حمبد جان بنظرتون کدوم یکی بهتر بازده میده؟
همین امپ مافکو و اضافه کردن یه ساب دیگه بهش
یا
خریدن یه امپ 700 ار ام اسی به جای ساب جدید
حمبد جان بنظرتون کدوم یکی بهتر بازده میده؟
همین امپ مافکو و اضافه کردن یه ساب دیگه بهش
یا
خریدن یه امپ 700 ار ام اسی به جای ساب جدید
Last edited by hoseinsps; 16-12-2013 at 19:30.
حسین جان به نظر من با همین یدونه ساب تو همین ماشین سر کنی بهتره. هر وقت ماشین رو به سلامتی عوض کردی ساب رو دوتاش کن آمپ هم عوض کن.
سلام
من وقتی پخش رو خاموش میکنم از باندها صدای تقه بلندی میاد. اول که نصب کرده بودم نویز وحشتناک داشتم که با عوض کردن RCA نویز ندارم ولی این صدای تقه برطرف نشد.
Alpine 140+ML 60.2+MC609+RCA High End Zero
Last edited by rythm; 16-12-2013 at 20:31.
یعنی همین سابه با امپ مافکو خوبه فعلا؟
البته با همین ساب هم داشبرد صدای جر جرش بلند میشه....
ماشین های دیگه مثل 206/پارس/سمند/405؟
اونا هم همینطوری صدا میدن؟
الان رو ماشین ساب دارید؟مدل؟امپ؟
آره حسین جان.البته اگر دستت بازه که امپ رو عوض کن. ولی ساب اضافه نکن چون حجم باس خیلی زیاد میشه. به نظر من نیاز نداری این همه SPL رو.
در مورد صدا دادن پراید خیلی زود به سروصدا می افته.من خدا رو شکر مشکلی ندارم با لوگان.
بله ساب دارم.راکفورد باکس فابریک مدل P2L112 که 200 وات RMS هست .آمپ مونو هم کن وود 8105 دارم.
![]()
سلامی دوباره
کسی از این مدل کیک پنل دیده؟میگن فابریکیه و همینطوری امادست...
قیمت؟
![]()
سلام
من اطلاعات چندانی ندارم . اما فکنم یکی از دلایلش میتونه عدم سیم کشی درست برق آمپ باشه . اون سیم فعال کننده آمپ باید به خروجی مناسب پخش که برا این کاره وصل بشه . تا با خاموش شدن پخش آمپ هم خاموش بشه و تو بلندگو صدای ناهنجار و نویز و .... نباشه . تازه اینجوری عمر بلندگو ها و امپ هم کم میشه . چون همیشه روشن هستن .
شما بعد از خاموش کردن پخش . گوشتون رو به بلندگو نزدیک کنید ببینید صدای کمی ازش نمیاد ؟اگه هست یعنی آمپ روشنه و سیم فعال کننده اش اشتباه وصل شد ه .
شاید پخش خروجی فعال کننده امپ رو نداره . نصاب اونو به مثبت دائمی وصل کرده !
Last edited by mehdi_ghp; 17-12-2013 at 13:14.
سلام و خسته نباشید به دوستان
اینوبگم که میدونم بارها و بارها این سوال پرسیده شده از اهل فن این تایپک اما امان از تنبلی یا واسه توجیه بیشتر، حجم زیاد صحبتا
طبق معمول همهء تازه کارا شما باند خوب در حد 300 تا 350 چی پیشنهاد میدید؟من تجربهء شنیدن صدای باندارو ندارم اما توی مغازه ها تو دستم گرفتم
آمپ هم نمیخوام ببندم مگه فانعم کنید و با همین مقدار پول یه جفت باند و آمپ بهم پیشنهاد بدید
یکی میگه جنس قدیم و سری اول 718 یا 6975 رو با هرچی بانده عوض نمیکنم..یکی هم میگه اونا دورهء خودشونو گذروندن..بهم کدنس و سونی پیشنهاد شده.مدلشونو نمیدونم شاید به مقدار قیمتی که دادم خودتون حدس بزنید که کدوم رو بهم گفتن.هر دوتارو تو دستم گرفتم بعد فروشنده بهم 6975 و 718 داد..گفت خودت با چشمات مقایسه کن با دستات کیفیتشونو ببین.واقعا کدنس خیلی با کیفیت ساخته شده بود..گوشته دورش خیلی نرم و با کیفیت بود.سونی هم همینطور.البته فروشندهه شاید زبون بازی میکرده ولی گفت من هردوتاشو دارم واسم فرقی نمیکنه کدومو ببری.گفت واسهء تفکیک صدا کدنس رو پیشنهاد میکنم واسه بیس بیشتر سونی رو..چون مثکه سونی ابعادش بزرگتر بود..
حالا این ریش و قیچی دست اوستای گرامی..چی پیشنهاد میدین؟باند بدون آمپ 300 تا 350 یا باند و آمپ 300 تا 350؟![]()
سلام.
اين هم عضو جديد :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تشكر از حميد عزيز براي تهيه اين آمپ.
مثل اينكه آخرين موجودي شركت بود و با پارتي بازي حميد جاننصيب بنده شد.
سلام.
يكي به من پيشنهاد اين كار رو داده بود اما اگه اينطوري نصب بشه و كسي بشينه روي صندلي اونوقت جلوي اسپيكر گرفته نميشه؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)