تبلیغات :
تعمیر تخصصی لوازم دیجیتال و خانگی
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2622 از 4428 اولاول ... 1622212225222572261226182619262026212622262326242625262626322672272231223622 ... آخرآخر
نمايش نتايج 26,211 به 26,220 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Dec 2010
    محل سكونت
    باب الجنت (قزوین)

پيش فرض

منظور نت ملی هست

بعد حالا گیریم بیارن

سال 1399 !!!!
    نههههههههههههههههههههههه
    اینو نشنیده بودم
    خوش به حال بچه هامون

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

بالاخره ما هم رفتیم رو 9 مگ :

حالا دوتا مشکل دارم :
    1- سرعت تک کانکشن پایینه (البته شبا خوب میشه)
    2- پینگم بالاست

دوستان لطفا راهنمایی کنید.

3. 2 کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeedifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

بالاخره ما هم رفتیم رو 9 مگ :

حالا دوتا مشکل دارم :
    1- سرعت تک کانکشن پایینه (البته شبا خوب میشه)
    2- پینگم بالاست

دوستان لطفا راهنمایی کنید.
    جه فایده برادر انگار دارن اینترانت میدن 9 مگ نه اینترنت چون اگه با سرور های خارجی یک تست بگیری میبینی که سرعت دانلودت حداکثر همون 450 (4 مگ) هست ... پینگ بالا مربوط به نویز خط هست چون روی 9 مگ بسته شده و البته هر چی فاصله ات تا مرکز مخابراتی کمتر باشه به نفعت هست اما سرعت تک کانکشنت مربوط میشه به سروری که داری ازش دانلود میکنی (البته اگه برای همه سرورا اینجوریه دلیل دیگه ای داره )

5. 2 کاربر از Saeedifar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

جه فایده برادر انگار دارن اینترانت میدن 9 مگ نه اینترنت چون اگه با سرور های خارجی یک تست بگیری میبینی که سرعت دانلودت حداکثر همون 450 (4 مگ) هست ... پینگ بالا مربوط به نویز خط هست چون روی 9 مگ بسته شده و البته هر چی فاصله ات تا مرکز مخابراتی کمتر باشه به نفعت هست اما سرعت تک کانکشنت مربوط میشه به سروری که داری ازش دانلود میکنی (البته اگه برای همه سرورا اینجوریه دلیل دیگه ای داره )
    البته یه روشی هست که اگر سرعت سرور خارجی پایین باشه و داخلی بالا باشه میشه با وصل شدن به اون اکانت سرعت سرور خارجی رو افزایش داد....

7. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه Saeedifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011
    محل سكونت
    Kerman

پيش فرض

البته یه روشی هست که اگر سرعت سرور خارجی پایین باشه و داخلی بالا باشه میشه با وصل شدن به اون اکانت سرعت سرور خارجی رو افزایش داد....
    چه روشی اخوی ؟
    خوشحال میشم از معلوماتت به ما هم بدی

کاربر فعال انجمن شبکه اینترنت
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

چه روشی اخوی ؟
    خوشحال میشم از معلوماتت به ما هم بدی
      محتوای مخفی: l2tp 

شما این کانکشن رو دانلود کن:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یوزر وپسورد هم :test

توجه کن اگر سرعت سرور داخلیت زیاده و خارجی پایین هست این روش جواب میده وگرنه که هیچ!

10. 2 کاربر از and-roid2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Royce's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    چطور مگه؟

پيش فرض

دوستان دقت کردین خیلی از پرتها و پروتوکولهایی که توی تمام آی اس پی ها بازه رو پارس آفلاین بسته؟ توی فیل تر کردن همیشه پیشتازه پدسگ

12. 2 کاربر از Royce بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال TranceaweSome's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد سرویس 256 نا محدود پارس آنلاین چیه؟
    زده حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)
    20 گیگ
    یعنی من میتونم 20 گیگ دانلود و استفاده کنم و بعد از این مقدار سرعت من 1 به 8 یا همون 32 میشه درسته؟
    کلا کسی داشته؟چجوریاست؟

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

در مورد پینگ من قبلش از مخابرات اینترنت داشتم پینگش خوب بود.ولی پارس از همون اول پینگش بالا بود حتی زمانی که رو 4 مگ بودم. دانلود تک کانکشن هم برای همه سرورا کم سرعته. دیگه سرور بهتر از appstore هم هست ؟؟؟؟ مثلا با speedtest سرعت نهایتش میشه 2 مگ ولی با idm سرعت خیلی بالاتره.

15. این کاربر از hajoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Oct 2006

پيش فرض

دوستان نظرتون در مورد سرویس 256 نا محدود پارس آنلاین چیه؟
    زده حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)
    20 گیگ
    یعنی من میتونم 20 گیگ دانلود و استفاده کنم و بعد از این مقدار سرعت من 1 به 8 یا همون 32 میشه درسته؟
    کلا کسی داشته؟چجوریاست؟
    تو این [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] نوشته که این سرویس مشمول «33GB ترافیک جایزه با سرعت دریافت حداکثرتا 1.5Mbps» می‌شه. اگه این درست باشه، به نظرم این «حداقل ترافیک ماهیانه دریافتی مشتری (GB)» باید بعد از به اتمام رسیدن اون ترافیک جایزه باشه که این جوری یعنی علاوه بر اون 33 گیگ جایزه، تضمین می‌کنه که در دوره باقیمانده سرویس تا آخر ماه که سرعتت می‌آد روی سرعت اسمی (256kbps) حداقل بتونی 20 گیگ دیگه دانلود کنی.

به هر حال شما اگه یه سرویس 256 نامحدود داشته باشی که روی سرعت اسمی بسته شده باشه و کل ماه رو بدون وقفه ازش استفاده کنی (دانلود مستمر 24 ساعته و 30 روز درماه) باید بتونی حدود 75 تا 80 گیگ دانلود داشته باشی.

اما از اونجا که معمولاً چنین اتفاقی نمی‌افته و پرمصرف‌ترین کاربرا هم ممکنه بیشتر از 60 تا 70 درصد کل زمان رو استفاده نکنن برای سرعت اسمی یه چیزی حدود 48 تا 56 گیگ کل ترافیک دانلودی معقولشون می‌شه. حالا 33 گیگ جایزه گذاشته با سرعت بالا مابقی رو هم 20 گیگ تضمین می‌ده، این جوری می‌شه 53 گیگ تضمین شده، که نزدیک همین عدد در می‌آد.

البته این چیزی که من دارم می‌گم صرفاً برداشت خودمه و هیچ مستندی نداره.

در مورد این که این سرویس خوبه یا نه، هم بستگی به کاربرد شما داره. اگه اهل دانلود زیادی و می‌تونی لینک‌های سالم و مستقیم داشته باشی بهتره یک سرویس محدود با سرعت بالاتر ولی ساعت رایگان داشته باشی. این جوری هم تو ساعت‌های غیررایگان اینترنت با سرعت بالاتری داری و هم می‌تونی دانلودهات رو بگذاری برای ساعات رایگان. ضمناً هزینه‌اش هم کمتره.
    اما اگه حجم دانلود بالا برات اهمیت نداره، و در ماه حداکثر تا 30 گیگ ترافیک ایجاد می‌کنی، یعنی روزی 1 گیگ که بیشتر هم تو ساعات عادی توزیع شده، بهتره بری سراغ همین نامحدود 256. بالأخره سرعت 1 تا 1.5 Mbps با روزی 1 گیگ ترافیک برای خیلی کارهای معمولی تو وب کافیه.

17. این کاربر از bilmazlar بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •