تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3 از 3 اولاول 123
نمايش نتايج 21 به 26 از 26

نام تاپيک: خرید کیس برای بازی تا 3 تومن

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

مبارکه انشاء الله !
    اجازه بدید سؤالتون رو با یه سؤال جواب بدم که جواب دقیقی هست !
    برادر من توی تاپیکتون یه بنچمارک گذاشتم در مورد کارایی دو تا 650Ti BOOST ! که اون بنچمارک کارایی کلی دو کارت بود ولی به تفکیک برای بازی های مختلفی تأثیرشو نشون داده بود !
    سؤال من اینه اگه قرار بود اون بازی ها از SLI پشتیبانی نکنند پس علت تفاوت کارایی در حالت SLI با حالت تک کارت چی بود ؟!!! معجزه شده بود ؟!!
    برادر این حرفی که گفته میشه بعضی بازی ها از دو کارت گرافیک پشتیبانی نمی کنند مربوط به یکی دو سال پیش و قبل از اون بود و حرف کاملاً درستی بود ! اما الآن هم بازی ها برای SLI/CF بهینه سازی شدن هم درایور کارت های گرافیک تا بتونند نهایت کارایی رو برای اون کارت به ارمغان بیارند !
    به نظرشما دلیل اینکه انویدیا داره هر ماه یا شاید کمتر از یک ماه ورژن درایورهاشو آپدیت می کنه چیه ؟!!! دلیلش بهینه سازی هست دیگه !
    البته من بهتون دو پیشنهاد می کنم که اگه بعداً پولی دستتون اومد دو کار کنید :
    1. یه کولر پردازنده برای سیستم بگیرید چون کولر استوک چندان قدرتی نداره توی خنک کردن !
    2. یه SSD به سیستم اضافه کنید !
    خیلی ممنون.

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

پیشنهاد میکنم حالا که مادربورد با چیپست Z87 میخواین تهیه کنین ، پردازنده رو هم ضریب باز انتخاب کنین تا در آینده برای اورکلاک احتمالی مشکلی نداشته باشین.
    همچنین بهتره در صورت استفاده از چند کارت گرافیک کیس جادارتر و با کولینگ مناسبتر هم تهیه کنین.
    پاور رو برای SLI کارت GTX 650 Ti Boost ، مدل 750 از سری اورکلاکینگ گرین رو پیشنهاد میکنم.

3. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

پیشنهاد میکنم حالا که مادربورد با چیپست Z87 میخواین تهیه کنین ، پردازنده رو هم ضریب باز انتخاب کنین تا در آینده برای اورکلاک احتمالی مشکلی نداشته باشین.
    همچنین بهتره در صورت استفاده از چند کارت گرافیک کیس جادارتر و با کولینگ مناسبتر هم تهیه کنین.
    پاور رو برای SLI کارت GTX 650 Ti Boost ، مدل 750 از سری اورکلاکینگ گرین رو پیشنهاد میکنم.
    علیرضا جان ! کیس X1 میتونه از دو کارت 780 در حالت SLI پشتیبانی کنه !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد پردازنده سری K فرمایش شما کاملاً صحیحه !

5. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن سخت افزار
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

علیرضا جان ! کیس X1 میتونه از دو کارت 780 در حالت SLI پشتیبانی کنه !
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    در مورد پردازنده سری K فرمایش شما کاملاً صحیحه !
    صرفا مسئله پشتیبانی و ساپورت نیست. چون کیسهای ارزانتر هم ممکنه ساپورت کنن.
    مهم کولینگ و داشتن فضای مناسب برای تهویه هوا هست.
    برای استفاده از چند گرافیک ، در مواقعی که سیستم تحت فشار هست و حرارت قابل توجهی تولید میکنه ( و بخصوص در فصول گرما ) داشتن فضای مناسب و کولینگ خوب در کاهش دما و عملکرد سیستم تاثیر مستقیم داره.
    برای سیستمهایی که بر مبنای SLI و یا CF بسته میشنانتخاب کیس و کولینگ مناسب در درجه اهمیت بالایی قرار داره.

7. 2 کاربر از Ali*Reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز mmf66's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

منم با نظرم دوستمون موافقم پردازنده k بردارید
    و به نظر من بهتره از یه کارت گرافیک استفاده کنید مثلا 770 یا اگه صبر کنید بزودی r9 290 با قیمت 400 دلار پاور هم 750 گرین مناسبه
    البته چون نسل بعدی بازی ها احتمال داره برن سمت amd بهتره گرافیک ای ام دی که به زودی میاد رو بگیرین

اگه نباشه جاش خالی می مونه eshraghi2010's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    استان فارس

پيش فرض

صرفا مسئله پشتیبانی و ساپورت نیست. چون کیسهای ارزانتر هم ممکنه ساپورت کنن.
    مهم کولینگ و داشتن فضای مناسب برای تهویه هوا هست.
    برای استفاده از چند گرافیک ، در مواقعی که سیستم تحت فشار هست و حرارت قابل توجهی تولید میکنه ( و بخصوص در فصول گرما ) داشتن فضای مناسب و کولینگ خوب در کاهش دما و عملکرد سیستم تاثیر مستقیم داره.
    برای سیستمهایی که بر مبنای SLI و یا CF بسته میشنانتخاب کیس و کولینگ مناسب در درجه اهمیت بالایی قرار داره.
    این کیس به طور دیفالت دارای 1 فن 120 میلی متری و قابلیت نصب 4 فن با همین سایز به صورت Optional هست که میتونه به خوبی حرارت ایجاد شده رو دفع کنه ! همجنین دارای فیلتر سلولزی قابل شست و شو در سقف و قسمت شیار کاور بغل و وفیلتر مگنتی قابل جداساازی در کف کیس هست که جلوی ورود گرد و غبار رو می گیره !
    Last edited by eshraghi2010; 28-11-2013 at 20:17.

10. 2 کاربر از eshraghi2010 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

صفحه 3 از 3 اولاول 123

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •