کسی نفهمید چطور مشکل کند بودن بازی حل میشه
i7
4gig ddr3
5670 ddr5
درایور گرافیک هم اپدیته
کسی نفهمید چطور مشکل کند بودن بازی حل میشه
i7
4gig ddr3
5670 ddr5
درایور گرافیک هم اپدیته
روی بازی کلیک راست کن:
Run with graphics Processor>
High performance NVIDIA Processor
بعد بازی خودش اجرا میشه
دوستان فکر کنم این بازی با گرافیک ATI مشکل داره چون هر کی که میگه بازی کم فرم میده گرافیکش ATI هست ...؟![]()
شما میتونین از داخل بایوس مین میزان رم گرافیکتون رو 512 به بالا انتخاب کنید تا بازی اجرا بشه
کسی جواب نمیده؟
آقا میشه یکی بگه این بازی با دایرکس 10.1 کارتم که 4850 هستش اجراه میشه یا نه ؟ چون یکی گفته بود با 9500 جی تی اجرا کرده من این همه دانلودش کردم ولی باز ارور دایرک ایکس میدهتورخدا نگید دایرکت 11 میخواد . کرایسس هم نتونستم بازی کنم
![]()
سلام من با لپ تاپ
core i3 330m
ram 4
gt330m 1GB
روی پایین ترین تنظیمات گرافیک و رزولوشن 1024در 768 بازی میکنم. خیلی روون.
البته با همون اضافه کردن کدی که برای تغییر فریم ریت بود.گذاشتمش روی بیست و پنج. مشکلی ندارم.
سلام
دوستان یک مشکلی دارم با بازی nfr rivals :
همش وسط بازی ارور میده، بازی بالا میاد لود میشه ولی همون مرحله اول که پورشه کایمن میاد یکم میره جلو بعد یک حالت هنگ بهش دست میده و ارور زیر رو میده:
این عکس ارور :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت گرافیک NVIDIA 630 GEFORCE اپدیت شده :331.80
اخرین نسخه دایرکس 11 هم نصب شده
MICROSOFT VISOUL C+++ هم اخرین نسخش نصب شده
PHYSX هم نصب شده
ویندوز 7 64 بیتی[/quote]
لطفا یکی راهنماییم کنه چکار کنم؟؟؟
ممنون
لطفا یکی راهنماییم کنه چکار کنم؟؟؟
ممنون[/QUOTE]
خوبه به حرفهای این ارور گوش کن شاید درست شد . مثلا یکی اگه لپ تاپ داری و کارت گرافیکت از اون مدلهای دوکارته هستش مطمئن باش که با گرافیک قوی بازی اجرا شده . یکی دیگه درایو کارتت پاک کن و مثلا دوباره دانلود کن از جای دیگه و دوباره نصب کن . سعی کن ویندوزت آپدیت باشه که بخاطر MICROSOFT VISOUL C+++ ازت ایراد نگیره . مطمئن شو که کارتت بالای m512 مموری داشت باشه![]()
نه نمیخواد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)