دلیل این مشکلات آیا میتونه مربوط به ورژن N9005 باشه؟؟؟؟...به جایی خوندم که که n900 این مشکلات رو نداره ..بنظر خودم که تفاوت تو اینجور چیزا بین این دو ورژن خیلی عجیب غریب و دور از ذهنه و زیاد بنظر منطقی نمیاد.. اما همچین ادعایی میتونه درست باشه ؟!!!
دلیل این مشکلات آیا میتونه مربوط به ورژن N9005 باشه؟؟؟؟...به جایی خوندم که که n900 این مشکلات رو نداره ..بنظر خودم که تفاوت تو اینجور چیزا بین این دو ورژن خیلی عجیب غریب و دور از ذهنه و زیاد بنظر منطقی نمیاد.. اما همچین ادعایی میتونه درست باشه ؟!!!
Last edited by velvet revoulver; 28-11-2013 at 00:52.
تاخیر دوربین در اس ۴ هم بود و با اپدیت ها رفع شد.
اینقدر سخت نگیرید الان هر دو گوشی افت خوبی داشتن.
شما هم هی بیا قیمت اعلام کن مارو ذجر بده![]()
بچه ها شرمنده کسی دفترچه راهنمای فارسی گلکسی نوت 3 (فایل پی دی اف) سراغ نداره سرچ کردم هرجا که لینک گذاشته بودن لینکش خراب بوده تا حالا....
با تشکر پیشاپیش
ان 900 امروز علاالدین 1500![]()
سامسونگم با این شصت ورژن از هر مدل گوشی بیرون دادن کار خز + گیج کننده یی میکنه! آخه مگه دمپاییه؟ یه مدل بده بازار، از همون با تمام توان ساپورت کن تا دهن همه بسته شه.
من به عنوان خریدار واقن موندم کدومو بگیرم با این قیمتای مسخره تو ایران!! این اسباب بازیا شده سرمایه و دلخوشی ما.
به نظرم صنعت الکترونیک به سمت بیهوده یی داره میره: بنچمارک و زرق و برق غیر ضروری!
دارم به نوت II فکر میکنم....
خرید نوت2 الان خیلی به صرفه هست هر چقدر هم بشینی دو دو تا چهارتا کنی ارزش نداره 450 تومن بیشتر بدی بالای نوت3
نهایت 100 تومن اختلاف داشته باشن خوبه
این قیمت واقعیه یا میخواهی این دوستمون را بیشتر زجر بدی؟!
با تشکر
lمن دیروز 1720 قیمت داشتم که ..
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)