تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1945 از 2199 اولاول ... 9451445184518951935194119421943194419451946194719481949195519952045 ... آخرآخر
نمايش نتايج 19,441 به 19,450 از 21990

نام تاپيک: Wimax Mobin net / شرکت مبین نت

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

تا اینجا که به نظر راه اصولی و دقیق برای کنترل همه پورتها ندارین. چون مصرف هر کس مجزا از طریق سیستم خودش هست و مودم دیگه کاری نداره که کی با سیم وصل شده و کی با وای‌.فای چون همه رو یکی می‌کنه و نشون می‌ده. چک کردم و دیدم حتی بخش Log مودم هم نمی‌تونه مصرف زمانی مثل ماهیانه یا سالیانه رو نشون بده و به قول آرش عزیز تنها راه نصب برنامه‌های کنترل روی همه سیستم‌ها هست و بعد همه منصفانه حجم واقعی مصرفشون رو حساب کنن. هر چند فکر کنم اینجور برنامه‌ها، برای موبایل خیلی مفید و کارآمد نباشن.
    ممنون از همه دوستان که جواب دادن . خودم هم به این نتیجه رسیدم که هیچ راهی نیست چون کسایی که از بی سیم مودم وصل میشن هیچ کنترلی روش نیست . متاسفانه همینجوری هم که گفتید برای موبایل هم برنامه های دقیقی نیست یک برنامه برای موبایل های اندروید تو خونه استفاده کردم بعد 2 هفته فیس بوک رفتن و... همش 50 مگ کنتر انداخته کلا نیمشه کاری کرد هزینه بقیه رو هم باید خودم بدم موضوع دیگه اون قسمت لاگ مودم هم حتی اگه استفاده نکنید بعد چند ساعت چک کنید میبینید یه 10 مگ کنترل انداخته کلا یک سری محاسبات دیگه هم برای خودش داره اگه هم مشکل برق نبود نمیشد ازش استفاده کرد

آخر فروم باز ham33d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    [̲̅a̲̅][̲̅h̲̅][̲̅v̲̅][̲̅a̲̅][̲̅z̲̅]

پيش فرض

بزرگترین اشتباه مبین نت این بود که پوشش خیلی از منطقه های ایران را حذف کرده حالا دلیل چی بود خدا میدونه از پشتیبانی سوال کردم گفتن ما اطلاعی نداریم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

آقا ما اومدیم مبین نت گرفتیم از شر مخابرات خلاص شیم ، مثل اینکه اینجا هم همه ناراضی ان
    مخابرات سرویس قبضی داشتم ، مشکلش فقط هزینه ش بود که معلوم نبود چجوری حساب میکنه ، ماهی 30 تومن میاورد روی قبض!
    حالا اومدیم مبین نت ، با اینم جرات ندارم توی روز مصرف کنم! فقط نصف شب میذارم دانلود!
    شرکتای دیگه هم هر کدوم تایپیکشون میرم ، شبانه داغونی دارن!

4. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

بزرگترین اشتباه مبین نت این بود که پوشش خیلی از منطقه های ایران را حذف کرده حالا دلیل چی بود خدا میدونه از پشتیبانی سوال کردم گفتن ما اطلاعی نداریم
    بزرگترین اشتباهش به نظر من اینه که گرونه یعنی اگه شبانش نبود واقعا دیوانگی ادم همچین نتی رو بگیره . من با همین ویگردی ساده و یک چک کردن نیوز فیس بوک و .. بدون هیچ دانلودی حتی mp3 هفته ای دارم 2 گیگ مصرف میکنم!! یعنی ماهیانه حساب کردم 40 الی 60 تومان دارم واسه نت میدم اگه مثل کشور های دیگه ادم یوتیوب و دانلود و .. رو روز انجام میداد دلخوری نداشت ولی واسه وبگردی واقعا زیاده !

6. 2 کاربر از pcgamer بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

راه چهارم:

مودم رو بفروشید و رایتل بگیرید (البته به شرط پوشش در منطقه)
    رایتل که دیگه هیچ!
    تعرفه هاش خیلی پرته!
    فقط مثلا اون یک ماه 512 که 1 گیگ حجم داره قابل تحمله ، اونم فقط واسه استفاده توی گوشی!

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

آقا ما اومدیم مبین نت گرفتیم از شر مخابرات خلاص شیم ، مثل اینکه اینجا هم همه ناراضی ان
    مخابرات سرویس قبضی داشتم ، مشکلش فقط هزینه ش بود که معلوم نبود چجوری حساب میکنه ، ماهی 30 تومن میاورد روی قبض!
    حالا اومدیم مبین نت ، با اینم جرات ندارم توی روز مصرف کنم! فقط نصف شب میذارم دانلود!
    شرکتای دیگه هم هر کدوم تایپیکشون میرم ، شبانه داغونی دارن!

از طرفی هم نمیشه که روزانه مصرف نکرد .مثلا شما برای شب میخوای چند تا موزیک ویدیو و ... از سایتهای مختلف بزاری تو دانلود منیجر که شب دانلود بشه همین تو سایت موزیک رفتنو لینک کردن و... بعد 1 ساعت میبینی 50 مگ ترکید با اینکه هیچی دانلود نکردی
    این سایت هایی هم که مثل فیس و .. هیتلر شدن همین هیتلر شدن باعث میشه چند برابر بیشتر حجم بسوزه

حـــــرفـه ای MasterGeek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

من هنوز مشکلاتی پراکنده توی https دارم بعضی برنامه‌های دسکتاپم رو نتونستم آپدیت کنم یا از سرویس‌های آنلاینشون استفاده کنم (مستقل از مرورگر)...دقیقا نمیدونم چه اتفاقی افتاده قبلا هم توی همین تاپیک مطرح کردم بعضی سایتها تحت کروم و اپرا نمیان ولی تحت فایرفاکس و IE میان...یا مشکل ریز و درشت با چیز.پی.ان و ... یکی از دوستان اینجا می‌گفت سراسریه ولی با خیلیا که چک کردم همچین مشکلی نداشتن.

من ۲ مگ ۴ گیگ ماهانه دارم (هر ماه هم می‌گم این آخرین ماهه) الان ۱۴ روز از حسابم مونده و فقط ۴۰۰ مگ ازون ۴ گیگ رفته یعنی راحت ۵۰ تومن توی ماه هزینه میدم که به نظر من گرونترین تو کل ISPهاست. میگن کیفیتش متفاوته!! من که ندیدم شاید قدیما اینجور بوده ولی الان دیگه شبانه هم دیگه مثل قبل نیست و نصف شده...شرکتهای دیگه هم با یه کم بالا پائین کیفیتیشون اغلب در همین حده یه جوری اسم از کیفیت سرویس میارن که آدم موقع خرید فکر می‌کنه حالا چه خبره!!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

از طرفی هم نمیشه که روزانه مصرف نکرد .مثلا شما برای شب میخوای چند تا موزیک ویدیو و ... از سایتهای مختلف بزاری تو دانلود منیجر که شب دانلود بشه همین تو سایت موزیک رفتنو لینک کردن و... بعد 1 ساعت میبینی 50 مگ ترکید با اینکه هیچی دانلود نکردی
    این سایت هایی هم که مثل فیس و .. هیتلر شدن همین هیتلر شدن باعث میشه چند برابر بیشتر حجم بسوزه
    دقیقا اینم یه مشکله ، پیدا کردن گرفتن لینک دانلود هم خودش یه مشکله
    فیس ک کلا حجم زیاد مصرف میکنه
    ولی هر چقد من فکر میکنم ، هزینه اضافی دادم واسه اینترنتی که جرات ندارم استفاده کنم!!

11. این کاربر از Mahdi.p30 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

فکر نمیکنم کسی بتونه به این سوال جواب قطعی بده... ولی شما چرا میخواید ریسک کنید؟؟ بزارید بعد از ساعت 2 (حدود 10 دقیقه بعدش) دانلود کنید.

دقیقاً من هم اینطور فکر می‌کنم و روزه شک‌دار نمی‌گیرم. اگه یادتون چند وقت همین جا بحث شد که آیا اگه دانلود قطع نشه،‌ خود مبین‌نت مجانی رو از پولی جدا می‌کنه یا نه. راستش چند روز متفاوت تست کردم و حجم مصرفی با حجم بخش کاربری رو مقایسه کردم و به نظرم کم نمی‌کنه. ولی هنوزم بخاطر احتیاط IDM رو جوری تنظیم می‌کنم که ۱۰ دقیقه بعد و قبل از ساعت پولی وصل و قطع بشه. یه مقدار این احتیاط هم برای این هست که به احتمال ساعت سرور مبین‌نت با ساعت کامپیوتر من یکی نیست و اختلاف دارن. البته این به شرطی هست که مبین‌نت یه دفعه نامردی کنه و بخش مجانی رو هم به بخش پولی بچسبونه که به نظر الان اینطور نیست. اما خوب کمی احتیاط هم ضرر نداره.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

پشتیبانی نخواسته بگه که نکنه براش دردسر بشه، ولی خود رئیس‌ مبین‌نت توی یه مصاحبه مال مهر همین امسال به صراحت گفته که چرا می‌خوان پوشش رو کم کنن. تازه نکته بدتر اینجاست که گفته قراره این کم شدن پوشش خیلی بیشتر هم بشه. اون بخش مصاحبه رو اینجا می‌یارم. اگه خواستین توی گوگل بگردین کل اون رو می‌تونید بخونید:

در تلکام پارسال با هم گفت و گو کردیم وهمانجا شما گفتيد که برای کاهش ميزان تعهدات درخواست داده‌اید .آیا رگولاتوری پاسخی به این
    درخواست داده است؟
    برای یادآوری توضيح بدهم که در برخی شهرها و مناطق به دليل تعداد بسيار اندک مشترک ٬ ارائه وایمکس توجيه ندارد ٬ به همين دليل خواستار کاهش تعهدات
    راه‌اندازی شبکه شدیم .درخواست مبين‌نت پس از طی مراحل کارشناسی به کميسيون تنظيم مقررات ارجاع شده است که در مرحله اول٬ کميسيون با بخشی از آن موافقت کرد و سایر موارد هنوز در دست بررسی است اعلام نتيجه نشده است.

درخواست مبين‌نت برای کاهش تعهدات پوششی شهرها به چه ميزان بوده است؟

درخواست ما کاهش تعداد شهرها به ۱۲۰ شهر از مجموع ۳۰۷ شهر اشاره شده در ضمائم پروانه است که توسط مبين‌نت در زمان تحویل مدارک شرکت در
    مزایده ارائه شده بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 6 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 6 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •