سلام ...
دنبال یه لپ تاپی بودم با قیمت نهایت 2500 . به قول یکی از دوستان سخت افزار 6 میلیونی رو می خوام با 2500 تومن بخرم ...
کیفیت تصویرش و پردازنده اش خیلی برام مهمه ... باتری و کارت گرافیکش هم همین طور ...
مدل های زیادی رو نگاه کردم ... من جمله همه ی کانفیگ های z500 . اما ظاهرا z500 ها همه مشکی و قهوه ای هستند ... می خوام سفید باشه ... صفحه ی جلوش رو می گم ها نه پشتش ...
خوب Z500 های لنوو رفت کنار رسیدم به سری های N از ایسوس ... واقعا کم نظیرند ... اما ظاهرا دیگه توی بازار نیست ... مثلا N46vz یا أ56رظ .
ایسوس هم رفت کنار رسیدم به hp . این برند هم مدل های خیلی خوبی داره ولی اکثرا صفحه ی جلوییشون مشکیه ... یکی از مدل هایی که خوشم اومد این مدله :
HP Pavilion 14-e042tx
=======================
مشخصات فیزیکی:ابعاد: 31.4 × 231 × 346 میلیمتر - وزن: 2.1 کیلوگرم
پردازنده مرکزی:Intel 4702MQ Core i7 2.20GHz up to 3.20 GHz
حافظه RAM:ظرفیت: 4 گیگابایت - نوع: DDR3
حافظه داخلی:ظرفیت: 500 گیگابایت - نوع حافظه داخلی: هارد دیسک - مشخصات: 5400rpm SATA
پردازشگر گرافیکی:AMD Radeon HD 8670M 2048 MB
صفحه نمایش:14" LED
امکاناتVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
سایر مشخصات:باتری 4 سلولی - DOS
========================
می شه لطفا نظرتون رو در موردش بدید ؟ پردازنده اش که تقریبا جزء بهترین هاست. هاسول چهارهسته ای . کارت گرافیکش هم تقریبا جزء مدل های خوبه ... ولی در مورد صفحه نمایش هیچ چیزی نمی دونم ... همین طور باتریش ... کسی از دوستان تا حالا این مدل رو داشته یا دیده ؟
اگر پیشنهاد دیگه ای هم به جز این مواردی که مطرح شد دارید استقبال می کنم ... خیلی ممنون از لطفتون پیشاپیش !

VD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی Card Reader Webcam LAN WiFi HDMI VGA Port
جواب بصورت نقل قول

) نمی دونستم که Z500 سفید هم داریم !! و تاحالا هم ندیدم ... می شه لینک از فروشگاهی بدید ؟ اگه سفید داشته باشه که z500 می گیرم ... هر چند پردازندش نسل سومه ولی خوب گرافیک و رم و هاردش (z500-E) از این مدل بالاتره ....