کدوم تریلر دقیقا ؟ !
کدوم تریلر دقیقا ؟ !
Aisha Tyler Cameo Trailer در مقابل تریلری که درون e3 نمایش دادن
ببینید شما مطمئن باشید نسخه PC و Next-Gen از نظر گرافیک و اینا عالی ظاهر میشن ولی از نسخه های 360 و PS3 انتظار زیادی نداشته باشید .
حالا بحثای بیشتر بمونه برا انتشار بازی بهتره ....
موفق باشید .
سلام
به نظر من هم رم زیاد برای بازی اوپن ورد با این مقدار جزییات گرافیک بالا عادیه
چون موقع بازی سی پی یو باید حجم زیادی از اطلاعات(که مربوط به نقشه بزرگ بازیه با جزییات زیاد)رو پردازش کنه اطلاعاتی رو هم که بخواد پردازش کنه باید روی رم باشه
به نظر من این بازی می تونه بازی موفقی باشه یعنی مکانیزم های بازی مثل ه.ک کردن چراغ راهنمایی و قطار و وسایل داخل شهر و بالا رفتن از در و دیوار و استفاده از تصویر دوربین های مدار بسته و... پتانسیل بالایی برای عالی بودن به این بازی میدن و اگه یوبی سافت بتونه به خوبی از این پتانسیل ها استفاده کنه،می تونیم شاهد بازی عالیی باشیم،کلا به نظرم این بازی پتانسیل عالی بودنو داره
چه قدر از کلمه پتانسیل استفاده کردم!آخه از الآن فقط پتانسیلش معلومه!!
Last edited by a.g g.a; 15-10-2013 at 00:15.
Watch Dogs and The Crew have been delayed into spring 2014
خب خبر همچین ضد حالی بود ....! ایشالا عید به همراه GTA V
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از این نسل انتظاری ندارم اصلا!کسی هم نمیتونه داشته باشه ولی نسل بعد و در راس اون PC هم گرافیک تریلر E3 رو نخواهند داشت مثلا وقتی ایدن ماسکش رو بالا میکشه پرز های لباسش معلومه و اون زنی که اون دشمن ایدن(اسمشو نمیدونم) رو تا دم اسانسور همراهی کرد به لباسش دقت کنید وقتی ایدن سیستم ضد آتش رو فعال کرد رد آبی که از اسلحه ها میریخت رو دنبال کنیدببینید شما مطمئن باشید نسخه PC و Next-Gen از نظر گرافیک و اینا عالی ظاهر میشن ولی از نسخه های 360 و PS3 انتظار زیادی نداشته باشید .
حالا بحثای بیشتر بمونه برا انتشار بازی بهتره ....
موفق باشید .
به نظرم برای داشتن این ها به شکل ریل تایم هنوز زوده
در ضمن تاخیر خورد
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نقشه بزرگ و مکانیزم های -- روی همین نسل بدون کم و کاست اجرا میشه بحث سره گرافیکه که آیا این قدر ارزش داره که یکی از بالاترین مینیموم سیستم ها رو(شاید هم بالاترین)رو بخواد؟سلام
به نظر من هم رم زیاد برای بازی اوپن ورد با این مقدار جزییات گرافیک بالا عادیه
چون موقع بازی سی پی یو باید حجم زیادی از اطلاعات(که مربوط به نقشه بزرگ بازیه با جزییات زیاد)رو پردازش کنه اطلاعاتی رو هم که بخواد پردازش کنه باید روی رم باشه
به نظر من این بازی می تونه بازی موفقی باشه یعنی مکانیزم های بازی مثل ه.ک کردن چراغ راهنمایی و قطار و وسایل داخل شهر و بالا رفتن از در و دیوار و استفاده از تصویر دوربین های مدار بسته و... پتانسیل بالایی برای عالی بودن به این بازی میدن و اگه یوبی سافت بتونه به خوبی از این پتانسیل ها استفاده کنه،می تونیم شاهد بازی عالیی باشیم،کلا به نظرم این بازی پتانسیل عالی بودنو داره
چه قدر از کلمه پتانسیل استفاده کردم!آخه از الآن فقط پتانسیلش معلومه!!
پتانسیلت تو حلق یوبی![]()
Last edited by Devicestreet; 15-10-2013 at 20:10.
اینا که گفته بودن دو ماه برای گشتن در لوس سانتوس کافیه؟![]()
ولی ضد حال بود، فرصت خوبیه برای فروش بقیه عناوین لانچ
ایده واچ داگز خیلی بلندپروازانه ست ولی UBISOFT از پسش بر میاد شک نکنید
رانندگی هم داره؟ در چه حدی است؟
خداییش خیلی مسخره شده این وضعیت بازی سازی واسه نسخه های پی سی....یعنی چی اخه این بازی هم 6 گیگ رم میخواد با دایرکت ایکس 11؟؟
نمیدونم با بالا بردن کاذب واسه اجرای بازی های پی سی چه هدفی رو میخوان دنبال کنن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)