سلام دوستان میخواستم برای پی کی یک پخش و باند بگیرم پخش 250 باند 250 هزینه کنم
به نظرتون چی بگریم؟ فعلا فکر آمپلی فایر وساب نیستم شاید بعدا
فقط فلش داشته باشه سی دی هم نداشت عیبی نداره
سلام دوستان میخواستم برای پی کی یک پخش و باند بگیرم پخش 250 باند 250 هزینه کنم
به نظرتون چی بگریم؟ فعلا فکر آمپلی فایر وساب نیستم شاید بعدا
فقط فلش داشته باشه سی دی هم نداشت عیبی نداره
Last edited by mehrdad2006; 23-11-2013 at 19:01.
سلام و ارادت
به شرط سلامت 130 تا 150
سلام
پخش میتونی MVH-155 پایونبر بگیری حدود 170 ، یا 355BT که حدود 220 تومنه که بلوتوس هم داره
کنوود مدل های U3157 و U3257 و U3357 حدود 220 تومن
اسپیکر هایی که با آمپ میشه بست با اسپیکر هایی که مستقیم به پخش وصل میشن در بعضی موارد اختلاف قیمت نسبتا زیادی داره
بنظرم کنار این 500 تومن هزینه ، یه آمپ دو کانال هم بگیرید سیستم برای مدت طولانی ماندگار میشه و اگه بعدا تصمیم گرفتید آمپ و حتی ساب هم در آینده بگیرید سیستم پتانسیل این کارو داره داره. اما اگه اصلا به فکر آمپ نخواهید افتاد. اسپیکر های زیر میتونه مناسب باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 110
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آلپاین [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 150
mtx مدل [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] حدود 150
در مورد آمپ هم بنظرم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] انتخاب خوبیه حدود 270 تومن
اسپیکر هم میتونید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] بگیرید حدود 200 تومن
Last edited by pahama1; 23-11-2013 at 23:46.
دوست عزیز به نظرتون قیمت آمپ اشتباه نزدید؟
آمپ قیمتش به دلار 160 هست به تومان میشه 480 قیمت درست نوشتین؟
اگه بخوام آمپ بذارم همین اسپیکرJBL GTO938 بذارم؟
Last edited by mehrdad2006; 24-11-2013 at 04:40.
اگه میخوای آمپ استفاده کنی 938 خوبه، بهتر از 938 هم اسپیکر داریم اما قیمت بالاتر، با توجه به مبلغ هزینه و فضای خودرو بنظرم 938 راضیتون میکنه. اگه آمپ استفاده نمی کنید اسپیکرهایی با توان بیشتر از60 RMS انتخاب نکنید .
قیمت آمپ هم سرچ بفرمائید پیدا میکنید. همین حدوده فعلا در بازار. قیمت ها با توجه به کشورها متفاوت هستند.
Last edited by pahama1; 24-11-2013 at 09:16.
با سلام به همه دوستان
بنده با یه پخش 7016 و کواکسیال 1073 و آمپ 5500 که فعلا دارم. و کاملا راضی هستم قصد اضافه کردن صدا برای جلو دارم (پراید)
می خوام جای فابریکی ببندم، تا حد امکان امپ جدید اضافه نکنم
حالا سوال: میشه همون اسپیکرهای فابریک رو وصل کرد و حجم صداش رو پایین آورد تا صدا تو ولوم بالا خراب نشه؟ اگر نمیشه با تفاصیر بالا چه اسپیکری باید تهیه کنم؟ بدون تفاسیر بالا چه کار میشه کرد؟
ميتونيد با يه خازن 100ميكرو فاراد كه فركانس 400هرتز رو HPF ميكنه و يا 68ميكرو فاراد كه فركانس 600هرتز رو HPF ميكنه رو سري روي اسپيكر فابريك ببنديد و تقريبا اون رو به حالت ميدرنج در بياريد و استفاده كنيد.
ما کوچیک شما هم هستیم. همیشه دنبال میکنم تاپیک رو.
با تنظیمات پخش نمیشه صدا رو کنترل کرد؟
هزینه این خازن چقدر میشه؟ و دقیقا طریقه نصب به چه شکله؟(غیر از خازن به چیزهای دیگه احتیاج هست)
غیر از فابریکی تا 200 تومن کار دیگه ای نمیشه کرد؟ (البته یکی از دوستان گل تاپیک یه جفت کامپوننت کدنس کارکرده با قیمت 180 معرفی کردن ولی اطلاعی از کیفیتش ندارم)
سلام
چرا عزیز با خود پخش هم میشه
تو تنظیمات Detailed Setup تو قسمت X'over میتونی اسپیکر Front رو انتخاب کنی و شیب رو با کم و زیاد کردن به حالت دلخواهت برسی.
با این کار میتونی فرکانس های پایین رو تضعیف کنی تا فرکانس های بالا خیلی بهتر اجرا شه.
عملا کار همون خازن رو که حمیدجان گفتن انجام میده
اگه خواستی میتونی صدای جلو رو هم کمتر از صدای عقب کنی که تو ولوم های بالا صدا خراب نشه
این رو هم از منوی Fader میتونی انجام بدی
سلام
ابی جان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ببین
قیمتش چنده تو ایران؟
چون 40 وات هست احتمالا بدون امپ هم صداش نباید بد باشه.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)