تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 1691 از 3745 اولاول ... 691119115911641168116871688168916901691169216931694169517011741179121912691 ... آخرآخر
نمايش نتايج 16,901 به 16,910 از 37450

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من خودم از سال 83 از آسیاتک سرویس گرفتم که با پیک موتوری میومدن دم خونه پول می گرفتن و رسید می دادن اون موقع 64 نامحدود 10 تومن بود اتفاقا کیفیت خوبی هم داشت. در حال حاظر پینگ آسیاتک بالا هست و واقعا برای باز کردن وب پیج اینترنت 10 مگ هم بگیری باز هم کلافه می شی.

الان پارس آنلاین دارم واقعا به نسبت آسیاتک پینگ پایینی داره و صفحات رو به سرعت باز می کنه.

در کل که بخوای حساب کنی توی ایران اینترنت بسیار گران و بی کیفیت هست.

2. این کاربر از iran7000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چقدر خوشحالم که از این شرکت دزد رفتم و راحت شدم. و هنوز آسیاتک هر روز اس ام اس میده بیا سرویست رو تمدید کن
    دوستان اینجا حرف هایی زدند که بد نیست جوابش رو هم بشنون چون خیلی چشم بسته و به دور از واقعیت حرف زدن و تازه بقیه رو هم متهم کردن.
    شما که از نظرت فقط 3 تا ISP داریم. این لیست ISP ها به ترتیب سرعت از ساین netindex که فکر نکنم دیگه معتبرتر از اون داشته باشیم. پارس آنلاین رتبه 16، آسیاتک رتبه 19 و شاتل هم که جزو 20 تای اول نیست

تو فامیل شما کسی های وب نداره ؟ وایمکس و یا مخابرات چطور ؟ هیچ کدوم 2 سال نموندن نه ؟

یکی از ویژگی های منحصر به فرد شاتل محدود کردن شماست که در اون صورت سرعتت ثابت میشه البته روی 5 کیلو بایت. شما اگه شاتل خونه فامیلاتون دیدی من از مشتریان معروفش بودم اولین مشتری نامحدودش توی شهرمون بودم و وقتی نتونستن جواب محدودیتشون رو بدن تخلیه کردم.

آسیتکی که شبانه کلاً سرعت رو کم میکنه محدود نکرده ؟ اشتراک دو مگ بگیری بعد شبا سرعت بشه یک مگ ؟ اون هم با فروش 10 یا 20 گیگ حجم به زور ؟ این اسمش اگه محدودیت نیست پس چیه ؟ مشتری مداری ؟

شما کار به اینترنت نامحدود نداری ؟ پس تا ابد باید بری حجم باقی مونده حسابت رو هر لحظه چک کنی هر صبح بیدار بشی اول بری ببینی چقدر دانلود کرده و شب تا صبح با صدای فن کامپیوتر بخوابی و هر چیزی که بخوای دانلود کنی یا دست دلت بلرزه که حجمت تموم میشه یا قیدش رو بزنی تا فردا صبحش. ویندوز و آنتی ویروس و برنامه های موبایلت رو کی آپدیت میکنی؟ نصف شب ؟ اونایی که نامحدود دارن میدونن که مثل حس رها شدن از قفس میمونه.

هزینه برات مهم نیست ؟ اگه منظورت اینه که خیلی مایه داری و این پولا پولی نیست نوش جونت ولی فکر نکنم هیچ آدم عاقلی حاضر باشه پول مفت به کسی بده یا تحمل کنه که پولش رو بخورن یا یه چی بهش بفروشن بعد ببینه اونی که پولش رو داده نبوده ربطی هم به مانده حساب بانکی طرف نداره مهم اینه که سرویس بهتر با هزینه کمتر داشته باشی که نیازت رو بر طرف کنه اگر هم منظورت اینه که این 10 یا 20 تومان بالا یا پایین فرقی برات نداره که برای خیلی ها توی این گرونی این پول یک شام هم نمیشه ولی من شخصاً اقتصادی تر تصمیم میگیرم حتی در حد این 10 یا 20 تومان و فکر می کنم خیلی ها هم همین کار رو انجام می دهند.

راجع به کیفیت اگه حساسی که اصلاً حرفی از آسیاتک نزن چون فکر نکنم پینگ و تایم اوت آسیاتک رو دیگه کسی نشناسه. من وقتی از آسیاتک رفتم پینگ خارجیم با اینترنت جدید از پینگ داخلی آسیتک کمتر شد. پینگ زیر 30 تا حالا دیدی به عمرت با آسیاتک ؟

اگر هم راجع به سرعت نگرانی میشه بگی اصلاً مصرف اینترتت چیه ؟ می خوای صفحه باز کنی ؟ اینترنت 1 مگ هم این کار رو برات میکنه تازه 10 یا 20 گیگ هم نیاز نداری. دانلود میکنی ؟ آخه اینترنت محدود و دانلود ؟ فقط اینترنت نامحدود به درد دانلود می خوره. بازی آنلاین؟ تو آسیاتک اصلاً از این کارا نداریم به گفته پشتیبانش آسیاتک گیم رو ساپورت نمیکنه ( آخر جوک ). تو که اینقدر مایه داری و حساس چرا 2 مگ آسیاتک گرفتی ؟ خب 2 مگ نامحدود وایرلس میگرفتی ماهی 100 تومان هیچ مشکلی نداشتی. اگه آسیاتک گرفتی توش موندی دیگه این همه دلیل نداره من هم یک ساله گرفتم اونم نه یکی دو تا اشتراک ولی این شرکت اینقدر دزد بود و هست که سرویسی رو که فروخته بود تغییر داد باز گلی به جمال پارس آنلاین که سرویسی رو که گرفتی دیگه تغییر نمیده حتی اگه از لیست تعرفه هاش حذفش کنه شما باز میتونی سرویس قبلی خودت رو تمدید کنی نه اینکه یک شبه بیاد سرویس هاشو عوض کنه. شما میتونی چنین شرکتی رو تحمل کنی ؟

آسیاتک جدیداً خط رو روی 6 مگ می بنده شما چطور یک سال سرعتت اینه ضمناً جوری حرف میزنی انگار بقیه کسانی که اینجا هستن آسیاتک نداشتن و نمیدونن سرعتش چه جوریه یا فکر میکنن سرعتی که تا شب قبلش خوب بوده بعد کم میشه مربوط به خط تلفن خونست. شما کاربر شاتلی که میای راجع به شاتل نظر میدی بعد بقیه رو متهم میکنی یا کارشناس شبکه ای که همه مشکلات رو از همه جا میدونی الا آسیاتک ؟ البته آسیاتک دائماً در حالت استثنایی سرعت ها رو کم میکنه

اینو که گفتی ساعات روز و شبش فرقی نداره خودت یه بار دیگه بخون نخدت نمیگیره ؟ اینو که دیگه کسایی که آسیاتک هم ندارن میدونن شبا سرعت واقعیه تازه 2 مگ رو هم روی 1 مگ محدود میکنه آسیاتک. شما که اینقدر رو سرعت حساسی پول اینترنت 2 مگ دادی شبا سرعت 1 مگ بهت میدن خیلی هم راضی هستی باهاش بعد فقط شما راست میگی بقیه همه اینجا الکی حرف میزنن؟ دلت به حال اون کسایی بسوزه که میان حرفای شما رو اینجا می خونن نه نظر افراد زیادی رو که همه مشکلات مثل هم دارن.

حالا بریم سر حساب و کتاب:
    شما مصرف عادی روزت چقدر کمتر از 10 گیگی هست که آسیاتک به زور بهت قالب کرده ( داخل پرانتز در مورد شاتل بگم که تازگی ها برای دانلود شبانه هزینه اضافی هم ازتون میگیره و باز هم خدمتی منحصر به فرد از شاتل ) هر چه قدر کمتر مصرف داری از جیبت رفته البته میدونم نمیذاری حجمت سوخت بشه و یه چیزی دانلود میکنی ولی اگر حجمت کمتر هم بود اون مقدار رو شب دانلود میکردی نه ؟ پس آسیاتک داره بهت 10 گیگ میندازه. داری 40 هزار تومان میدی واسه 100 گیگ می تونی 24 هزار تومان بدی نامحدود 512 ( البته نه از آسیاتک ) ماهی 150 گیگ دانلود داشته باشی میشه گیگی 150 تومان

البته با توجه به نوع و میزان استفاده ای که شما داری سرویس خوبی رو انتخاب کردی که نیازت رو برآورده میکنه ولی این چیزی از مشکلات آسیاتک کم نمیکنه. اگر سرعت کمتر و دانلود بیشتر نیاز داری سرویس های نامحدود مخابرات رو بهت پیشنهاد میدم، سرعت بالاتر و دانلود بیشتر رو میتونی با سرویس های محدود مخابرات داشته باشی با هزینه کمتر. سرویس های پارس آنلاین هم سرعت 9 مگ در روز و دانلود شبانه خیلی بیشتر از آسیاتک دارند ولی حجم روزانشون کمتره و بستگی به مصرفت باید گیگ اضافه بخری. اینا رو گفتم که بدونی من هم مشکلی با آسیاتک ندارم مشکل از خودشونه، من هم این پول برام رقمی نیست ولی پول مفت ندارم به کسی بدم. این اینترنتی که شما اینقدر ازش راضی هستی اصلاً به درد من نمی خوره چون من روزی 10 گیگ دانلود دارم و ماهانه بالای 200 گیگ پس با توجه به نیازم سرویس نامحدود 1 مگ گرفتم از مخابرات ماهی 43 تومان هم سرعتش خوبه برای وبگردی و حتی فیلم آنلاین هم به مقدار مورد نیاز دانلودم رو جوابگو هست هم پینگش خیلی بهتر از آسیاتکه هم تایم اوت نداره.

4. 5 کاربر از nimakh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

شما خودت تحقیق کردی اینارو پیدا کردی ؟!!!

1.اکثر گیرمرهای همین فروم توی بخش بازیها پیغام خصوصی بدی بهشون بپرسی برای بازیه آنلاین از شاتل استفاده میکنن نه آسیاتک !

2.قیمت مخابرات هم که اصلا مزیت حساب نمیشه !! چه فایده داره که قیمت ارزون باشه به جای پول جونتو بگیره تا یه فایل دانلود کنه و یه صفحه باز کنه !! خوب میرم کارت اینترنت لوتوس میگیرم و 135 گیگ در ماه دانلود میکنم !

3.توی سرعت هم که آسیاتک حرف اول رو میزنه عکسشم دوستمون گذاشت خواستید منم میذارم سرویس 2 مگابایتش با سرعت دانلود 700 کلوبایت بر ثانیس در صورتی که اینترنت 9 مگ پارس آنلاین هم این سرعت رو نداره !!!! به زبان ریاضی یعنی 2 مگابایت آسیاتک بزرگتر از 9 مگابایت پارس انلاین پس نتیجه میگیریم سرعت پارس آنلاین عمرا به گرد پای اسیاتک برسه !

4.تغییر سرویس هم که بد نیست من خودم ازش راضیم به هر حال باید طی سالیان سال برای هر سلیقه ای یه سرویسی تعریف بشه و مشکلی برای کسی به وجود نمیاره !
    1. شاتل رو که قطعا به آسیاتک ترجیح میدن (طبق جمله خودت ) ولی طبق جمله من بهترین پینگ برای بازی مال صبانته ، میخوای بدونی برای بازی چی استفاده میکنن تشریف ببر بازی سنتر یا اینکه آی پی میدم بیا سرور خودت از گیمر ها بپرس

2. کارت لوتوس ؟ دیال آپ ؟ ماکزیمم سرعت 4 کیلوبایت ؟ 135 گیگ در ماه ؟ احتمالا ماه رو با سال اشتباه گرفتی عزیز ! در ضمن سرعت 512 مخابرات به درد نمیخوره با اون قیمتش ؟ پس این پستی که دوستمون در صفحه 1640 گذاشتن رو بخون :

512 نا محدود برنزی:سرعت در حالت عادی روی 20 نوسان داره......................روزی 100 مگ می شه با سرعت 60 دانلود کرد.

در روز می شه حدود 1.5 گیگ دانلود کرد به شرطی که 24 ساعته دستگاه روشن باشه.
    حالا دیدی به درد میخوره ؟ الان 512 نامحدود برنزی آسیاتک صفحه باز میکنه ؟ و ...

3. در سرعت آسیاتک حرف اول رو میزنه ؟ سرعت 9 مگ پارس میدونی برای 256 هم اعمال میشه ؟ میدونی 9 پارس چقدر سرعت داره ؟ میدونی شاتل سرعتش از آسیاتک بیشتره ؟ نمی دونی ؟ پس تست های زیر رو نیگا کن (خواستی یک تست هم خودت بذار) :

شاتل :

پارس (این رو همین الان تو تاپیک پارس گذاشتن) :

4. هیچ مشکلی هم برای اونایی که به سرویس های نا محدود آسیاتک عادت کرده بودن که به وجود نمیاره نه ؟!! آهان راستی برای محدودها هم که این تغییرات کلا مفیده صفحه 1569 :

عزیز خیلی وقته نامحدود آسیاتک آشغال شده
    الان فقط محدودش خوبه خودم الان با 2 مگ 10 گیگی هر شب 6.5 گیگ دانلود میکنم با سرعت 350
    الان با 2 مگ 10 گیگ سرعت شبانتون چقدره ؟!!

6. 2 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

فرق دراینه با دومگ پارس اتلاین و باقیمت 23 تومان در ماه شبی حداقل 6یگ دانلود می کنند
    نه اینکه بزور10گیگ تو پاچه اتون کنن با ماهی 50تومان اخرشم برای سرویس دومگ 120تاسرعت شبانه تحویلتون بدن
    اون سرعت 700درروزهم بدرخورد اسیاتک فقط می خوره امیدوارم تفاوت رو متوجه شده باشید
    خدایا شکرت یه نفر پیدا شد یه حرف حساب زد.
    Last edited by amin885; 16-12-2013 at 14:49.

8. 3 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

اکثر گیرمرها حتی همین فروم توی بخش بازیها پیغام خصوصی بدی بهشون بپرسی برای بازیه آنلاین از شاتل استفاده میکنن نه صبانت !

قیمت مخابرات هم که اصلا مزیت حساب نمیشه !! چه فایده داره که قیمت ارزون باشه به جای پول جونتو بگیره تا یه فایل دانلود کنه و یه صفحه باز کنه !! خوب میرم کارت اینترنت لوتوس میگیرم و 135 گیگ در ماه دانلود میکنم !

توی سرعت هم که آسیاتک حرف اول رو میزنه عکسشم دوستمون گذاشت خواستید منم میذارم سرویس 2 مگابایتش با سرعت دانلود 700 کلوبایت بر ثانیس در صورتی که اینترنت 9 مگ پارس آنلاین هم این سرعت رو نداره !!!! به زبان ریاضی یعنی 2 مگابایت آسیاتک بزرگتر از 9 مگابایت پارس انلاین پس نتیجه میگیریم سرعت پارس آنلاین عمرا به گرد پای اسیاتک برسه !

تغییر سرویس هم که بد نیست من خودم ازش راضیم به هر حال باید طی سالیان سال برای هر سلیقه ای یه سرویسی تعریف بشه و مشکلی برای کسی به وجود نمیاره !
    بشخصه مخابرات دارم سرعت از 250 هیچ موقع کمتر نشده و هر ماه 10 گیگ استفاده میکنم فقط با 20 هزار تومن شما یک سرویس رو نام ببر که بشه با 10 گیگ و هزینه 20 هزار سرویس گرفت؟؟

نامحدود پارس آنلاین با 256 سرعت ما بین 75 ال 80 اما 256 آسیاتک سرعت 30 تا!!! حتی سرور های داخلی !!! حتی دیتا سنتر آسیاتک !!!

محدودیت اسیاتک 10 گیگ تبادل
    محدودیت پارس انلاین 20 گیگ تبادل

دوست عزیز منصفانه بگید واقعا سرعت 700 اونم روی سرور های داخلی و با هزینه گیگی 5400 تومن به چه درد کسی میخوره که مزیت حساب شه؟
    Last edited by amin885; 16-12-2013 at 14:47.

10. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

چقدر خوشحالم که از این شرکت دزد رفتم و راحت شدم. و هنوز آسیاتک هر روز اس ام اس میده بیا سرویست رو تمدید کن
    من کل پست رو نقل قول نکرم چون دیگه خیلی طولانی میشد

ولی اون عکسها رو که دیدم یاد یک چیزی افتادم ، من مدتها پیش اون آریانا گستر اسپادانا رو دیده بودم و واقعا نمیدونم چرا در تهران سرویس دهنده ای مثل اون نداریم. اولا گیگ اضافه رو 3500 حساب میکنه و دوما کیفیت خیلی خوبی داره ثالثا حجم باقیمونده از هر ماه در ماه بعد سوخت نمیشه فقط حیف که تهران نیست.

12. این کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه ardal 254's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    karaj

پيش فرض

اکثر گیرمرها حتی همین فروم توی بخش بازیها پیغام خصوصی بدی بهشون بپرسی برای بازیه آنلاین از شاتل استفاده میکنن نه صبانت !

قیمت مخابرات هم که اصلا مزیت حساب نمیشه !! چه فایده داره که قیمت ارزون باشه به جای پول جونتو بگیره تا یه فایل دانلود کنه و یه صفحه باز کنه !! خوب میرم کارت اینترنت لوتوس میگیرم و 135 گیگ در ماه دانلود میکنم !

توی سرعت هم که آسیاتک حرف اول رو میزنه عکسشم دوستمون گذاشت خواستید منم میذارم سرویس 2 مگابایتش با سرعت دانلود 700 کلوبایت بر ثانیس در صورتی که اینترنت 9 مگ پارس آنلاین هم این سرعت رو نداره !!!! به زبان ریاضی یعنی 2 مگابایت آسیاتک بزرگتر از 9 مگابایت پارس انلاین پس نتیجه میگیریم سرعت پارس آنلاین عمرا به گرد پای اسیاتک برسه !

تغییر سرویس هم که بد نیست من خودم ازش راضیم به هر حال باید طی سالیان سال برای هر سلیقه ای یه سرویسی تعریف بشه و مشکلی برای کسی به وجود نمیاره !
    دوست عزیز اگه سرویس 2 مگ اسیاتک تو روز 700 تا میده من با 512 پارس 850 حداقل تو روز میره شبانمم حداقل 300 350 بستگی بشلوغی داره از نظر سرعت همه میدونن پارس بهتره

کاربر فعال انجمن سریال‌های خارجی M A S T 3 R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010
    محل سكونت
    Out of My Mind

پيش فرض

خوب بله من که ابتدا و اواسط و انتهای صحبت ابتداییم گفتم اینا همه ملاک های منه !! من نمیگم کسی برای خودش ملاک نداشته باشه اتفاقا میگم هر کسی طبق ملاکی که داره باید بره جلو , بحث من اینه نیایم ملاک هامون رو عمومی کنیم و راهنمایی غلط به دیگران بدیم , چیزی رو که خوشمون میاد خدا کنیم چیزی رو که باهاش مشکل شخصی داریم شیطان کنیم !

من خودم با اون همه دلیل و مدرک آخر صحبتهام گفتم فردا یکی به خاطر سرعت من و حرفهام نره آسیاتک بگیره !! چونکه من طبق نظر شخصی و ملاکهای خودم آسیاتک رو قبول دارم شاید کس دیگه قبول نداشته باشه هر کس باید خودش تحقیق کنه , اینی که بخواد بیاد توی اینجور مکانها و پرس و جو کنه به هیچ جایی طرف نمیرسه ...

من که الان بحث خوب و بد با شما یا کاربر دیگه ای ندارم !! خود من دارم میگم آسیاتک و شاتل و پارس آنلاین رو قبول دارم و نیازی که به شخصه دارم به آسیاتک نزدیک تره . من دوست ندارم با کلمات محدود و غیر محدود بازی کنم !!! محدود کرده هیچ ایرادی نداره از نظر من , سرعت 60 کیلوبایت رو محدود نکرده که بشه 5 کیلوبایت !! سرعت 600 کیلوبایت رو محدود کرده که شده 140 کیلوبایت که خیلیااااا روزانشون 140 کیلوبایته !!

بعدشم من تمام دلایلم رو با اعداد گفتم و دیگه نیازی نیست بازم تکرار کنم , اینی که شما میگی ساعت های رایگانش به درد نمیخوره و مخابرات همونو داره میده و ... رو من توی پست قبلی توضیح دادم . شاید برای شما ماهی 100 گیگ دانلود توی ساعات شبانه به درد نخوره , شاید برای شما سرعت روزانه ی 100 کیلوبایته مخابرات با سرعت 600 کیلوبایت آسیاتک یکی باشه و این 2 رو مساوی قرار بدی اما من اینکارو نمیکنم و بحثی هم نداریم ! شما دوست داری اینجوری فکر کنی به من هیچ ربطی نداره , شما ملاکت چیز دیگه ایه من چیز دیگه ... بحث اصلی من اصلا همین بود که هر کی یه نظر و سلیقه ای داره نباید بیایم نظر شخصیمون رو به عنوان یه سند برای دوستانی که تازه کار هستن و ازمون مشورت میخوان قرار بدیم و گمراهشون کنیم !! طرف میاد میگه آسیاتک بگیرم یکی میاد 1000 هزارتا عیب و ایراد از خودش در میاره با قسم و آیه میگه نه نگیر !!! یکی میگه شاتل بگیرم طرف 1000 تا اطلاعات غلط میده میگه نه شاتل نگیر !!! آخه چرا باید اینطوری باشه ؟

در ضمن این چیزایی که شما گفتین از نظر من اصلا مشکل نبود !! چون توی پست دومم تمام گیگا رو حساب کردم , ماهی 100 گیگ دانلود و سرعت روزانه 400 الی 600 کیلوبایت برای من عالیه و هزینش هم مهم نیست , توی پست قبلیم هم گفتم یه شرکت معرفی کنید شما مخابرات رو معرفی میکنی در صورتی که به جمله ی من دقت نکردی !!! شما یا هر کس دیگه فرق نداره یه شرکت به من معرفی کنید که روزانه سرعت دانلود بالای 700 کیلوبایت بهم بده , شبانش 7 ساعت کامل باشه , سرعت شبانش هم بالای 140 کیلوبایت باشه ( هزینش هم مهم نیست فقط نامحدود نباشه مثل همین آسیاتک حجمی باشه ) . شما هر موقع یه شرکت پیدا کردی این 3 تا خصوصیت رو با هم داشت توی پروفایلم بهم معرفی کن ...

من دیگه حرفی ندارم حرفامو توی این 3 تا پست کامل گفتم فکر نکنم چیزی رو یادم رفته باشه , فقط دوباره یه صحبت با دوستانی که میان مشورت میگیرن برای خرید سرویس ADSL , دوستان عزیز سعی کنید خودتون تحقیق کنید خودتون با چشم ببینید و با توجه به ملاک و سلیقه خودتون شرکتتون رو انتخاب کنید !!!! این قضیه کاملا بستگی به نوع نیاز خودتون داره , مثل اینکه یه سبک فیلم رو دوست نداشته باشید اما یکی به اصرار بگه برو نگاه کن !! شاید فیلم قشنگی هم باشه اما خوب با سلیقه و شخصیت شما سازگار نیست ! یا برعکس عاشق یه سبک از فیلم هستید یکی هی میاد میگه مزخرفه نرو نگاه کن !! و شما اون فیلم رو نگاه میکنی و واقعا لذت میبری , شرکت ADSL هم همینه شما ببینید نیازتون چیه الکی توی این تاپیکها نچرخید سوال بپرسید , من به شخصه هزینه برام مهم نیست , سرعت روزانه برام مهمه , سرعت شبانه هم زیر 120 نیاد راضیم , با این وضع از آسیاتک 1 ساله دارم استفاده میکنم و کاملا راضی هستم , شرکتی رو پیدا کنم که بیشتر با نیازهام جور باشه آسیاتک رو جمع میکنم میرم اونجا ! ارث پدریم نیست که ... شما هم سعی کنید شرکت مورد نیازتون رو خودتون پیدا کنید

دیگه موردی برای بحث نمیبینم ...
    دوستان لطفا یه بحثی رو شروع کردن آخر هر پستشون نگن که دیگه بحثی نیست و... این جور چیزا،اینجا یه فرومه و فروم محل بحث و تبادل نظر هستش و این موضوع هم آف تاپیک نیست که بگیم ادامه پیدا نکنه که اسپم نشه
    حرف شما متین که میگین هرچیزی رو باید برا اساس معیار ها و نیاز های یه فرد سنجید،ولی فکر نکنم کسی پول سرویس 2 مگ بده بخاطر سرعت شبانه 140
    شما اومدی بار اساس نیازها و ملاک ها تون اسیاتک رو نقد کردید(همینطور که من و بقیه میکنیم)،ولی معیار های شما مطمئنا ملاک خیلی ها نیست،سرعت 700-800 تو روزانه به درد خیلی ها نمیخوره چون خیلی ها نمیخوان تو روزانه دانلودی داشته باشن و هر گیگ 5000 پول بدن،همینطور که شما گفتی هزینه مهم نیست کیفیت مهمه،که بنده در تعجبم اگه هزینه برای شما مهم نیست میتونین از راه های دیگه اتصال به اینترنت استفاده کنین نه adsl
    مورد بعدی اینکه چرا نشه از تو فروم در مورد سرویس دهنده ها تحقیق کرد؟اگه کسی که میخواد سرویس تهیه کنه نیاز های خودشو کامل بگه(به عنوان مثال یه نفر میگه که بنده دانلودر نیستم و پینگ برام مهمه،یا بنده ماهی 200 گیگ دانلود میخوام داشته باشم،یه نفر دیگه ثبات سرعت و...) مطمئنا گمراه نمیشه
    اما در مورد خود آسیاتک
    اگه کسی بازی آنلاین میکنه و براش پینگ مهمه،آسیاتک در این مورد افتضاحه
    اگه کسی دانلودر(به این جهت میگم که شرکت های بهتری وجود دارن) هست،آسیاتک افتضاحه
    اگه کسی براش ثبات قیمت و سرعت و پشتیبانی خوب براش مهمه،بازم آسیاتک افتضاحه
    اگه کسی مثل من از دزدی های بی حد و اندازه سرویس های حجمی تمام شرکت ها خسته شده و میخواد نامحدود داشته باشه ،این شرکت چیزی فراتر از افتضاحه
    خب چون فقط سرعت دانلود روزانه اش رو بالا میبنده و شما هزینه میکنی و گیگ میخری و روز با نهایت سرعت و در آرامش دانلود میکنی(که مطمئن باشین هرکس نمیاد هزینه کنه که دانلود هاش رو تو روز انجام بده) دلیل نمیشه آسیاتک سرویس دهنده خوبی باشه
    همین 2-3 ماه پیش بنده 512 نامحدود گرفته داشتم که با سرعت تقریبا اسمی(40-45) دانلود میکرد که بازم خوب بود،شب روز شد هم قیمتا رو گرون کردن هم محدودیت دانلود گذاشتن برای سرویس های نامحدود،شما به این شرکت میگی خوب؟شرکتی که تعرفه ها و سرعت هارو یکدفعه بدون اطلاع رسانی یک شبه رسما به افتضاح میکشونه؟ حالا من 1 ماه داشتم کسایی که اعتماد کرده بودن و سرویس های 3-6 ماهه و یا حتی یک ساله گرفته بودن چی؟سرویس یک مگ نامحدود گرفته کاربر که با سرعت 120 باهاش دانلود کنه یکشبه سرعت رو محدود میکنن به 40،حالا به این ها اینو اضافه کنین که کاربر سرویس بلند مدت برداشته بوده؟؟؟؟؟
    نکته جالب دیگه هم اینکه این شرکت برای تخیله پورت شما رسما پیر میکنه شمارو،بنده خطم رو میخواستم تخلیه کنم دقیق 3 هفته معطل فرستادن درخواست تخلیه به مرکز مخابراتی بودم با اینکه هر روز پیگیری میکردم
    حرف اخر اینکه فیلم رو با این سرویس دهنده adsl مقایسه کردین،گفتین هر نفر یه ژانری دوست داره و ما نمیتونیم کسی رو زور به دیدن ژانری که مورد علاقه اش نیست بکنیم،حرف شما درسته ولی آسیاتک فیلمی هست که اگر ژانر مورد علاقه شما هم باشه اینقدر افتضاح هست که حال شما ازش بهم میخوره
    ممنون از شما
    Last edited by M A S T 3 R; 16-12-2013 at 17:48.

15. 4 کاربر از M A S T 3 R بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

دوستان لطفا یه بحثی رو شروع کردن آخر هر پستشون نگن که دیگه بحثی نیست و... این جور چیزا،اینجا یه فرومه و فروم محل بحث و تبادل نظر هستش و این موضوع هم آف تاپیک نیست که بگیم ادامه پیدا نکنه که اسپم نشه
    حرف شما متین که میگین هرچیزی رو باید برا اساس معیار ها و نیاز های یه فرد سنجید،ولی فکر نکنم کسی پول سرویس 2 مگ بده بخاطر سرعت شبانه 140
    شما اومدی بار اساس نیازها و ملاک ها تون اسیاتک رو نقد کردید(همینطور که من و بقیه میکنیم)،ولی معیار های شما مطمئنا ملاک خیلی ها نیست،سرعت 700-800 تو روزانه به درد خیلی ها نمیخوره چون خیلی ها نمیخوان تو روزانه دانلودی داشته باشن و هر گیگ 5000 پول بدن،همینطور که شما گفتی هزینه مهم نیست کیفیت مهمه،که بنده در تعجبم اگه هزینه برای شما مهم نیست میتونین از راه های دیگه اتصال به اینترنت استفاده کنین نه adsl
    مورد بعدی اینکه چرا نشه از تو فروم در مورد سرویس دهنده ها تحقیق کرد؟اگه کسی که میخواد سرویس تهیه کنه نیاز های خودشو کامل بگه(به عنوان مثال یه نفر میگه که بنده دانلودر نیستم و پینگ برام مهمه،یا بنده ماهی 200 گیگ دانلود میخوام داشته باشم،یه نفر دیگه ثبات سرعت و...) مطمئنا گمراه نمیشه
    اما در مورد خود آسیاتک
    اگه کسی بازی آنلاین میکنه و براش پینگ مهمه،آسیاتک در این مورد افتضاحه
    اگه کسی دانلودر(به این جهت میگم که شرکت های بهتری وجود دارن) هست،آسیاتک افتضاحه
    اگه کسی براش ثبات قیمت و سرعت و پشتیبانی خوب براش مهمه،بازم آسیاتک افتضاحه
    اگه کسی مثل من از دزدی های بی حد و اندازه سرویس های حجمی تمام شرکت ها خسته شده و میخواد نامحدود داشته باشه ،این شرکت چیزی فراتر از افتضاحه
    خب چون فقط سرعت دانلود روزانه اش رو بالا میبنده و شما هزینه میکنی و گیگ میخری و روز با نهایت سرعت و در آرامش دانلود میکنی(که مطمئن باشین هرکس نمیاد هزینه کنه که دانلود هاش رو تو روز انجام بده) دلیل نمیشه آسیاتک سرویس دهنده خوبی باشه
    همین 2-3 ماه پیش بنده 512 نامحدود گرفته داشتم که با سرعت تقریبا اسمی(40-45) دانلود میکرد که بازم خوب بود،شب روز شد هم قیمتا رو گرون کردن هم محدودیت دانلود گذاشتن برای سرویس های نامحدود،شما به این شرکت میگی خوب؟شرکتی که تعرفه ها و سرعت هارو یکدفعه بدون اطلاع رسانی یک شبه رسما به افتضاح میکشونه؟ حالا من 1 ماه داشتم کسایی که اعتماد کرده بودن و سرویس های 3-6 ماهه و یا حتی یک ساله گرفته بودن چی؟سرویس یک مگ نامحدود گرفته کاربر که با سرعت 120 باهاش دانلود کنه یکشبه سرعت رو محدود میکنن به 40،حالا به این ها اینو اضافه کنین که کاربر سرویس بلند مدت برداشته بوده؟؟؟؟؟
    نکته جالب دیگه هم اینکه این شرکت برای تخیله پورت شما رسما پیر میکنه شمارو،بنده خطم رو میخواستم تخلیه کنم دقیق 3 هفته معطل فرستادن درخواست تخلیه به مرکز مخابراتی بودم با اینکه هر روز پیگیری میکردم
    حرف اخر اینکه فیلم رو با این سرویس دهنده adsl مقایسه کردین،گفتین هر نفر یه ژانری دوست داره و ما نمیتونیم کسی رو زور به دیدن ژانری که مورد علاقه اش نیست بکنیم،حرف شما درسته ولی آسیاتک فیلمی هست که اگر ژانر مورد علاقه شما هم باشه اینقدر افتضاح هست که حال شما ازش بهم میخوره
    ممنون از شما
    آفرین به نکته خوبی اشاره کردی اتفاقا من یک ساله 512 تمدید کرده بودم از سال پیش که بعد از دو ماه سرعت دانلود رایگانش از 100 شد یکدفعه 40 تماس گرفتم گفتم من 2 ماه پیش وقتی میخواستم یکساله تمدید کنم وضعیت مثل الان اگه بود اصلا یکساله نمیگرفتم قشنگ برگشته میگه اون موقع اینجوری بوده الان اینجوریه میخوای بخواه نمیخوای نخواه

حالا تنظیم مقررات کجاست؟ حقوق مردمی کجاست؟ هر روز میشینن دور هم و هر بار یه محدودیتی میذارن و هیچ کسی هم جرات انتقاد حتی نداره جالب تر اینکه بعضی ها با این همه بی عدالتی باز هم میگن به به و چه چه حتما منافعی بهشون داره ک اینطور میگن وگرنه چرا اونایی که حقیقت رو میگن چیزی جز اینه !؟؟

17. 2 کاربر از amin885 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه keyvan360's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

مخابرات ؟!! ، تقریبا اکثر افراد تجربه مخابرات رو دارن و میدونن که چه کیفیتی داره. شهر های دیگه رو نمیدونم ولی در تهران وضعیت مخابرات داغونه. سرعت از سرور خارجی ش که افتضاحه. 6 روز هفته وضعیت ش خرابه و یک روز متعادل (نه خوب!)

الان هم که به سلامتی داره دیگه حجمی میشه تو تهران و وضعیت نامحدود ها هم فعلا مشخص نیست که چه میشه.

حداقل شرکت های خصوصی یک ثبات نسبی دارن و اگر کیفیت سرویس هاشون پایینه تقریبا همیشه پایینه و اگر کیفیت پایدار ه تقریبا اکثر مواقع همونطور هست.

تنها چیزی که در مخابرات خوب هست پینگ هست و لا غیر !
    Last edited by keyvan360; 16-12-2013 at 19:14.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •