تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 894 از 1045 اولاول ... 394794844884890891892893894895896897898904944994 ... آخرآخر
نمايش نتايج 8,931 به 8,940 از 10449

نام تاپيک: ▓ Microsoft Word سوالات، مشكلات و مباحث در اینجا ▓

کاربر فعال انجمن ادبیات silver65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام، به دنبال شاهکارایی که از صبح انجام دادم ، نمی دونم چیکار کردم تب Add ins ناپدید شد!
    بعد رفتم برنامه ی word to pdf رو پاک کردم ( همونی که تو add ins میره) و یه بار دیگه نصبیدم ولی درست نشد!
    ورد و اون برنامه تبدیل به پی دی اف رو یه بار دیگه نصب کردم بازم درست نشد، کسی هست مرا یاری کند؟

پروفشنال Y@var's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

سلام

جواب سوالتون رو که نمیدونم ولی واسه درست کردن pdf به نظرم نرم افزار dopdf که خیلی کم حجم و رایگانه، فوق العادست / بعد از نصب کافیه برای تبدیل هر چیزی(نه فقط word) مثلا یک صفحه ی اینترنت به pdf / کلید های ctrl+p رو بزنید(همون دکمه ی پرینت گرفتن) و این نرم افزار به جای یه پرینتر واستون نشون داده میشه و فایلتون رو جایی که میخواین save کنین

3. این کاربر از Y@var بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام

جواب سوالتون رو که نمیدونم ولی واسه درست کردن pdf به نظرم نرم افزار dopdf که خیلی کم حجم و رایگانه، فوق العادست / بعد از نصب کافیه برای تبدیل هر چیزی(نه فقط word) مثلا یک صفحه ی اینترنت به pdf / کلید های ctrl+p رو بزنید(همون دکمه ی پرینت گرفتن) و این نرم افزار به جای یه پرینتر واستون نشون داده میشه و فایلتون رو جایی که میخواین save کنین
    اتفاقا خودمم وقتی این خرابکاری رو کردم چند تا برنامه گرفتم همین doppdf از همش بهتر بود ، با همین کارمو راه انداختم ولی باید پرینتر پیش فرضت عوض میشه که خوب نیس ، اون word to pdf converter خیلی خوب بود دوستان اگه راهی می دونن برا برگردوندنش بگن، ممنون

5. این کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام دوستان یه فایل word دارم که توش تعداد زیادی عکس قرار داره چطوری متیونم بصورت اتوماتیک اونها رو شماره گزاری کنم؟
    این برنامه رو بگیرید

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بعد از تب enterprise که به وردتون اضافه میشه از قسمت multiple captions می تونید اتومات به شکلاتون کپشن بدید

7. 3 کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

كاربر فعال انجمن آفيس kalantarahura's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    T E H R A N

پيش فرض

سلام، به دنبال شاهکارایی که از صبح انجام دادم ، نمی دونم چیکار کردم تب Add ins ناپدید شد!
    بعد رفتم برنامه ی word to pdf رو پاک کردم ( همونی که تو add ins میره) و یه بار دیگه نصبیدم ولی درست نشد!
    ورد و اون برنامه تبدیل به پی دی اف رو یه بار دیگه نصب کردم بازم درست نشد، کسی هست مرا یاری کند؟
    سلام

اتفاقا خودمم وقتی این خرابکاری رو کردم چند تا برنامه گرفتم همین doppdf از همش بهتر بود ، با همین کارمو راه انداختم ولی باید پرینتر پیش فرضت عوض میشه که خوب نیس ، اون word to pdf converter خیلی خوب بود دوستان اگه راهی می دونن برا برگردوندنش بگن، ممنون
    سلام.برای برگردوندن Add-ins مورد نظر پست زیر را مطالغه کنین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این پست روش برگردوندن افزونه Quran in Word را توضیح داده ام.شما همین مراحل را برین و بخ جای افزونه شرح داده شده دنبال مورد خودتون باشین.

9. این کاربر از kalantarahura بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

سلام.برای برگردوندن Add-ins مورد نظر پست زیر را مطالغه کنین:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در این پست روش برگردوندن افزونه Quran in Word را توضیح داده ام.شما همین مراحل را برین و بخ جای افزونه شرح داده شده دنبال مورد خودتون باشین.
    درست شد ممنون رفته بود جز disable application add-ins ( نمی دونم چرا دیروز اینجا ندیده بودمش!)

11. این کاربر از silver65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

سلام دوستان
    آیا راهی هست فرمول ها رو تو ورد اتوماتیک شماره بدم؟ منظورم از اتوماتیک جوریه که وقتی شماره ها رو عوض می کنم خودکار بقیشون تغییر کنه مثل عکس ها و جداول

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jun 2006

آخر فروم باز mahsa1469's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    جنوب

پيش فرض

نفهمیدم چی شد!

در آغاز فعالیت لاله عباسي's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2013

پيش فرض

سلام
    ببخشيد دوستان من مي خوام پايان نامو شماره گذاري كنم نحوه اين كار و از اينترنت سرچ كردم ولي نمي تونم انجام بدم مشكل دارم
    1- وقتي مي خوام به صورت عادي از صفحه اول تا آخر رو شماره گذاري كنم فقط در صفحه اول عدد يك مي افته و بقيه بدون شماره صفحه مي شن.ولي وقتي از صفحه دوم به صورت عادي شماره گذاري مي كنم بقيه صفحات هم شماره دار ميشن.چرا صفحه اول اين طوري شده. با تشكر

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •