تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 5 از 8 اولاول 12345678 آخرآخر
نمايش نتايج 41 به 50 از 73

نام تاپيک: بهترین گوشی زیر 500 هزار تومان با این اولویت ها:

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

چرا چرت میگن بعضیا ! من خودم بین N73 و K800 ... به خاطر ال سی دی وصدای بهتر N73 رو انتخاب میکنم ...!
    اما با این حال اعتقاد دارم تو خیلی چیزا مثه : کیفیت عکس(با اختلاف کم ) ... سرعت ... ساپورت رم ... زیبایی گوشی و... K800 بهتره ... و N73 تو فیلم ... بزرگی ال سی دی بلندی صدا و برنامه خوری بهتره ... هر کس با توجه به نیازش بین این دوتا یکی رو انتخاب میکنه ... و تا جایی که میدونم K800 از N73 پر فروشتر بوده ! پس بهتره با تعصب حرف نزنیم ... مقایسه W1000 که وجود خارجی نداره با N73 معنی نداره .... N73 رو با همین K800 هم مقایسه کنیم اگه یه کم منطقی باشیم میبینیم تو خیلی چیزا کم میاره ( مثلا ساپورت رم 1گیگ N73 در برابر 4 گیگ K800) و تو خیلی موارد بهتره ... و اگه میخوایم واقعا افراد رو راهنمایی کنیم بهتره به جای تعصب و دعوا و مطرح کردن حرفایه پیش پا افتاده و مسخره ای مثه چینی بودن یه گوشی( که بارها من و بقیه دوستان در موردش توضیح دادیم ) بیایم مشخصات گوشی هارو با هم مقایسه کنیم ...!
    در آخر بازم میگم من شخصا بین N73 و K800 انتخابم N73 هستش ...

پروفشنال MESHKIPOSH's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

پست بالا تائيد ميشه و منم شخصا n73 رو ميپسندم و ترجيح ميدم.

آخر فروم باز fery joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

چرا چرت میگن بعضیا ! من خودم بین N73 و K800 ... به خاطر ال سی دی وصدای بهتر N73 رو انتخاب میکنم ...!
    اما با این حال اعتقاد دارم تو خیلی چیزا مثه : کیفیت عکس(با اختلاف کم ) ... سرعت ... ساپورت رم ... زیبایی گوشی و... K800 بهتره ... و N73 تو فیلم ... بزرگی ال سی دی بلندی صدا و برنامه خوری بهتره ... هر کس با توجه به نیازش بین این دوتا یکی رو انتخاب میکنه ... و تا جایی که میدونم K800 از N73 پر فروشتر بوده ! پس بهتره با تعصب حرف نزنیم ... مقایسه W1000 که وجود خارجی نداره با N73 معنی نداره .... N73 رو با همین K800 هم مقایسه کنیم اگه یه کم منطقی باشیم میبینیم تو خیلی چیزا کم میاره ( مثلا ساپورت رم 1گیگ N73 در برابر 4 گیگ K800) و تو خیلی موارد بهتره ... و اگه میخوایم واقعا افراد رو راهنمایی کنیم بهتره به جای تعصب و دعوا و مطرح کردن حرفایه پیش پا افتاده و مسخره ای مثه چینی بودن یه گوشی( که بارها من و بقیه دوستان در موردش توضیح دادیم ) بیایم مشخصات گوشی هارو با هم مقایسه کنیم ...!
    در آخر بازم میگم من شخصا بین N73 و K800 انتخابم N73 هستش ...
    دوست عزیز به نظر من این نکاتی که به عنوان نقطه ضعف ان73 گفتی زیاد معقول نیست
    کیفیت عکسش اگه از کا800 بالاتر نباشه مطمئنا کیفیتش پایینتر هم نیست
    سرعتشو نمیدونم ولی در مورد رم هم باید بگم تو سری جدیدش تا 2 گیگ هم ساپورت میکنه تازه مگه ما چقد رم لازم داریم من خودم این 1 گیگ هم برام زیاده
    درمورد زیبایی گوشی سلیقه ای هستش ولی به نظر من ان73 خیلی باکلاس تر و شیک تر هستش
    ولی با این حال من به نظر شما هم احترام میزارم (( چه لفظ قلم حرف زدم ها ))

حـــــرفـه ای Farshadd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    خرم آباد

پيش فرض

من یه جای دیگه خوندم که w1000 داره به تولید انبوه میرسه و به تازگی وارد بازار میشه اگه کسی این مطلب رو خونده یا خوند بگه تا منم برم بخونم تا ببینم اخرش راسته یا دروغ

آخر فروم باز Nabakhshoode's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2006
    محل سكونت
    شهر گناه

پيش فرض

سرعتشو نمیدونم ولی در مورد رم هم باید بگم تو سری جدیدش تا 2 گیگ هم ساپورت میکنه تازه مگه ما چقد رم لازم داریم من خودم این 1 گیگ هم برام زیاده
    درمورد زیبایی گوشی سلیقه ای هستش ولی به نظر من ان73 خیلی باکلاس تر و شیک تر هستش
    فری جان ما قبولت داریم ... من به عنوان ضعف N73 نگفتم فقط یه مقایسه کردم ... به هر حال هر کدوم مزایایی دارن ... قربونت
    این قضیه W1000 چیه ؟ اینقدر شایعه نسازین ...

حـــــرفـه ای Kolang's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

با مورد کیفیت عکس کاملا موافقم!
    من نمیدونم چرا میگن کیفیت عکس k800 بهتره؟!!!
    من که هر چی مقایسه میکنم، با عکس های n73 بیشتر حال میکنم
    در کل، فعلا بهتری گوشی n73 هستش
    تنها مزیت k800 به نظر من سرعت بهترشه که 100 درصد به نداشتن سیستم عامل مربوط میشه که خودش از بزرگترین عیب های k800 در مقابل N73 است(نداشتن سیستم عامل)

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

فری جان ما قبولت داریم ... من به عنوان ضعف N73 نگفتم فقط یه مقایسه کردم ... به هر حال هر کدوم مزایایی دارن ... قربونت
    این قضیه W1000 چیه ؟ اینقدر شایعه نسازین ...
    مخلصیم عزیزم شما استاد مایی ما به گرد پایه حضرت عالی هم نمیرسیم اصلا ما کوچیکه بروبچ پی سی ورلد هستیم (( چقده خاکیم من ((
    والا منم از این دبلیو 1000 خبر ندارم فقط یه بار یه عکس دیدم نوشته بود دبلیو هزاره

تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

با مورد کیفیت عکس کاملا موافقم!
    من نمیدونم چرا میگن کیفیت عکس k800 بهتره؟!!!
    من که هر چی مقایسه میکنم، با عکس های n73 بیشتر حال میکنم
    در کل، فعلا بهتری گوشی n73 هستش
    تنها مزیت k800 به نظر من سرعت بهترشه که 100 درصد به نداشتن سیستم عامل مربوط میشه که خودش از بزرگترین عیب های k800 در مقابل N73 است(نداشتن سیستم عامل)
    کاملا درسته والا منم هرچی نیگا میکنم میبینم کیفیت عکس ان73 سرتره دیگه دارم به چشای خودم شک میکنم
    نکنه ما چشمون ایراد داره

اگه نباشه جاش خالی می مونه amin_metal1370's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    یه جای خوب!!!

پيش فرض

کاملا درسته والا منم هرچی نیگا میکنم میبینم کیفیت عکس ان73 سرتره دیگه دارم به چشای خودم شک میکنم
    نکنه ما چشمون ایراد داره
    نه دوست من چشم شما ایراد نداره.می دونید این یه حالت تلقین داره(دارم کلی می گم)کلاً انسان وقتی از یک چیزی خوشش میاد از نظرش هر چیزی که مربوط به اون شی یا شخص باشه زیبا به نظر می رسه.
    اما در مورد سیستم عامل بگم که کاملاً بستگی به استفاده طرف از موبایل داره.تو حالت کلی نمی شه اون رو یه نقص محسوب کرد.بطور مثال من خودم در حال حاضر(با اینکه طرفدار سونی اریکسون هستم)3250 دارم که سیستم عاملی داره که تا الان جدید ترین سیستم عامل موبایل هست..ولی به هیچ عنوان ازش استفاده نمی کنم و هرچی برنامه روش نصب کردم جاوا هستن(نه اینکه برنامه سیمبیان ندارم،دارم اتفاقاً زیاد هم دارم ولی ازشون استقاده نمی کنم یعنی به کارم نمی آن).چون می دونید که درسته که برنامه های جاوا کم هستن ولی از حق که نگذریم از لحاظ کیفیت و کارایی از برنامه های سیمبیان بهتر هستن.بطور مثال من هم ماشین حساب جاوا و هم سیمبیان رو موبایلم دارم.ولی امکانات اونی که جاوا هست به مراتب بیشتره.
    ولی همه این صحبت ها برای این بود که عیب محسوب شدن داشتن یا نداشتن سیستم عامل کاملاً به خود کاربر مربوط میشه.مثلاً برای من به هیچ وجه عیب محسوب نمی شه.

داره خودمونی میشه JAVADY_MJM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    YAZD

پيش فرض

با این امکاناتی که تو میخوای باید فقط فکر نوکیا باشی
    و با توجه به نظر بقیه دوستان
    nokia n73 بهترین انتخاب میباشد
    فقط یک زره سرعتش پایینه !

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •