تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 16 از 73 اولاول ... 61213141516171819202666 ... آخرآخر
نمايش نتايج 151 به 160 از 722

نام تاپيک: Football Manager 2014

پروفشنال shahrooz1222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2013
    محل سكونت
    خونه مون

پيش فرض

This update contains over 5.349 changes from 1st of October 2013 until the 12th of November 2013 that the game itself does not include ! Inside the .rar file you can also find all the texts that contain all the database changes and the instructions file to give some more info !
    Also find the instructions down on this post..
    Make your suggestions and feel free to tell me your idea and hopefully i can do something about it !

Lets see what each file includes :

Lets see what each file will include :

Transfers Update :
    1. Transfers from all around the world from the very best leagues to the small ones.
    2. Contract changes to reflect corrected wages.
    3. Managerial changes.
    4. Passed away players/staff are removed from database.
    5. Corrected squad numbers.
    6. In some cases adjusted personal attributes such as height and weight.
    7. Added favorite clubs, favourite staffs and so.
    8. Nationality changes.

General Changes :
    1. Chairman changes. Newly created chairmans take the place of the ones who left.
    2. Added affiliations between clubs
    3. New people created that are not in the game , and are not wonderkids.
    4. Stadium removals.
    5. Corrected captains.

Injured Players :
    1. Players who were injured , corrected injury dates.
    2. Players who were injured , but mistakenly not added to the game.

Wonderkids :
    1. New young players created ,who will become world class players in the future ( wonderkids ).
    2. In some cases adjusted CA/PA abilities of players under 21,and set wonderkids.

Current Ability / Potential Ability Changes :
    1. Adjusted stats and current ability attributes.
    2. Adjusted potential ability.

Instructions:
    Download and extract the files to : C:\Users\USERNAME\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\Editor Data.
    If editor data folder is not there, create one with this name only. Other names will not recognize the files inside the game.
    Mac Users:
    Download and extract the files to : Macintosh HD\users\USERNAME\Documents\Sports Interactive\Football Manager 2014\Editor Data.
    If editor data folder is not there, create one with this name only. Other names will not recognize the files inside the game.

Then open the game , click Start a new game , and then a box will open. Under the database you have to choose, you will find a small box
    beside the Editor Data Files , with a small box and next to it Changes. Make sure the box is ticked and then ok. It will take you to a new
    screen where you have to choose the files. Choose only my files if you are not sure about the changes in every file. Many creators files
    together can cause crashes to the game , duplicates and other problems.Avoid to use different creators files.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

کسانی که 2013 بازی میکنن ( مثل خودم ) توصیه میکنم همون 2013 رو ادامه بدید تا نسخه سال آینده بازی یعنی 2015 بیاد ببینیم آیا مشکلات این نسخه بر طرف شده یا نه
    حاصل سه بازی دوستانه من در این نسخه 2014 پانزده گل زده و 9 گل خورده ، اینقدر گل در این بازی رد و بدل میشه که من فکر میکنم چیزی به نام دفاع وجود نداره
    مدافع تیم من توپ رو پاس میده به مهاجم حریف و شروع میکنه به دویدن طرف دروازه حریف
    هر توپی که روی دروازه میاد احتمال گل شدنش بالاست در انتهای کار یک لحظه فکر کردم دارم هندبال منیجر بازی میکنم
    دوستان عزیز که این نسخه 2014 رو بازی میکنند آیا همین مشکل در بازی هست یا فقط از من اینطوریه ؟

3. این کاربر از ERPF بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

کسانی که 2013 بازی میکنن ( مثل خودم ) توصیه میکنم همون 2013 رو ادامه بدید تا نسخه سال آینده بازی یعنی 2015 بیاد ببینیم آیا مشکلات این نسخه بر طرف شده یا نه
    حاصل سه بازی دوستانه من در این نسخه 2014 پانزده گل زده و 9 گل خورده ، اینقدر گل در این بازی رد و بدل میشه که من فکر میکنم چیزی به نام دفاع وجود نداره
    مدافع تیم من توپ رو پاس میده به مهاجم حریف و شروع میکنه به دویدن طرف دروازه حریف
    هر توپی که روی دروازه میاد احتمال گل شدنش بالاست در انتهای کار یک لحظه فکر کردم دارم هندبال منیجر بازی میکنم
    دوستان عزیز که این نسخه 2014 رو بازی میکنند آیا همین مشکل در بازی هست یا فقط از من اینطوریه ؟
    نه من این مشکل را ندارم
    به عکس زیر که نگاه کنید متوجه میشید
    درسته در بازیهای اول با تیمهای ضعیف بازی داشتم و کم گل خوردم.اما اون بازی هایی هم که باختم ایراد از خودم بود که به فرمیشینی سوئیچ کردم که تا ه حال بازی نکرده بودم

5. این کاربر از وین رونی بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های فوتبال MCSE MAN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    TeHRaN

پيش فرض

نه واسه من اینجوری نیست ولی بازی خیلی سخت شده
    حتما سیستم و سبک بازیتون هجومیه.سیستمتون رو دفاعی بچینید ببینید باز گل زیاد میخورید یا نه
    2013 هم من حدود 10 فصل بازی کردم و همونجوری که هدفم بود رم رو یکی از بهترین تیم های جهان کردم پس حالا دیگه نوبت 2014 است

7. این کاربر از MCSE MAN بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

منم ارسنال رو برداشتم..فعلا 2 تا بازی تو لیگ داشتم که یکی رو 3 بر 1 بردم یکی دیگه رو 4 بر 1

جوینکو بازیکن یوو رو با 10 میلیون خریدم تا اینجا 2 تا گل زده 4 تا ÷اس گل

جیرود هم 4 تا گل زده

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام دوستان
    این لینک ادیتور رو پیدا کردم اجاره نمیشه و خطا میده متاسفانه ببینید در سیستم شما هم خطا میده
    تورنت بود که آپلود کردم براتون
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اگه نباشه جاش خالی می مونه ERPF's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2012

پيش فرض

نه واسه من اینجوری نیست ولی بازی خیلی سخت شده
    حتما سیستم و سبک بازیتون هجومیه.سیستمتون رو دفاعی بچینید ببینید باز گل زیاد میخورید یا نه
    2013 هم من حدود 10 فصل بازی کردم و همونجوری که هدفم بود رم رو یکی از بهترین تیم های جهان کردم پس حالا دیگه نوبت 2014 است
    نمیدونم شاید من زود قضاوت کردم ، من با سیستم 2-1-3-4 بازی میکنم و در حالت هجومی ، ولی فکر کنم در این نسخه مهاجم ها راحتر گل میزنن ، یا شاید هم در این نسخه کارهای دفاعی اهمیت بیشتری داره و باید تمرینات بیشتری برای دفاع داشته باشیم ، پس باید حوصله داشته باشم ، یکم سیستم رو تغییر بدم ببینم چه اتفاقی میوفته ( چون در نسخه 2013 من با این روش بازی میکردم و در 20 بازی فقط 7 گل خوردم )

آخر فروم باز shakerifar's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

الان من فقط دارم شاخ درمیارم... باورم نمی شه بازی اینجوری شده
    طبق روال نسخه های قبلی یه تیم از دسته سه انگلیس برداشتم... تا الان 12 تا بازی کردم تو هر بازی هم تیم من و هم تیم مقابلم میانگین 17 تا موقعیت داشتیم
    تو چندتا بازی اول که کلا سینوسی کار می کردیم یه بازی 5تا می زدیم بازی بعد با همون ترکیب و با همون بازیکنا و تازه با تمرین بیشتر روی کارهای دفاعی 6 تا میخوردیم
    کلا خیلی تخیلی شده...شده شبیه مربیگری بسکتبال ...
    شما تا حالا به همچین چیزایی برنخوردین؟؟؟؟؟؟؟؟
    فک کنم برم ادامه 13 رو برم بهتر باشه

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •