتان را برای دیگران هم بگویید تا دیگران اگر دچار مشگلی مثل شما شدند بتوانند از آن بهره ببرید.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •