وین رونی جان کجای کاری ؟ کرش نکرده ؟
یکی از دوستان هم گفته بود ریلودد همش فیکه
شما اینو دانلود کن
من ازشون پرسیدم گفتن زیری بهتره
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقتی پروفایل میساختی در قسمتی که دیتابیس بازی تو انتخاب میکنی اگر گزینه ای تیک داره تیک ها رو بردار مخصوصا قسمتی که نوشته playable player یا همچین چیزی
این کارم کردم جواب نداد![]()
مشکلت از نسخه بازیه توضیح هم دادم اگه درست نشد صد درصد همونه راستی این playable player یعنی چی؟
من تاحالا این نوع منجر رو بازی نکردم
1- شما آنلاین بازی میکنید؟ با کرک میشه آنلاین بازی کرد؟ و اگر خیر اصلا افلاین چه لذتی داره؟
2- زبان قوی میخواد؟
بازی چقدر سخت شده! دیگه داره میره رو اعصابم!
تیم ته جدولی رو به زور میبرم در پوست خودم نمیگنجم!
البته اینجور بازی ها رو باید لمش رو پیدا کرد. مثلا تو 2013 با 4.3.3 و یه سری دستورات اکثر بازی ها رو میشد برد. حالا باید دید این نسخه لمش چیه. 4.3.3 که فعلا جواب نداده!
در ضمن دوستانی که بازی کردن،چجوری میشه به دروازه بان گفت بازی رو کوتاه شروع کنه و هی نزنه زیر توپ؟ من هر کاری کردم نشد!
کسی استیم داره ؟اگه اره این ادیتور رو دانلود کنه و بزاره تا ما هم دانلود کنیم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] m-base.co.uk/forum/football-manager-2014-transfer-updates-custom-leagues/144540-fm14-transfers-data-update-packs-by_pr0.html
فاصله بین f و m رو بردارید
اپدیت نقل و انتقالات هست
Last edited by shahrooz1222; 14-11-2013 at 18:59.
مشکل منم با دانلود نسخه ای دیگه حل شد...
این لینکی که دادی ارور Page not found میده
این اپدیت با اون اپدیتی که به همراه بازی دانلود کردیم چه تفاوتی داره؟
نه این اپدیت نیست رفیق عزیز
این نقل وانتقالات رو درست میکنه توسط یکی مثل ما ساخته شده شما همون کارایی که برا نصب گفته انجام میدید بعد موقع شروع بازی تو قسمت انتخاب دیتابیس یه جایی زده editordata از اونجا وارد بازی میکنی
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)