تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 2 از 2 اولاول 12
نمايش نتايج 11 به 12 از 12

نام تاپيک: ارزان ترین مانیتور های LED بازار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

دوستان من چند روزه که در به در دنبال یه مانیتور ارزون قیمت توی بازار میگردم برای یکی از آشناها . چند جا رفتم مدلهای جدید ایکس ویژن رو بهم نشون دادن . ویژگیهای خوبی داشت . مثلا" داشتن بلندگوی داخلی یا اینکه حتی 19 اینچهاشم ورودی DVI داشت و زمان پاسخدهیشون 2میلی ثانیه بود . انصافا" کیفیت تصویر خوبیم داشت . فروشنده میگفت مانیتورهای ایکس ویژن قبلا" توی بازار ایران نبوده و تازگیا وارد شده و پنل مرغوبی دارن . من قبلا" کیفیت مانیتور تلویزیونهای ایکس ویژن رو دیده بودم راستش به نظرم خیلی تعریف نداشت ولی اینا اصلا" قابل مقایسه با اونایی که دیده بودم نبود . نمیدونم ولی شاید پنلشون اینا مرغوبتره .
    این دوست ما 19 اینچ میخواد . ایکس ویژنی که این نماینده میگفت دو تا 19 اینچ داشه . مدلهای xl1910AI و XL1920AI که مشخصات کلی یکسانی داشتن ولی ظاهرشون باهم فرق داشت . من خودم از ظاهر مدل 1920 بیشتر خوشم اومد . دوستان کسی نظر خاصی داره ؟ میشه اگه کسی هم مثل من اینارو از نزدیک دیده راهنمایی کنه ؟ من بخرم اینو ؟
    AOC هم قیمتاش خوب بود. من تو فروم های دیگه هم گشتم همین مدل را می گفتن خوبه
    حالا بین aoc و xvision موندم
    آخه ایکس ویژن تازه تولید شدهو کیفیت تصویرش خوبه اما نمی دونم چقدر عمر می کنه

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2013

پيش فرض

تهش چی خریدی داداش؟ الآن همین X.Vision هایی که گفتین شده 420-430 ، یه الجی خوب (23EA63V) هم هست 770 X.Vision و AOC عمر و کیفیتشون به الجی میرسه؟ samsung چطوره؟ عمر مفید LED/LCD معمولا چقدره؟
    Last edited by REGISTRATI0N; 23-11-2013 at 23:27.

صفحه 2 از 2 اولاول 12

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •