سلام، اینجا کسی هست با X.Vision XDVC-555 کار کرده باشه؟ میخوام بدونم با زیرنویس فارسی SRT مشکل داره یا نه. گیرنده اش چطوره؟ ممنون میشم جواب بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام، اینجا کسی هست با X.Vision XDVC-555 کار کرده باشه؟ میخوام بدونم با زیرنویس فارسی SRT مشکل داره یا نه. گیرنده اش چطوره؟ ممنون میشم جواب بدید.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من کل تاپیک رو خوندم... نظرات متفاوته برای انتخاب یکدستگاه
بلاخره من بین مدلهای مختلف بهترین رو ایکس ویژن یا دنای تشخیص دادم
حالا بین ایکس ویژن یا دنای کدوم بهتره و کمتر اذیت خواهد کرد نظرم هم بیشتر گیرندی بهتر و قویتر هست
بین مدلهای ایکس ویژن کدام مدل بهتره و بین مدلهای دنای کدام مدل بهتره
لطفا دوستانی که از این مارکها استفاده کردن راهنمایی کنند تا بهترین خرید رو داشته باشیم... ممنون
راستی دوستان آیا این دو مدل هنوز هم در بازار پیدا میشن
از کجا میشه خرید؟؟؟ و آیا اینها رو توصیه میکنید یا نه ؟
گیرنده دیجیتال ESTER T15
گیرنده دیجیتال سما مدل AT-200
سلام.
سما که حتما تو بازار هست و الان قیمتش 115000 تومن هستش.
سما خوبه و تو بازار زیاده.
فقط تنها مشکل من اینه که نمیدونم mpeg 4 رو پشتیبانی میکنه یا نه. هیچکی هم نمیدونه که جواب من و بده.
الان همه ی شبکه ها به جز 2 تاشون براساس mpeg 2 فرستاده میشن. و حدودا 2 الی 3 سال دیگه براساس mpag 4 فرستاده میشن. برای همین برام خیلی مهمه که گیرنده mpeg 4 رو پشتیبانی کنه.
ESTER T15 رو یکی از بچه ها بهم گفت خوبه فقط احتمال پیدا کردنش خیلی کمه.
ممنون دوست عزیز...
حالا بین ایکس ویژن یا دنای کدوم بهتره و کمتر اذیت خواهد کرد نظرم هم بیشتر گیرندی بهتر و قویتر هست
سلام دوستان
مبدل 110 ایکس ویژن دارم ،خواستم ابدیتش کنم ،از سایت مادیران فایل مربوطه را دانلود کردم( ورژن 1.04 ) وقتی از حالت فشرده خارج شد چهار تا فایل شد که انرا روی فلش ریختم و به دستگاه متصل کردم ،وقتی خواستم بروزرسانی انجام بدم دیدم که دو تا فایل وجود داره ،حالا نمیدونم که از ین دو فایل کدوم یکی را باید انتخاب و تایید کنم تا دستگاه بروز بشه ،لطفا دوستانی که اطلاعات درست دارن راهنماییم کنند .دو فایل مربوطه :
navi_t_316m_v30.app1.gro.ssu
navi_t_316m_v30.img.ssu
چرا تاپینک اینقدر بی رونق شده ،کسی جواب کسیو نمیده؟!!!![]()
شما برو رو گزینه اپدیت از یو اس بی مستقیم آپدیت میشه دیگه گزینه نداره. فقط بین اپدیت دستگاه رو خاموش نکن که خیلی خطرناکه حسن
طبق تحقیقات من از نظر پلیر دنای و سما خیلی خوبن.
و از نظر گیرندگی ایکس ویژن بهتره.
برای من چون پلیر هم مهمه خودم بین دنای و سما گیر کردم.
بچه ها اگه کسی با دنا کار کرده یه سری اطلاعات راجع به پلیرش بده خیلی ممنون میشم.
فایل دوم رو اجرا کن .
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)