اره
کلا کار من وسوسه کردنه!
اره...به شرط اینکه مرکز خوبی داشته باشی...
امشب بازم تست میکنم و نتیجه رو میزارم.
رضا تو هم مثل حامد میخوای ارشیو رو اپدیت نگه داری؟!
داش رضا شوما که بیای شاتل, فکر کنم شاتل نظرش عوض بشه و سرور داخلی رو هم محدود کنه!![]()
اره
کلا کار من وسوسه کردنه!
اره...به شرط اینکه مرکز خوبی داشته باشی...
امشب بازم تست میکنم و نتیجه رو میزارم.
رضا تو هم مثل حامد میخوای ارشیو رو اپدیت نگه داری؟!
داش رضا شوما که بیای شاتل, فکر کنم شاتل نظرش عوض بشه و سرور داخلی رو هم محدود کنه!![]()
Last edited by and-roid2; 02-12-2013 at 16:53.
ارشیو مثله بچت میمونه اخرش بزرگ شد باید بفرستمش دانشگاه ازادرضا تو هم مثل حامد ارشیو رو اپدیت نگه داری؟!
داش رضا شوما که بیای, شاتل فکر کنم شاتل نظرش عوض بشه و سرور داخلی رو هم محدود کنه!![]()
خیالت راحت من موقعی که بخوام دانلودو استارت کنم صورتمو مثله نینجاها میپوشونم شناسایی نشم
----------------------------
اما جدا از این بحثا واقعا خوشحال شدم یه سرویس بلاخره تو شهرتون جواب داد و تا الان راضی هستی![]()
مهدی جان ۲ روز دیگه که محدود شدی اونموقع یادِ پارس میافتی
یکی از دوستان سرویس ۸ مگ داشت و سرع دانلود تـــــــــــوپ روز تولدش(۲-۳ روز پیش) بهش حجم هدیه میدن و محدود میشه و سرعت دانلود رایگان میاد رو ۲-۳ کیلوبایت
بچه ها تو فکرِ زدن یه شرکت خصوصی اینترنت و وارد کردن پهنای باند از افغانستان هستم نظرتون چیه![]()
آخ آخ آرشیو...............
۷۰۰ گیگ آرشیو جمع آوری شده تو ۳ سال در عرض ۱۰ دقیقه پاک شد پس زیاد به آرشیوتون دل نبندید.
داداش من همین الانم محدود شدم!ولی سرور داخلیم هنوز محدود نشده و دارم دورش میزنم دی:
این رفیق شما چند گیگ دانلود کرد و محدود شد؟سرور داخلیش هم محدود شده؟
والا شبی ۵-۶ گیگ رو میگرفت و سرور داخلی هم مثلِ اینکه محدود شده
تسلیت میگم دادا
اگه چشم نخوره فعلا 15 ترابایتم سالمه![]()
من تا الان در این یه هفته 75 گیگ گرفتم و محدود نشدم هنوز!!
شما این پست رو بخون :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اکثر بچه های شاتل تا الان هیچ گزارشی ندادن که شاتل سرور داخلی رو محدود کرده! حتی کسایی هم که نامحدود دارن سرور داخلیشون محدود نشده...
این رفیق شما به نظر من مرکزشون شلوغه!چون 5 6 گیگ با سرویس 8مگ دانلود بکنه خیلی کمه...
=====
=====
رامین این مسیر جدید هند ببین چه ttl ـــی میده:
C:\Users\Mahdi>ping 8.8.8.8
Pinging 8.8.8.8 with 32 bytes of data:
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=124ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=123ms TTL=49
Reply from 8.8.8.8: bytes=32 time=126ms TTL=49
از هند به امریکا پینگ هیچ گونه افزایشی نداره!
اگر بقیه dns ها هم مسیرش هند بشه خوراک گیم میشه!
مهدی جان پهنای باند اینترنت کشور به شدت کم اومده یه مدته! پینگ حتی اگه ۲۰ هم باشه توی این وضعیت گیم نمی شه زد. من ۵-۶ تا isp مختلف رو توی این چند وقته برای گیم چک کردم حتی با پینگ 85 هم شدیدا delay و لگ داره گیم. در ضمن بهترین مسیری که برای گیم تا حالا دیدم مسیر آذربایجان بوده که یه مدته توی هیچ isp ایی پیداش نمی کنم! فقط یه سری شرکت وایرلس توی تهران اون مسیر رو دیدم دارن هنوز مثل سیستک.
این مسیر برای اون اکانته یا برای خود شاتله؟ 4.2.2.1 تا 4.2.2.6 هم پینگشون همینه؟
Last edited by Aryaeiboy; 02-12-2013 at 20:40.
با وجود این همه وعده ای که وزیر میده پهنای باند افزایش پیدا کرده, کماکان مشکل دارریم!
اذربایجان رو از های وب هم گرفتن؟
.برای خود شاتله.معمولا با ریست مسیرا عوض میشه...این مسیر برای اون اکانته یا برای خود شاتله؟ 4.2.2.1 تا 4.2.2.6 هم پینگشون همینه؟
4.2.2.1 تا 4.2.2.6 هم فعلا مسیرشون یا تلیا هست یا فلاگتل انگلیس!فعلا روی این dns ها مسیر هند ندیدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)