نه ...!
خودش اکانت داره ..!![]()
نه ...!
خودش اکانت داره ..!![]()
من الان رو سیستمم origin رو نصب ندارم ولی بازی میکنم ...!
شاید چند مرحله که بری جلو ارور اریجین رو بده مثل مدال افتخار
کرک 3DM کلا یه سیو جدا درست میکنه به اریجین ربطی نداره ...!
آقا سلام
منم امروز گرفتم اما میگه فایل KERNEL32.dll قابل شناسایی نیست!(توی xp)
بعد گفتم شاید دایرکتیس 10 به بالا بخواد رفتم توی سون 64 بیتی نصب کردم بازم ارور میده اما ایندفه یه فایل dll دیگه ای رو ایراد میگیره!؟
چکار باید کرد؟ کرکشم 75 مگ بود فک کنم کامل هست دیگه نه؟
دوست عزیز هر فایل dll که ارورش رو میده تو گوگل سرچ کن دانلودش کن و بذارش تو سیستم 32 حله ...!
یعنی این درایو مطمنن ورژن رو به ۱۳.۹ آپ میکنه? چون اونی ک سایت خود amd میگیرم اصلا تاثیری نداره
آقا دستت درد نکنهدوست عزیز هر فایل dll که ارورش رو میده تو گوگل سرچ کن دانلودش کن و بذارش تو سیستم 32 حله ...!
رفتم فایل msvcp110.dll رو سرچ کردم میگفت ویندوزم (که تازه نصب کردم) برنامه c++2012 رو نداره اونو دانلود کردم دیگه پیغام نداد.
حالا میگه درایور کارت گرافیکت باید 13.4 به بالا باشه (واسه سون 64 بیت)
الان اینو دانلود کنم درست میشه یعنی ؟
153 مگ هست!!
شما فایل اولی رو نصب کردی حتما ! فایل DXSETUP رو اگر نصب کنین در هر شرایطی نصب میشه . شما روی D3D11Install_2010 کلیک کردی .من تست کردم، این خودش اینستالر دایرکست هست، موقع اینستال هم مینویسه: دایرکس جدیدتر روی سیستم شما نصبه، و این نصب نمیشه (خلاصش)
بله دوست عزیز ، جواب میده ، ویندوز خودم 8.1 نسخه 64 بیتی هست جواب داده .یعنی این درایو مطمنن ورژن رو به ۱۳.۹ آپ میکنه? چون اونی ک سایت خود amd میگیرم اصلا تاثیری نداره
اگر هم جواب نداد احیانا ، فایل اجرایی دانلود شده رو با برنامه 7zip اکسترکت کن ! بعد از Device Manager روی کارت گرافیک دابل کلیک کن و در مراحل آپدیت درایور ، مسیر فایل های اکسترکت شده رو بده تا خودش درایور رو از پوشه پیدا کنه و نصب بشه . تاریخ درایور هم باید 2013.04.29 تبدیل بشه ( من همیشه اینکارو انجام میدم و هیچوقت کاتالیست رو نصب نمیکنم ) .
بعد از انجام این کار اروری که برای درایور 13.1 میداد حل میشه.
من همونطوری که گفتم تمام درایورهایی که در سایت amd بود رو امتحان کرده بودم ولی هیچ کدوم به جز این سایت جواب نداد .
حتما درست میشه ، برای 7 ورژن 64 بیتی فک کنم سایت AMD درایور گذاشته ولی شما بهتره از سایتی که من چند پست قبل گذاشتم درایور رو دانلود کنی تا اگر احیانا در آینده ویندوز 8 یا 8.1 نصب کنی نیازی به دانلود مجدد درایور نداشته باشی البته اگر ورژن 13.9 رو براش پیدا کنی !حالا میگه درایور کارت گرافیکت باید 13.4 به بالا باشه (واسه سون 64 بیت)
الان اینو دانلود کنم درست میشه یعنی ؟
153 مگ هست!!
mahyarSAMSUNG دوست عزیز شما روش دوم یعنی اکسترکت کردن فایل اجرایی رو انجام بده . 100 درصد جواب میده . مشکلی در روش کار داشتی بگو تا بگم
Last edited by saeed774; 05-12-2013 at 00:18.
سلام
روی لبتاپ وایوی من با i5 و چهار گیگ رم و گرافیک یک حتی با پایین ترین تنظیمات بسیار کند و مسخرس چ کنم سیستم بالاتر میخاد یا کار خاضی داره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)