من فقط یه دوره 3 ماهه شاتل داشتم. تا الان شاید به حدود 100 نفر گفتم و موفق بودم که از سرویس این شرکت استفاده نکنند. و ادامه میدم. بحث مفصل بخوام بگم ولی بین کل ISP ها بدترین و شرورترینشون شاتل هست.
با احترام
تیم مدیریت انجمن
من فقط یه دوره 3 ماهه شاتل داشتم. تا الان شاید به حدود 100 نفر گفتم و موفق بودم که از سرویس این شرکت استفاده نکنند. و ادامه میدم. بحث مفصل بخوام بگم ولی بین کل ISP ها بدترین و شرورترینشون شاتل هست.
سرعت سرور داخلی دیشب برام خیلی کم شده بود 80 تا بیشتر نمی شد ! از 10 سرور تست کردم .
برای شما درست شد یا همون سرعت موند ؟ دوستان دیگه مشکلی داشتید ؟
l
نه همونجوری موند..
داخلي برامن از 60 بالاتر نرفت متاسفانه شاتل باز معلوم نيس چي كار ميكنه
نه مشکل از شاتل نیست به نظرم کلا مشکل از شبکه اینترانت بود چون همین الان دارم رو سرور ایران فیلم ریموت میکنم ولی سرعتش پایینه
!
سلام دوست عزیز
خواستم روش غیر فعال کردن IPSec در L2TP مک رو براتون PM کنم ولی متاسفانه پیغام خصوصی بنده توسط ادمین محترم بسته شده.
تو اینترنت سرچ کنید هست یا از طریق آی دی یاهو با بنده در ارتباط باشید.
با تشکر
Last edited by امین1356; 18-11-2013 at 12:10.
نه بابا من هم ایران دارم سرعت دانلود 30 مگابیت هست دیشب با پارس سرور ایران سرعت بالا زدم البته داخلی خارجی فرقی نمی کنه اونجا .
امین جان الان سرعت سرور داخلی من 800 تا هست ببین برای شما کم هست یا نه اگه اوکی هست پیش شب لیمیت شدیم !
سرویس 128 اکو 3 گیگ با مالیات چقدر میاد؟
شبانه سرعتش چنده؟
روزانه سرعتش چنده؟
پینگ داخلی؟
پشتیبانی؟
قطعی؟
سلام حسین جان
128 ماهی 13500 اگه اشتباه نکنم میشه
شبانه با سرور داخلی 300 تا میده و خارجی هم شبای اول دور و بر 300 بعدش میاد رو 7 کیلو
روز هم که ثابت رو 300 فرقی نمیکنه داخلی باشه یا خارجی
انوموقع که من بودم پینگ میانگینش 70 بود
پشتیبانیش حرف نداره 24 ساعته هستن
قطعی به هیچ عنوان ( از اونموقع که اومدم پارس راه به راه قطعی دارم)
هم اکنون 339 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 339 مهمان)