با سیستم 4-2-3-1 deep بازی کنید عالیه من همش میبرم
البته دو تا هافبک دفاعی ها رو بکنید هافبک میانی
با سیستم 4-2-3-1 deep بازی کنید عالیه من همش میبرم
البته دو تا هافبک دفاعی ها رو بکنید هافبک میانی
من تازه پیش فصل با تمرین سنگین فیتنس تموم کردم تنها نتیجه بدم یه مساوی بود، این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] که من چیدم البته دادو فریاد و دستورات اضافه رو تو زمین میدم و از دستیارا هم مشورت میگیرم
بقیه هم نظر بدن ممنون میشم اشکالاتم رو درست کنم
Last edited by spirit's; 22-11-2013 at 05:31.
لطفا عکس هم بزارید ببینم کجا کارید منم میزارم بعدا
واقعا ازت متشکرم تونستم بازی رفت لیگ اروپا که 2 بر 0 باخته بودم رو 4 بر 0 ببرم و برم مرحله گروهی عکس هم بزودی میزارم
سعی کن ترکیب تیمتو عوض نکنی اگر 3-3-4 بازی میکنی همون رو ادامه بده اگر سیستمتو مدام عوض کنی نتیجه نمیگیری ، در پیش فصل حداقل 7 بازی دوستانه برگزار کن تا تیمت هماهنگتر بشه
البته من هنوز به خود فصل نرسیدم ولی در پیش فصل که تا حالا نباختم هرچند خط حمله ام مثل توپخانه گل میزه و خط دفاعم هم زیاد گل میخوره ( 10 روز آخر پیش فصل رو میخواهم کارهای دفاعی تمرین کنیم
میشه راجب چینش تمرینات بیشتر توضیح بدین یعنی شدت چقدر باشه و استراحت چطور؟و بقیه گزینه ها
وقتی با یه تیم ضعیف بازی می کنید دفاع رو فقط دو تا دفاع وسط بزارید و دفاع های کنار رو بیارید جلو یا مهاجم اضافه کنید یا هافبک تا تیم هجومی تر بشه و تفاضل گلتون خوب بشه
وقتی هم تک مهاجم بازی میکنید حتما دو تا بازیکن کناری بزارید وقتی هم زیاد به گل احتیاج ندارید فاصله ی هافبک ودفاع رو زیاد نکنید که گل کمتر بخوین یعنی از یک یا دو تا هافبک دفاعی استفاده کنید
وقتی هم به یه تیم قوی گل زیاد زدید سریع نکشید 10-15 دقیقه ی اخر رو دفاع کنید چون امکانش هست که گل های بیشتر زدید
الان دیگه سیستم دو مهاجمی زیاد رواج نداره...جز لیوربول...
من با این ضربه سر زدن مشکل دارم بازیکن بجای اینکه تو چهار چوب هد بزنه میپره میرنه زیر توپ،و توپ از بالای دربازه بیرون میره...![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)