خیلی ممنون.
خیلی ممنون.
پیشنهاد میکنم حالا که مادربورد با چیپست Z87 میخواین تهیه کنین ، پردازنده رو هم ضریب باز انتخاب کنین تا در آینده برای اورکلاک احتمالی مشکلی نداشته باشین.
همچنین بهتره در صورت استفاده از چند کارت گرافیک کیس جادارتر و با کولینگ مناسبتر هم تهیه کنین.
پاور رو برای SLI کارت GTX 650 Ti Boost ، مدل 750 از سری اورکلاکینگ گرین رو پیشنهاد میکنم.
علیرضا جان ! کیس X1 میتونه از دو کارت 780 در حالت SLI پشتیبانی کنه !
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد پردازنده سری K فرمایش شما کاملاً صحیحه !![]()
صرفا مسئله پشتیبانی و ساپورت نیست. چون کیسهای ارزانتر هم ممکنه ساپورت کنن.
مهم کولینگ و داشتن فضای مناسب برای تهویه هوا هست.
برای استفاده از چند گرافیک ، در مواقعی که سیستم تحت فشار هست و حرارت قابل توجهی تولید میکنه ( و بخصوص در فصول گرما ) داشتن فضای مناسب و کولینگ خوب در کاهش دما و عملکرد سیستم تاثیر مستقیم داره.
برای سیستمهایی که بر مبنای SLI و یا CF بسته میشنانتخاب کیس و کولینگ مناسب در درجه اهمیت بالایی قرار داره.
منم با نظرم دوستمون موافقم پردازنده k بردارید
و به نظر من بهتره از یه کارت گرافیک استفاده کنید مثلا 770 یا اگه صبر کنید بزودی r9 290 با قیمت 400 دلار پاور هم 750 گرین مناسبه
البته چون نسل بعدی بازی ها احتمال داره برن سمت amd بهتره گرافیک ای ام دی که به زودی میاد رو بگیرین
این کیس به طور دیفالت دارای 1 فن 120 میلی متری و قابلیت نصب 4 فن با همین سایز به صورت Optional هست که میتونه به خوبی حرارت ایجاد شده رو دفع کنه ! همجنین دارای فیلتر سلولزی قابل شست و شو در سقف و قسمت شیار کاور بغل و وفیلتر مگنتی قابل جداساازی در کف کیس هست که جلوی ورود گرد و غبار رو می گیره !
Last edited by eshraghi2010; 28-11-2013 at 20:17.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)