تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 404 از 602 اولاول ... 304354394400401402403404405406407408414454504 ... آخرآخر
نمايش نتايج 4,031 به 4,040 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسيار ممنونم از توضيح كاملت
    والا من از كيفيت صداى اين اصلا شكايتى ندارم و نيازم رو برطرف مى كنه و مسعله سرهمون گرماست كه اميدوارم بهش عادت كنم چون تجربه اول من هست شايد كمى طول بكشه! در مورد ٥٩٨ هم كه خودم بسيار دوستش دارم مسعله همون كاربردى نبودنش براى منه ولى اين ٢٥ رو ممكنه خواهش كنم يوخته بيشتر بگى كه عدم راحتيش تو چيه !؟ تو گوشى هم كه نمى تونم استفاده كنم چون قبلا داشتم و اذيتم كرده و در آخر آيا فول سايزى داريم كه پرتابل رو ساپورت كنه !؟

ويرايش:در مورد اون كارهايى كه ميشه كرد تا گرما و فشار كم بشه هم لطفا منو راهنمايى كنيد
    همونطور که خودتون هم میدونید میزان راحتی یه هدفون چیزه کاملا نسبی هستش و در افراد مختلف این میزان متفاوته.معمولا راحت نبودن یه هدفون(مثلا On Ear) بیشتر در قسمت هدبند و بالای سر هستش و یا از طرفین که فشار رو به قسمت هایی مثل لاله گوش و اطراف اون وارد میکنه.در مورد Hd 25 هم این مسئله وجود داره.البته این رو هم اضافه کنم که شما در همون چند دقیقه ای اولی که هدفون رو روی سرتون قرار می دید شاید برعکس کامل هم براتون راحت باشه ولی هدف من از این بحث راحتی استفاده طولانی مدت از هدفونه.چیزی که برای من به شخصه مهمه.اینکه شما بتونید بدون کمترین ناراحتی توی موزیک زیبایی که گوش میدید غوطه ور شید نه اینکه موسیقی همراه با درد و شکنجه بشه برای استفاده طولانی مدت.(البته اینم بگم که به قول Rezaomido عزیز که دو سال پیش چنین چیزی رو برام نوشت که داشتن هدفون بی کیفیت ولی راحت هم چندان حسن محسوب نمی شه).پس بهتره یه مقدار هم جانب میانه رو گرفت و شما فعلا با هزینه ای که برای هدفون جدیدتون کردید فعلا صبر کنید و سعی کنید یه مقدار بهش عادت کنید.هیچ بعید نیست که این مسئله با گذشت مدتی از استفاده براتون کاملا برطرف بشه.(ناگفته نمونه که بعضی ها Hd 25 رو به دلیل حساسیت بالاش با توجه به 70 اوهمی که داره اون رو بدون آمپ هم استفاده میکنن )
    در مورد هدفون فول سایز که بله نمونه زیاده مثله هدفون فوق العاده Ultrasone Edition 10 که Hertsens توی ریویوی خودش با حالتی عجیب و غریب و حالت غیر عادی در حال گوش دادن با این هدفون 2700 دلاری بود که با آیپاد درایوش کرده بود چون 32 اوهم بیشتر نداشت.توی نمونه هایی که اینجا پیدا میشه Sony z1000 هستش که t-jayz عزیز زحمت کشیدند یه ریویوی فوق العاده با m50 ازش نوشتند.Sony mdr-1 هم مدل معمولیش الان تو بازار هست که حدود 700 قیمت گرفتم.در مورد اون روش ها همونطور که گفتم من تجربه هدفونهای On Ear رو به لحاظ همین مسئله راحتی نداشتم ولی شنیدم که دوستان چندتا کار برای اینکه تل هدفون از اون حالت اولیه و خشکش خارج بشه انجام دادن مثل اینکه برای مدتی که ازش استفاده نمی کنیم اون را روی یه شی -ای به حالت باز قرار بدیم یا بتونیم برای بالشتک های هدفونهایی که جنس ضد تعریق ندارن یه چیز پاچه ای تهیه کنیم که از الیافی باشه که نرمی و راحتی بیشتری داشته باشه.بازم بهتر نظر دوستان دیگه رو که تجربه عملی در مورد این روشها دارن جویا بشی.

2. 6 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

همونطور که خودتون هم میدونید میزان راحتی یه هدفون چیزه کاملا نسبی هستش و در افراد مختلف این میزان متفاوته.معمولا راحت نبودن یه هدفون(مثلا On Ear) بیشتر در قسمت هدبند و بالای سر هستش و یا از طرفین که فشار رو به قسمت هایی مثل لاله گوش و اطراف اون وارد میکنه.در مورد Hd 25 هم این مسئله وجود داره.البته این رو هم اضافه کنم که شما در همون چند دقیقه ای اولی که هدفون رو روی سرتون قرار می دید شاید برعکس کامل هم براتون راحت باشه ولی هدف من از این بحث راحتی استفاده طولانی مدت از هدفونه.چیزی که برای من به شخصه مهمه.اینکه شما بتونید بدون کمترین ناراحتی توی موزیک زیبایی که گوش میدید غوطه ور شید نه اینکه موسیقی همراه با درد و شکنجه بشه برای استفاده طولانی مدت.(البته اینم بگم که به قول Rezaomido عزیز که دو سال پیش چنین چیزی رو برام نوشت که داشتن هدفون بی کیفیت ولی راحت هم چندان حسن محسوب نمی شه).پس بهتره یه مقدار هم جانب میانه رو گرفت و شما فعلا با هزینه ای که برای هدفون جدیدتون کردید فعلا صبر کنید و سعی کنید یه مقدار بهش عادت کنید.هیچ بعید نیست که این مسئله با گذشت مدتی از استفاده براتون کاملا برطرف بشه.(ناگفته نمونه که بعضی ها Hd 25 رو به دلیل حساسیت بالاش با توجه به 70 اوهمی که داره اون رو بدون آمپ هم استفاده میکنن )
    در مورد هدفون فول سایز که بله نمونه زیاده مثله هدفون فوق العاده Ultrasone Edition 10 که Hertsens توی ریویوی خودش با حالتی عجیب و غریب و حالت غیر عادی در حال گوش دادن با این هدفون 2700 دلاری بود که با آیپاد درایوش کرده بود چون 32 اوهم بیشتر نداشت.توی نمونه هایی که اینجا پیدا میشه Sony z1000 هستش که t-jayz عزیز زحمت کشیدند یه ریویوی فوق العاده با m50 ازش نوشتند.Sony mdr-1 هم مدل معمولیش الان تو بازار هست که حدود 700 قیمت گرفتم.در مورد اون روش ها همونطور که گفتم من تجربه هدفونهای On Ear رو به لحاظ همین مسئله راحتی نداشتم ولی شنیدم که دوستان چندتا کار برای اینکه تل هدفون از اون حالت اولیه و خشکش خارج بشه انجام دادن مثل اینکه برای مدتی که ازش استفاده نمی کنیم اون را روی یه شی -ای به حالت باز قرار بدیم یا بتونیم برای بالشتک های هدفونهایی که جنس ضد تعریق ندارن یه چیز پاچه ای تهیه کنیم که از الیافی باشه که نرمی و راحتی بیشتری داشته باشه.بازم بهتر نظر دوستان دیگه رو که تجربه عملی در مورد این روشها دارن جویا بشی.
    بسيار ممنونم از وقتى كه ميزارى و توضيحات كاملى ميدى

منم دقيقا فكر مى كنم باس يه مقدار باهاش كار كنم و بزارم گوشام آب بندى بشه ! ( صداشو واقعا دوست دارم )
    نكته جالب اين هدفون اينه كه ايرپدش كاملا در مياد و قابله تعويضه ! بنظرت ميتونم در آينده از اين مزيت استفاده بكنم براى بحث گرما و جايگزين بخرم !؟
    اگر نتونستم به اين عادت كنم پس احتمالا ٢٥ هم حذف بشه و مجبور بشم برم سراغ فول سايز كه حالا فعلا صبر مى كنم ببينم چى ميشه
    من خودم بيشتر فكر مى كنم اگر همين بحث فشار گوش رو با همين روشى كه گفتى بشه كم كرد و يه مقدار هوا بتونه جريان پيدا كنه خيلى كمك مى كنه در كل بشخصه خيلى اميدوارم
    اما در مورد درايو كردن ! خوب همونطورى كه گفتم من اينو اول براى آيفون و دوم براى كامپيوترم خريدم كه براى آيفون كاملا راضيم اما براى كامپيوترم احساس مى كنم كيفيت صدا مثله آيفون نيست ! آيا اين طبيعيه يا راه حلى داره !؟ فقط بگم من مستقيما از خود كارت صدا خروجى نگرفتم بلكه از خروجيه اسپيكر دارم استفاده مى كنم

4. این کاربر از mi_ra52 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه saeidrezay's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

من یه هدست میخوام تا اولا بیسیم باشه دوم اینکه کیفیت صدای خوبی داشته باشه از همه مهمتر هم شارژ رو زیاد نگه داره چه مدلی از چا مارکی رو پیشنهاد میکنید

By Tapatalk

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

سلام
    دوستان یه هدفون میخوام برای موزیک و فیلم ، گیم
    سبک موزیک هم بیشتر تو پاپ (Justin Timberlake , MJ , ...) ایناست
    تو رنج قیمتی 400-500 تومن
    خودم چیز زیادی سر در نمیارم که کدوم بهتر هست برام
    چند وقت هست که دارم میگردم چندتا دیدم مثل اینا :
    Sennheiser HD 518
    Sennheiser HD 449
    Sennheiser HD 439
    Sennheiser HD 429
    Sennheiser HD 215
    Razer Kraken
    و ... (مدل خوب دیگه ای هم بود پیشهاد بدید)

چه هدفونی برام مناسب هست ؟
    فقط اینکه ورود صدا محیط و خروج صدا کم باشه برام مهم هست

داره خودمونی میشه mansell's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بسيار ممنونم از وقتى كه ميزارى و توضيحات كاملى ميدى

منم دقيقا فكر مى كنم باس يه مقدار باهاش كار كنم و بزارم گوشام آب بندى بشه ! ( صداشو واقعا دوست دارم )
    نكته جالب اين هدفون اينه كه ايرپدش كاملا در مياد و قابله تعويضه ! بنظرت ميتونم در آينده از اين مزيت استفاده بكنم براى بحث گرما و جايگزين بخرم !؟
    اگر نتونستم به اين عادت كنم پس احتمالا ٢٥ هم حذف بشه و مجبور بشم برم سراغ فول سايز كه حالا فعلا صبر مى كنم ببينم چى ميشه
    من خودم بيشتر فكر مى كنم اگر همين بحث فشار گوش رو با همين روشى كه گفتى بشه كم كرد و يه مقدار هوا بتونه جريان پيدا كنه خيلى كمك مى كنه در كل بشخصه خيلى اميدوارم
    اما در مورد درايو كردن ! خوب همونطورى كه گفتم من اينو اول براى آيفون و دوم براى كامپيوترم خريدم كه براى آيفون كاملا راضيم اما براى كامپيوترم احساس مى كنم كيفيت صدا مثله آيفون نيست ! آيا اين طبيعيه يا راه حلى داره !؟ فقط بگم من مستقيما از خود كارت صدا خروجى نگرفتم بلكه از خروجيه اسپيكر دارم استفاده مى كنم
    خواهش میکنم.
    یه چیزه کوچولو که فراموش کردم اینه که بالاخره هدفونهای Close چون قراره Isolation خوب داشته باشن و Leakage صدا نداشته باشه به بیرون، طبیعتا ورود و خروج هوا رو سخت میکنه که به همون گرم شدن ختم میشه و بعد از45-30 دقیقه گوش رو خسته میکنه(البته همه هدفونهای کلوز اینطوری نیستند ) خب جای خوشحالیه که صداش رو دوست دارید و ازش لذت می برید.از اونجایی که مشکلی در مورد درایو کردن این هدفون نباید وجود داشته باشه اون رو مستقیم به خروجی کارت صدا بزنید.البته اگر از pc با کارت صدای Onboardو یا لپتاپ که صدای ضعیفی داره استفاده میکنید ممکنه یه مقدار توی تفکیک بین سازها و حجم صدا دچار افت بشه وصدا خیلی در هم باشه.من همین آزمایش رو چند وقت پیش با z1000 انجام دادم اون رو اول با pc بعد با لپ تاپ و نهایتا با کارت صدای کریتیو گوش دادم.نتیجه کاملا متفاوت بود.حالا شما بهتره مستقیم وصل کنید به خود کارت صدا شاید جنس سیم ها و یا بلندی کابل باعث افت زیاد صدا شده باشه.

8. 2 کاربر از mansell بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahdi_z100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

دوستان لطفا یه هدفون به من معرفی کنید که بیس بالای نداشته باشه و بیشتر تاکیدم روی صدای طبعیی هستش از برند سنهایزر . تا 400 تومن هم بوجه دارم
    با تشکر

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

جناب Arman210 و Mahdiz100 یه سر اینجا بزنید شاید کمکتون کنه
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

این نظر سنجیش عجب نتایج جالبی داره.
    جالبه گزینۀ شفافیت صدا بیشترین رأی رو آورده.

توی بازار امروز، آمار فروش نشون دهندۀ اینه که اولویت اول و دوم "
    طراحی ظاهری و بدنه" و "حجم صدا و باس" هستش
    این مسئله واقعاً سخت بودن کار نظر سنجی رو توی همین مثال خیلی ساده و پیش پا افتاده، به خوبی نشون می ده. وقتی پاسخ دهنده ها اطلاعات کافی و درک درستی از سوالات ندارن، جواب به سوالات صرفاً براساس احساسات خواهد بود تا منطق. برای همین کاملاً غیر قابل اتکا هستش.
    اگر نخوام قضیه رو سیاسی کنم،
    توی همین قضیۀ هدفون، واقعاً این نشون می ده که افراد صرفاً به واژه هایی مثل کیفیت خوب، شفافیت صدا و صدای طبیعی واکنش مثبت نشون می دن این در صورتی هست که دید درستی از کیفیت ندارن.
    برای همین یکی از معیارهای نوشتن ریویوی حرفه ایی، استفاده از صرفاً واژه های مقایسه ایی هستش. پی واژه هایی مثل خوب و عالی و ... تا موقعی که معیار مشترکی بین افراد برای مقایسه وجود نداشته باشه، به جز یکسری بیان احساسات، هیچ کاربرد عملی نداره.
    پس مثل قدیم ها دوباره باید 1 چیز رو تکرار کنم. فقط مقایسست که معنی داره. واژه هایی مثل حرفه ایی، خوب، طبیعی و ... از لحاظ کاربردی کاملاً بی فایدست.

12. 9 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

والا من اول میخوام بدونم که کدوم بکارم میاد
    چون چیز زیادی از هدفون نمیدونم تو سایت های فارسی هم چیزی نیست
    مثلا تفاوت HD 518 و HD 449 چیه ...

کاربر فعال انجمن ادبیات M0RTEZA_R's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    توی

پيش فرض

این نظر سنجیش عجب نتایج جالبی داره.
    جالبه گزینۀ شفافیت صدا بیشترین رأی رو آورده.
    راستش من خودم گزینه شفافیت رو انتخاب کردم.زیبایی هدفون که برای کسی که دنبال صداست مهم نیست.حجم صدا و باس میشه بگین چه کاربردی داره؟

والا من اول میخوام بدونم که کدوم بکارم میاد
    چون چیز زیادی از هدفون نمیدونم تو سایت های فارسی هم چیزی نیست
    مثلا تفاوت HD 518 و HD 449 چیه ..
    این بستگی به خودتون داره که چه چیزی بیشتر براتون مهمه.مثل همین نظرسنجی شاید برای کسی زیبایی مهم تر باشه.تو سایت های سازنده هدفون معمولا اطلاعات محصولات و تفاوت هاشون مشخصه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •