تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1332 از 2365 اولاول ... 33283212321282132213281329133013311332133313341335133613421382143218322332 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,311 به 13,320 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

نه دیگه خیلی زیاده واسه یه پخش نزدیک 2 میلیون میشه
    اگه بخوام Pioneer DEH-80 PRS رو انتخاب کنم واسه باند بیضی از کدام یک استفاده کنم اینم تا 600 مشکلی نداره (کامپاننت نمبخام) قدرتی کیفیتی
    DLS1073
    Kenwood718ex
    9633i infinity
    HCX 690 هرتز
    co 609 گلیدن
    آلپاین
    راکفورد
    نکنه گزینه بهتری هم هست ؟؟

ممنون از تمام دوستان که زحمت میکشن و جواب میدن
    عزیزم بانده بیضی یا کواکسیال اصلا کیفیت نداره نسبت به کامپ... هم قدرت هم کیفیت کامپ بگیر با واته بالا

ولی اگر بازم بیضی میخوای من zrs-710 cadence رو پیشنهاد میدم... قیمت نزدیکه 520 ... چون خودم داشتم 125 واته واقعا هم بانده خوبیه اگر امپه خوب بندازی واسش که 125 وات بده...
    Last edited by rroohhaamm; 14-11-2013 at 17:30.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2012

پيش فرض

با سلام خدمت دوستان. بنده شهرستان هستم و دو سه روز دیگه برای خرید باند و آمپ میخوام برم تهران اگه لطف کنید تو تهران آدرس بدید ممنون میشم. اگرم پخ کنید که چه بهتر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام دوستاننظرتون درمورده كواكسيالاي وايب چيه؟ اين مربعيه(qb 69) خيلي مشخصاتو قيافه ي خفني داره
    آخ گفتی منم چند وقتیه تو نخ این شرکته رفتم البته با میدرنجاش خیلی حال کردم ولی نمیدونم میشه بهشون اطمینان کرد یا نه!!میترسم کیفیتشون بد باشه
    Last edited by Saeed_S20; 14-11-2013 at 18:47.

4. این کاربر از Saeed_S20 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Oct 2010
    محل سكونت
    اسم :رضا p30world and FB

پيش فرض

حمیدجان یه سوال برام پیش اومده و دوستان . r15 الان 750 rms هست خوب ؟ . بعد الان شما یه امپ گفتین که 900 تا rms میده . اینجوری مگه باعث نمیشه ساب بسوزه ؟؟؟ اگه نه پس چه جوریه که میگن وات زیاد داد ساب سوخت ؟

حـــــرفـه ای hoseinsps's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    AhwaZz

پيش فرض

حمیدجان یه سوال برام پیش اومده و دوستان . r15 الان 750 rms هست خوب ؟ . بعد الان شما یه امپ گفتین که 900 تا rms میده . اینجوری مگه باعث نمیشه ساب بسوزه ؟؟؟ اگه نه پس چه جوریه که میگن وات زیاد داد ساب سوخت ؟
    سلام
    معمولا تو ساب های تو این رنج قیمت(نه مثلا کنوود 3010)!!!
    اگه یکمی هم بالاتر بهش بدید مشکلی پیش نمیاد
    مثلا خود من که میخوام به ساب 600 ار ام اسی 750 ار ام اس بدم......
    خیلی از امپلی ها هم اون قدرتی که روشون هست رو بیرون نمیدن.....

7. 4 کاربر از hoseinsps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام دوستان کسی نیست این آمپ 8604d تست کرده باشه؟
    راستی یه سوال دیگه هم دارم برای باند اینفینیتی 9633i چه آمپی مناسب هست تا کامل صداش دربیاد؟2 اهمی هم هست.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

سلام
    معمولا تو ساب های تو این رنج قیمت(نه مثلا کنوود 3010)!!!
    اگه یکمی هم بالاتر بهش بدید مشکلی پیش نمیاد
    مثلا خود من که میخوام به ساب 600 ار ام اسی 750 ار ام اس بدم......
    خیلی از امپلی ها هم اون قدرتی که روشون هست رو بیرون نمیدن.....
    به حرفای این دوستمون اضافه کنم که نود درصد آمپا این مقدار وات رو توی ولتاژ 14.4 میدن که خیلی ایده آل محسوب میشه و خیلی کم میشه همچین برقی به آمپ برسه واسه همین میگن وقتی میخواین آمپ بخرین یه چیزی بیشتر بخرین که واتش بیشتر از درایورتون باشه مثلا برا یه ساب 300 وات یه آمپ حدود 350 الی 400 وات ایده آل هستش و کامل درایوش میکنه چون توی ولتاژ پایین کامل پر میکنه اون نیاز واتی ساب رو

Sent from my HTC One X using Tapatalk 4 Beta

10. 3 کاربر از BIG-BANG بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

حمید جان باعرض پوزش.
    ولی من حرف اوندوستمونو قبول دارم اهم بالاتر کیفیت بالاتر میره ولی بیس کمتر میشه ولی طبق فرمایش شما تفاوت نقدر محسوس نیست که بشه به این راحتی تشخیص داد.فقط میشه تو همون 16اهم با 4اهم حسش کرد.
    حمید جان نگفتی من اگه دواهم وصل کنم رو اسپیکر 4اهم چی میشه واسه باندمشکلی پیش میاد یا واسه آمپ.
    من اسپیکر 2اهم ندیدم هرچی دیدم 4اهم بودمگه ساب باشه اسپیکر کواک2اهم هم داریم؟
    من اگه آمپ پایونییر 5500واسه 6984 ببندم اوکی؟یابازم کمه چون همین الان واسه آمپ 526مشتری دارم ومیتونم بفروشمش.
    سلام
    ضمن عرض تسلیت فرارسیدن عاشورای حسینی و همچنین شام غریبان اهل بیت حضرت اباعبدالله الحسین(ع) و با آرزوی قبولی عزاداریهای شما سروران گرامی ،از همه شما عزیران التماس دعای خیر دارم.
    دوست خوبم ناجی جان.تو pm هم عرض کردم خدمتتون،اهم رو اسپیکر برای آمپلیفایر مشخص میکنه. اگر 4 اهم ببندید آمپلیفایر روی لود 4 اهم استیبل میشه،اگر 2 اهم ببندید روی 2 اهم استیبل میشه و...پس ملاک مقاومت سرراه آمپلیفایر هست که همان اسپیکر می باشد.
    به نظر من اسپیکر شما برای آمپلیفایر طراحی نشده.لذا با 5500 هم ممکنه خوب جواب نده. مستقیم به پخش وصل کنید ببینید کیفیت چطور میشه.
    راستی یه سئوال دیگه که برام پیس اومده این آمپهای 4کاناله هستش که 4تا خروجی 40وات میده .این خروجی ها به چه درد میخوره چون کامپوننتها هم الان دیگه از 60الی80وات فکر کنم کمتر نباشند.
    خیلی کم تولید میشوند. الان زیر 60 وات خیلی کمیابه.به نظر من بیشتر برای تیوتیرها مناسب هستند.
    سلام خدمت دوستان عزیز
    من قصد خرید یک سیستم برای ماشین را دارم ......... هدف صدایی قوی شفاف و زیبا (بترکون) ........ پاترول 2 درب.......... باتری و دینام ارتقا پیدا خواهد کرد....... محدودیت قیمت ندارم ..... box را خورم ساختم (علت 2گانه سوز بودن) ....... حداکثر تعداد باند بیضی 4 عدد باشد ...... حداکثر ساب 1 عدد (اگر نداشته باشد هم مهم نیست) البته به نظر شما بستگی دارد .... box اجباراً به صورتی ساخته شد که 4 تا بیضی و یک سـاب ووفر را بتواند جا بدهد و محل آن روی کپسول صندوق عقب هست.....
    لطفا بهترین باند بیضی ؟ بهترین آمپلی فایر ؟ بهترین پخش (تصویری بودن مهم نیست) ؟ و اگر لازم بود بهترین سـاب ووفر را معرفی کنید ( معقولانه و برای خرید در دسترس باشد) حدود قیمت را هم ذکر کنید
    سلام دوست عزیز.
    من پستهاتون رو مطالعه کرد.
    اول اینکه مشخص شد اون باکس رو ملغی کردید.
    دوم اینکه از کامپوننت نمیخواهید استفاده کنید؟چرا؟کامپوننت در کنار ساب ووفر هم کیفیت بهتری داره و هم قدرت خوبی.
    اگر اصرار بر کواکسیال دارید من پیشنهادم این هست:
    پخش:کن وود 7056 قیمت 500 تومن.
    کامپوننت برای درهای جلو:گلیدن RS165 قیمت 550
    کواکسیال برای عقب:co 609 قیمت 455
    آمپلیفایر 4 کانال:گلیدن RS 100c4 قیمت 1.027.000
    پک برق:55
    کابل RCa: دو جفت گلیدن های اند قیمت هر جفت 91
    جمع کل2.769.000 تومن
    اگر بعدا احساس کردید نیاز به ساب دارید میتوان بهش فکر کرد.
    با سلام به دوستان عزیز
    به نظر اساتید بین دو گزینه کنوود u456 و الپاین 9851 از نظر کیفیت صدا و تنظیمات بیشتر ارجحیت با کدوم هست؟
    با سپاس فراوان
    پیروز و پاینده باشید
    به نظر من هردو خوبن. آلپاین صداش بازتر ه.کن وود کمی بم تره.
    سلام
    دوستان کسی تا حالا آمپ پایونیر 8604ِD را امتحان کرده؟!
    من می خواستم بخرم از چند تا مغازه دار و نصاب پرسیدم گفتن جالب نیست نه کیفیت داره نه قدرت!!
    بعد گفتن به مشخصاتشم دقت نکن تو هر کانال 100 وات میده پایونیر کلا واتاش بالا می نویسه واقعی نیست.خلاصه پشیمونم کردند خواستم بدونم کسی این آمپ میشناسه؟100 وات واقعی میده تو هرکانال؟!
    من تست نکردم. ولی تو سایت پایونیر دیدم استاندارد CEA2006داره.
    رضا جان.تو پست قبلی یا pmیادم نیست عرض کردم.برخی سابووفرها مثل همین R15 هرچقدر توان بهشون بدی بازم کمه.البته توان سالم و بودن کلیپیپ و دیستورشن.تا 2000 وات هم بدی جواب میده.
    ولی شما همان 900 هم دادی،دادی.کوئل این ساب به این راحتیها نمیسوزه
    راستی یه سوال دیگه هم دارم برای باند اینفینیتی 9633i چه آمپی مناسب هست تا کامل صداش دربیاد؟2 اهمی هم هست.
    75 وات براش کافیه.مثلا ML60.2 گلیدن کاملا صداش رو در میاره.
    Last edited by hamidR15; 15-11-2013 at 00:18.

12. 7 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    حمید جان به نظرت اگر حجمه باکس واسه کامپ کم باشه مثلا 1-2 لیتر سیلد ... یا چوبه باکس بچسبه به مگنته کامپ از زیر... چه مشکلی پیش میاد ...؟
    اخه من میخوام باکس بزارم از زیره تاقچه که صدا خیلی بهتر بشه ولی جا خیلی کمه....

14. این کاربر از rroohhaamm بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mehransep's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    لنگرود

پيش فرض

سلام حمیدجان نظرتون درمورد هدیونیتkenwood KIV-700 چیه؟تاییدش میکنید؟
    Last edited by mehransep; 15-11-2013 at 23:06.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •