تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1060 از 2607 اولاول ... 605609601010105010561057105810591060106110621063106410701110116015602060 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,591 به 10,600 از 26064

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

سلام دوستان کسی هست مثل بنده یه موقع اینترنتش قطعی نداشته باشه اما بعضی مواقع به طرز واقعا رگباری قطع وصل بشه؟بعدم کمکم مثلا هر 5قیقیه بعد 10.20.30 بیاد بالا هو قطع و وصلیاش تموم شه؟ البته سرعتم کم نمیشه یهو قطع میشه واقعا دارم دیوونه میشم 2020 که ترکیده مخابراتم که از پشت تلفن داره منو میخوره موندم چیکار کنم همیچیرم عوض کردم .

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

256 چندی هست قیمتش. ؟
    اون موقع 12 تومن بود !
    512 هم 20 تومن که 1 ماه فقط دادن .
    256 = 15000
    512=24000
    1024 = 43000
    2048 = 78000

نامحدود

3. 2 کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز alivw71's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

256 = 15000
    512=24000
    1024 = 43000
    2048 = 78000

نامحدود
    سلام ولی تو این سایت 2020 زده 12 تومن . قضیه چیه:؟

پروفشنال shahabaliboys's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007

پيش فرض

این قدیمیه من 1 مگ دارم 43 تومنه

6. این کاربر از shahabaliboys بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ولی روی قبض تلفن الان 19 تومن هر دوماه میاد.

پروفشنال mr-dion's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فیلترینگ نباید به کندی اینترنت و همچنین فیلتر‌ شدن سایت‌های علمی بینجامد.

به گزارش ایسنا محمود واعظی روز پنجشنبه در حاشیه نشست مشترک با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در پارک علم و فناوری پردیس در جمع خبرنگاران همچنین درباره رفع فیلتر‌ برخی سایت‌ها گفت: این موضوع مرتبا از بنده سوال می‌شود، اما فیلتر‌کردن سایت‌ها ربطی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ندارد. این موضوع مربوط به یک کمیته در قوه قضاییه است که دارای 13 عضو بوده و وزارت ارتباطات هم یک عضو و نماینده در این کمیته دارد.

وی با تقسیم‌کردن بحث فیلتر به دو بخش گفت: یک بخش فیلترینگ مربوط به سایت‌های علمی، تخصصی، آموزشی و تمامی سایت‌های مربوط به این حوزه‌هاست که دولت و وزارت ارتباطات اعتقادی به فیلتر سایت‌های علمی ندارد.

واعظی موضوع دیگر فیلتر را مربوط به سایت‌های غیراخلاقی و نامناسب دانست و تصریح کرد: این موضوع تنها خواسته ما نیست، بلکه خواسته بسیاری از خانواده‌هاست که در این خصوص مرتب با مراجعه به بخش‌های مختلف خواستار هستند که سایت‌های غیراخلاقی در دسترس فرزندانشان نباشد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: به عنوان نمونه در حال حاضر بسیاری از نوجوانان 14 و 15 سال به مراتب بیشتر از پدر و مادر‌هایشان از اینترنت استفاده می‌کنند.

واعظی تاکید کرد: با تمام این موارد موضوع فیلترینگ نباید به کندی اینترنت بینجامد و باعث فیلتر‌شدن سایت‌های علمی شود.

وی در ادامه‌ی با اشاره به برنامه‌های تدارک دیده شده جهت ایجاد شهرک ICT گفت: در این زمینه از تجربیات مسوولین و دست‌اندرکاران پارک علم و فناوری بهره‌مند می‌شویم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در کنار پارک علم و فناوری یک محوطه‌ای وجود دارد که می‌توان در آینده آن را در زمینه‌ی بحث ICT توسعه داد. همچنین می‌توان بحث ICT را علاوه بر شهرک ICT در پارک علم و فناوری استان البرز نیز توسعه داد. در این زمینه باید حداکثر بهره‌برداری از زیرساخت‌های موجود صورت گیرد تا بتوان با ارتقاء سطح علمی و فناوری کشور و قوت شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح داخل و صادرات کالا پیش رویم.

واعظی با اشاره به استقبال مجلس از بحث ICT نیز گفت: این موضوع جزو اولویت‌های دولت بوده و ما نیز در نظر داریم در این بحث تا حدود 25 درصد از حمایت دولت و مابقی را با حمایت از بخش خصوصی پیش ببریم و در واقع در بحث ICT دولت و بخش خصوصی مکمل یکدیگر هستند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه با اشاره به وجود فیبر نوری بین شهری در کشور گفت: بنا داریم 22 هزار کیلومتر به فیبر نوری 51 هزار کیلومتری اضافه کنیم.

واعظی از افزایش پهنای باند اینترنت در یکصد روز گذشته خبر داد و گفت: پهنای بانداینترنت هم 550 گیگابایت در ثانیه بود که به 800 گیگابایت در ثانیه رسیده و تا پایان برنامه پنجم توسعه به چهار ترابایت یعنی 8 برابر خواهد رسید.

تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

این قدیمیه من 1 مگ دارم 43 تومنه
    قدیمی نیست . 256 حدود 12.500 هست از 2020 پرسیدم.

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات گفت: فیلترینگ نباید به کندی اینترنت و همچنین فیلتر‌ شدن سایت‌های علمی بینجامد.

به گزارش ایسنا محمود واعظی روز پنجشنبه در حاشیه نشست مشترک با معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری در پارک علم و فناوری پردیس در جمع خبرنگاران همچنین درباره رفع فیلتر‌ برخی سایت‌ها گفت: این موضوع مرتبا از بنده سوال می‌شود، اما فیلتر‌کردن سایت‌ها ربطی به وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات ندارد. این موضوع مربوط به یک کمیته در قوه قضاییه است که دارای 13 عضو بوده و وزارت ارتباطات هم یک عضو و نماینده در این کمیته دارد.

وی با تقسیم‌کردن بحث فیلتر به دو بخش گفت: یک بخش فیلترینگ مربوط به سایت‌های علمی، تخصصی، آموزشی و تمامی سایت‌های مربوط به این حوزه‌هاست که دولت و وزارت ارتباطات اعتقادی به فیلتر سایت‌های علمی ندارد.

واعظی موضوع دیگر فیلتر را مربوط به سایت‌های غیراخلاقی و نامناسب دانست و تصریح کرد: این موضوع تنها خواسته ما نیست، بلکه خواسته بسیاری از خانواده‌هاست که در این خصوص مرتب با مراجعه به بخش‌های مختلف خواستار هستند که سایت‌های غیراخلاقی در دسترس فرزندانشان نباشد.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات افزود: به عنوان نمونه در حال حاضر بسیاری از نوجوانان 14 و 15 سال به مراتب بیشتر از پدر و مادر‌هایشان از اینترنت استفاده می‌کنند.

واعظی تاکید کرد: با تمام این موارد موضوع فیلترینگ نباید به کندی اینترنت بینجامد و باعث فیلتر‌شدن سایت‌های علمی شود.

وی در ادامه‌ی با اشاره به برنامه‌های تدارک دیده شده جهت ایجاد شهرک ICT گفت: در این زمینه از تجربیات مسوولین و دست‌اندرکاران پارک علم و فناوری بهره‌مند می‌شویم.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات خاطرنشان کرد: در کنار پارک علم و فناوری یک محوطه‌ای وجود دارد که می‌توان در آینده آن را در زمینه‌ی بحث ICT توسعه داد. همچنین می‌توان بحث ICT را علاوه بر شهرک ICT در پارک علم و فناوری استان البرز نیز توسعه داد. در این زمینه باید حداکثر بهره‌برداری از زیرساخت‌های موجود صورت گیرد تا بتوان با ارتقاء سطح علمی و فناوری کشور و قوت شرکت‌های دانش‌بنیان در سطح داخل و صادرات کالا پیش رویم.

واعظی با اشاره به استقبال مجلس از بحث ICT نیز گفت: این موضوع جزو اولویت‌های دولت بوده و ما نیز در نظر داریم در این بحث تا حدود 25 درصد از حمایت دولت و مابقی را با حمایت از بخش خصوصی پیش ببریم و در واقع در بحث ICT دولت و بخش خصوصی مکمل یکدیگر هستند.

وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات در ادامه با اشاره به وجود فیبر نوری بین شهری در کشور گفت: بنا داریم 22 هزار کیلومتر به فیبر نوری 51 هزار کیلومتری اضافه کنیم.

واعظی از افزایش پهنای باند اینترنت در یکصد روز گذشته خبر داد و گفت: پهنای بانداینترنت هم 550 گیگابایت در ثانیه بود که به 800 گیگابایت در ثانیه رسیده و تا پایان برنامه پنجم توسعه به چهار ترابایت یعنی 8 برابر خواهد رسید.
    این پست جناب Kianoosh رو می طلبه

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

منظورش پهنا باند داخلی هست دیگه

پروفشنال امیر انصاری's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    زیر گنبد کبود

پيش فرض

دوستان یک سؤالی فنی دارم:
    از یوزر نیم و پسورد سرویس میشه روی خطوط تلفن دیگر استفاده کرد، به شرطی که خط دوم هم رانژه باشه. حالا سؤال اینه که آیا اینکار خلاف محسوب میشه یا نه.
    سؤال دیگه اینکه من اینکار رو توی یک شهر انجام دادم، حالا میخواستم بدونم از یوزر نیم و پسورد یک شهر در شهر دیگر میشه استفاده کرد؟ کسی تست کرده؟
    یادآوری میکنم که خط دومی که من تست کردم هم توسط مخابرات رانژه شده بود. نمیدونم روی رانژه شرکت های دیگه جواب میده یا نه.
    ممنون

13. این کاربر از امیر انصاری بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •