با سلام اساتید گرامی پی سی ورلد !
من بین دو لپتاپ Y510p و GE60 به شدت موندم !
اگه میشه منو راهنمایی کنید
ممنون
با سلام اساتید گرامی پی سی ورلد !
من بین دو لپتاپ Y510p و GE60 به شدت موندم !
اگه میشه منو راهنمایی کنید
ممنون
من باشم msi ge60.نیازی به تردید هم نیست ge60 به مراتب قوی تر از y510 هستش.صفحه نمایش مات و فول اچ دی ,سیستم صوتی قوی تر, سیستم کولینگ پیشرفته تر ,دیزاین بهتر (حتی اگه زشت باشه از y510 زشت تر نیست).درکل سری گیمینگ ام اس آی از لحاظ قدرت عالیه شک نکن .
اگه برای گیم میخوای ge60 ,اگه برای کارای گرافیکی میخوای y 510 رنگهای نمایشگرش طبیعی تر و روشن تره البته منظورم full hdهست.
خودم هم نظرم روی GE60 هست . فقط بخاطر رم و بکلایت Y510 یکم بینشون تردید دارم .
ممنونم از راهنماییتون![]()
به نظرم y510p بهتره چون هم بکلایت داره هم قابلیت تعویض دی وی دی رایتر با کارت گرافیک،فن،بلوری یا خالی! رو داره.نمیدونم چرا خیلی از کسایی که این لپتاپو حتی از نزدیک ندین دارن نظر میدن که زشته و فلان.اتفاقا خیلی ظاهر زیبایی دارن هم برای گیم هم کار.تازه مثل msi پشت مانیتورش پلاستیکی نیست با اون طرح بچه گونش.تنها ایرادش که فقط تو ایران این ایرادو داره صفحه اچ دی شه بجای فول که به نظرم برای سایز 15 اینچ خیلی ضروری نیست.
من خودم هیچ کدومشون رو ندارم ولی به نظرم لنوو بهتره بخصوص قیمتش
البته کاملا سلیقه ای هستش. هرچند انتخاب من لنوو y510 نیست نه به خاطر ظاهر بلکه به خاطر کیفیت صفحه تصویر، برخلاف نظر دوستمون فکر کنم برای سایز 15.6 اینج رزولوشن اچ دی کمه براش و کاملا حس میشه. روی سایز 14 اینچ هم کمی مشهوده.کلا نمیدونم چرا لنوو تو کیفیت تصویر مدلهاش کمی ضعیف کار میکنه ! درضمن درون msi همیشه فراتر از انتظار هستش و آدمو شگفت زده میکنه. زیاد حساس ظاهر نشین هرچند حرف دوستمون رو تائید میکنم که چرا msi ظراحی های ظاهری لبتاپ رو زیاد جدی نمیگیره و کاملا کلاسیک و مثل کالاهای روسی هستش!
از نظر سخت افزاری که msi کاملاً برتر هست ( به جز رم )
اما ظاهر Lenovo کمی شکیل تر هست ، هرچند که اگر پشت Msi رو در نظر نگیریم اونم توش خیلی شیکه![]()
y510 اصلا زیبا نیست و دقیقا از نظر ظاهری شبیه به y500 هست ، ضخیم و سنگین بک لایت قرمزش هم کاملا تو ذوق میزنه
کیفیت صفحه نمایشش با G580 که 800 هزار تومن قیمت داره هیچ فرقی نداره ! (واقعا باید به لنوو به خاطر نبوغش تبریک گفت! مدل فول اچ دی هم تو ایران اصلا نیست )
امروز هم 3 تا با مشکل مین برد اومد برای گارانتی که گویا برخی از اونها مشکل دارن
در کل مدل ام اس آی بسیار بهتر هست
و اگر زیبایی ملاک هست که زیبا ترینشون N550 ایسوس هست
آخر سر شما چی خریدی؟
چون من هم دقیقا بین این دوتا موندم
دیگه نمیتونم برم از مغازه داره سوال کنم که lenovoton full hd هست یا نه
چون 100باری رفتم واسه سوال
![]()
سلام . . . من هم بین این 2 مدل مونده بودم آخرش هم msi ge60 گرفتم حدودا یک هفته ای میشه گرفتم و راضی هستم ازش اگه سوالی دارید بپرسید جواب میدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)