خب چیکار کنم...؟البته تا اینجا باخت نداشتم...
خب چیکار کنم...؟البته تا اینجا باخت نداشتم...
گرچه سیستم های که بازی میکنم فقط یکیش دوتا مهاجم داره یکیش ساپورته...
PSG و MAN CITY هم دو مهاجمی بازی می کنن اگه وینگر خوب ندارید دو مهاجمه بازی کنید
غیر از FMRTE ادیتور دیگه ای سراغ ندارید؟
می خوام لیگ ایران رو ویرایش کنم.نقل و انتقالاتش را
اگه کسی نسخه fmrte 14.1.3 (Build 7) را پیدا کرد لینکشو اینجا بذاره
Last edited by وین رونی; 23-11-2013 at 01:07.
بازیکنهای من همه fake هستن .... چیکار کنم درست بشه ؟
مگه نسخه ریلود رو دانلود کردین؟؟توش اسامی فیکه باید نسخه اول دان میکردی...
فکرکنم براش پچ باشه درستش کنه...
دوست عزیز ممنون که جواب دادی .... من هر 2 نسخه رو دانلود کردم .... نسخه اول وقتی فصل دوم رو شروع میکنی قبل از نیم فصل کرش میکنه یعنی در فصل دوم ... نیم فصل اول .... نسخه ریلودد هم متاسفانه تمام بازیکنهاش fake هستن .... بچی سراغ دارین که مشکل رو حل کنه ؟
سلام ذوستان
میخوام بدونم واسه بازی کردن بی دردسر کدوم رودانلود کنم و چی بهش اضافه کنم
ممنون
در پیش فصل کل تمرینات رو روی حالت high به بالا بگذار ، نیاز هم نیست کل پیش فصل رو فیتنس کار کنی دو هفته کافیه تمرینات اصلی ( general training ) رو تقریبا هفته ای یکبار عوض کن ( بسته به قدرت و ضعت تیمت ) اگر در هفته بیش از یک بازی داری تمرینات رو روی حالت متوسط و کم بگذار ( در لیگ انگلیس بعضی وقت ها در هفته 3 بازی باید انجام بدی ) اگر بازیکنانت خیلی خسته هستند زیر 75 استراحت بعد از بازی یادت نره
تمرینات قبل از بازی بستگی به حریفت داره قوی باشه یا نه اگر تیم مقابل ضعیفه روی حالت حمله کار کن یا ضربات ایستگاهی در حالت هجومی
البته یک مورد دیگه هم هست اینکه چند تا بازیکن داری و آیا ذخیره ها نزدیک سطح اصلی ها هستند یا نه
من هم که میدونی همیشه با لیورپول شروع میکنم و سیستمم 2_1_3_4 خط میانی تیمم از سه تا cm و یک am تشکیل شده سیستم دوم تیمم 1_2_3_4 حالت درختی هسته و سیستم سوم 2_1_2_1_4
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)