سلام، به دنبال شاهکارایی که از صبح انجام دادم ، نمی دونم چیکار کردم تب Add ins ناپدید شد!
بعد رفتم برنامه ی word to pdf رو پاک کردم ( همونی که تو add ins میره) و یه بار دیگه نصبیدم ولی درست نشد!
ورد و اون برنامه تبدیل به پی دی اف رو یه بار دیگه نصب کردم بازم درست نشد، کسی هست مرا یاری کند؟
سلام
جواب سوالتون رو که نمیدونم ولی واسه درست کردن pdf به نظرم نرم افزار dopdf که خیلی کم حجم و رایگانه، فوق العادست / بعد از نصب کافیه برای تبدیل هر چیزی(نه فقط word) مثلا یک صفحه ی اینترنت به pdf / کلید های ctrl+p رو بزنید(همون دکمه ی پرینت گرفتن) و این نرم افزار به جای یه پرینتر واستون نشون داده میشه و فایلتون رو جایی که میخواین save کنین

اتفاقا خودمم وقتی این خرابکاری رو کردم چند تا برنامه گرفتم همین doppdf از همش بهتر بود ، با همین کارمو راه انداختم ولی باید پرینتر پیش فرضت عوض میشه که خوب نیس ، اون word to pdf converter خیلی خوب بود دوستان اگه راهی می دونن برا برگردوندنش بگن، ممنون
سلام.برای برگردوندن Add-ins مورد نظر پست زیر را مطالغه کنین:
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
در این پست روش برگردوندن افزونه Quran in Word را توضیح داده ام.شما همین مراحل را برین و بخ جای افزونه شرح داده شده دنبال مورد خودتون باشین.