تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 120 از 329 اولاول ... 2070110116117118119120121122123124130170220 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,191 به 1,200 از 3281

نام تاپيک: مشکلات مربوط به گوشی های اندرویدی

کاربر فعال انجمن سرویس های آنلاین mohammadi_4u's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    خراسان جنوبی

پيش فرض

دوستان هر چند روز یه بار گوشیم به شدت کند میشه، مخصوصا موقع تایپ با کیبورد و بعد از یه خاموش و روشن درست میشه
    چک که میکنم فضای خالی رم کافیه اون موقع ها، مصرف cpu توسط برنامه ها هم طبیعیه
    از کجا میتونم بفهمم این اختلال مربوط به کدوم برنامه ست؟
    نمیخوام واسه این چیزا دوباره فلش کنم
    گوشیم: Xperia acro S رام رسمی جلی بین 4.1
    ممنون
    سلام
    از تنظیمات. رو اون شکل {} کلیک کنید و گزینه show cpu usage. و,, Do not keep activit app رو مارکدار کنید.تا با بازکردن برنامه خاص متوجه جریان بشید.

Sent from my GT-S7562 using Tapatalk 2

2. این کاربر از mohammadi_4u بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای p3yman_xl's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    Somewhere between the end of the line and the middle of nowhere

پيش فرض

سلام
    داخل اندروید اگه ابتدای فولدر علامت دات {.} باشه فولدر نمایش داده نمیشه و مخفی میشه
    اما دلیل اینکه فولدر نمایش داده نمیشه یا اگه هست و شما نمیتونید در موسقی پلیر اجراش کنید یا ببینید کافی از فایل منیجر به ادرس موسقی رفته روش کلیک کنید تا باز بشه موقع باز شدن که پرسید با چه برنامه ای اجرا بشه موسقی پلیر خود گوشی رو انتخاب کنید و هنگام پخش شدن تک اهنگ انتخاب شده از منوی بالای پلیر رو گزینه {آل ترک} بروید و خلاص اومد تو ادلیست اهنگاتون همه موسقیا
    درست نشد. اشتباه کردم آپدیت کردم باید رو همون اندرروید 2 رو میموندم.

داره خودمونی میشه saeidperak1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

اقا من خیلی گشتم ولی اموزشی در رابطه با اپپدیت گوشی
    lg l9 p768 به اندروید 4.1.2 پیدا نکردم لطفا اگه اموزشی یا روشی چیزی هست کامل توضیح بدید ممنون

داره خودمونی میشه S.H.B's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2011

پيش فرض

یکی از دوستان میتونه بگه چجوری باید ورژن گوشی رو بالا ببرم.مدل گوشیم x peria arc s

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام من تو سایت ها دنبال خرید گوشی htc explorer بودم و در نهایت از سایتی بنام فروشگاه اینترنتی " کیو " خریداری کردم که اونم نشان اعتماد الکترونیکی داشت. ولی زمانیکه به دستم رسید و روشنش کردم دیدم که روش دو نرم افزار root explorer و superuser نصب بود!! یعنی روت شده بود. ولی هیچ گونه آثاری از خش و لک و ... که نشان از کارکرده بودن گوشی باشه روش نبود. کیبورد عربی هم داشت و sms فارسی رو پیوسته نشون میداد. من به فروشنده گفتم و در جریانش گذاشتم. اونا به من گفتن که همه کالاهاشون آک بند و کار کرده نیست. می خواستم از شما بپرسم که آیا: امکانش هست گوشی بخرید از لحاظ ظاهری کاملا آک بند باشه و معلوم که کارنکرده س. ولی زمانیکه بخوای روتش کنی متوجه بشی که روت شده س؟ حتی یه رم 2 گیگ توش بود با اینکه باید با توجه به مشخصات سایت ها 90 مگابایتی باشه. ولی تو بروشور خود موبایل این نکته رو که رم 2 گیگ داره ذکر کرده بود. یعنی به نظرتون گوشی کار کرده س؟ نمی دونم دیگه چه کار کنم؟ گوشی رو هم نمی تونم پس بدم چون کارمی کنه و مشکلی نداره. حتی بوی تازگی کالاهای آک بند رو هم میداد .موندم به خدا...

حـــــرفـه ای AryanLand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام من تو سایت ها دنبال خرید گوشی htc explorer بودم و در نهایت از سایتی بنام فروشگاه اینترنتی " کیو " خریداری کردم که اونم نشان اعتماد الکترونیکی داشت. ولی زمانیکه به دستم رسید و روشنش کردم دیدم که روش دو نرم افزار root explorer و superuser نصب بود!! یعنی روت شده بود. ولی هیچ گونه آثاری از خش و لک و ... که نشان از کارکرده بودن گوشی باشه روش نبود. کیبورد عربی هم داشت و sms فارسی رو پیوسته نشون میداد. من به فروشنده گفتم و در جریانش گذاشتم. اونا به من گفتن که همه کالاهاشون آک بند و کار کرده نیست. می خواستم از شما بپرسم که آیا: امکانش هست گوشی بخرید از لحاظ ظاهری کاملا آک بند باشه و معلوم که کارنکرده س. ولی زمانیکه بخوای روتش کنی متوجه بشی که روت شده س؟ حتی یه رم 2 گیگ توش بود با اینکه باید با توجه به مشخصات سایت ها 90 مگابایتی باشه. ولی تو بروشور خود موبایل این نکته رو که رم 2 گیگ داره ذکر کرده بود. یعنی به نظرتون گوشی کار کرده س؟ نمی دونم دیگه چه کار کنم؟ گوشی رو هم نمی تونم پس بدم چون کارمی کنه و مشکلی نداره. حتی بوی تازگی کالاهای آک بند رو هم میداد .موندم به خدا...
    سلام.

دوست عزیز گوشی روت شده قطعا" استفاده شده هست.شما شک نکن.مخصوصا" اچ تی سی که گوشی هاش رو با بوت لودر لاک میفروشه اونموقع گوشی روت شده بده دست مشتری؟!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام.

دوست عزیز گوشی روت شده قطعا" استفاده شده هست.شما شک نکن.مخصوصا" اچ تی سی که گوشی هاش رو با بوت لودر لاک میفروشه اونموقع گوشی روت شده بده دست مشتری؟!!!
    آخه فروشگاشنماد اعتماد الکترونیکی تک شتاره داشت. چجوری این کار رو با من کردند؟ همه جوره هم آک به نظر میرسه. بوی تازگی کلاهای آک. حتی یک لک و خش کوچیک هم روش نبود. برچسب هم روی صفحه داشت. هیچ جوری نتونستم شک کنم تا اینکه بردم پیش یکی که برام روتش کنه که فهمید
    پس هم نمی گیرند چون کار می کنه. امکان داره اونایی که از مبدا میارن واسه ساپورت زبان عربی و فارسی فقط روتش کرده باشند و بعد به همون صورت آک وارد ایران کرده باشند؟

9. این کاربر از nima-62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

آخه فروشگاشنماد اعتماد الکترونیکی تک شتاره داشت. چجوری این کار رو با من کردند؟ همه جوره هم آک به نظر میرسه. بوی تازگی کلاهای آک. حتی یک لک و خش کوچیک هم روش نبود. برچسب هم روی صفحه داشت. هیچ جوری نتونستم شک کنم تا اینکه بردم پیش یکی که برام روتش کنه که فهمید
    پس هم نمی گیرند چون کار می کنه. امکان داره اونایی که از مبدا میارن واسه ساپورت زبان عربی و فارسی فقط روتش کرده باشند و بعد به همون صورت آک وارد ایران کرده باشند؟
    سلام.

والا نمیدونم چی بگم.
    البته آک بند بودن و این کاور روش که کاری نداره وتوی ایران انجام میشه.ولی درکل نمیدونم چی بگم شاید هم همونطور باشه که شما میفرمائید.در کل بد به دلت راه نده حالا که باید ازش استفاده کنی چرا دل چرکین باشی به خوشی ازش استفاده کن و وقتی سالمه نگران چیز دیگه ای نباش.انشاا...مبارک باشه.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام.

والا نمیدونم چی بگم.
    البته آک بند بودن و این کاور روش که کاری نداره وتوی ایران انجام میشه.ولی درکل نمیدونم چی بگم شاید هم همونطور باشه که شما میفرمائید.در کل بد به دلت راه نده حالا که باید ازش استفاده کنی چرا دل چرکین باشی به خوشی ازش استفاده کن و وقتی سالمه نگران چیز دیگه ای نباش.انشاا...مبارک باشه.
    سلام دوباره
    به شرکت htc ایمیل زدم و اطلاعات گوشی وارد کردم. و در ضمن براشون پیغام گذاشتم و درباره روت شدن و امکان این موضوع که کارخونه ای روت بشه پرسید.
    امروز این پیام رو به من دادند:
    Dear nima :

Thank you for contacting our Customer Support Center.

With regards to your inquiry,

Kindly note that according to the provided serial number, it is stating that the device bootloader is unlocked twice
    یعنی بهم گفتند با توجه به سریال نامبر گوشیم. دوبار بوت لودر دستگام باز شده.
    سریال نامبر روی جعبه با توی دستگاه و همچین اون کد ستاره مربع 06 مربع رو که می زنم همخونی داره.
    امروز به سایتی که روی بروشور هم بود و به زبان چینی هم بود رفتم و سریالم رو وارد کردم. اونا سریال رو تایید کردند. ولی گفتند که برای مصرف سرزمین مادری چین و لطفا ایالت و استانی رو که در کشور چین زندگی می کنید وارد کنید!!

12. این کاربر از nima-62 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    سرزمین آریایی

پيش فرض

سلام دوباره
    به شرکت htc ایمیل زدم و اطلاعات گوشی وارد کردم. و در ضمن براشون پیغام گذاشتم و درباره روت شدن و امکان این موضوع که کارخونه ای روت بشه پرسید.
    امروز این پیام رو به من دادند:
    Dear nima :

Thank you for contacting our Customer Support Center.

With regards to your inquiry,

Kindly note that according to the provided serial number, it is stating that the device bootloader is unlocked twice
    یعنی بهم گفتند با توجه به سریال نامبر گوشیم. دوبار بوت لودر دستگام باز شده.
    سریال نامبر روی جعبه با توی دستگاه و همچین اون کد ستاره مربع 06 مربع رو که می زنم همخونی داره.
    امروز به سایتی که روی بروشور هم بود و به زبان چینی هم بود رفتم و سریالم رو وارد کردم. اونا سریال رو تایید کردند. ولی گفتند که برای مصرف سرزمین مادری چین و لطفا ایالت و استانی رو که در کشور چین زندگی می کنید وارد کنید!!
    سلام.

خوب یعنی خودشون بوت لودر رو باز کردن؟ نتیجه نهایی چی شد؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •