تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1000 از 1291 اولاول ... 50090095099099699799899910001001100210031004101010501100 ... آخرآخر
نمايش نتايج 9,991 به 10,000 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سرعت رو از 512 به 2 مگ پیشرفته تغییر دادم. روی 512 سرعت دانلود متوسط حدود 60 بود ولی الان شده 30!!! ( البته بعضی اوقات لطف می کنه و روی 60 هم توقف می کنه. )
    من الان دقیقا باید چی کار کنم؟
    پشتیبانی که در واقع هزار بار هم تماس بگیری توجیه می کنه. می گه زیر 30 می تونی شکایت کنی!!!! خب من الان از 512 اومدم 2 که سرعت بیشتری داشته باشم.
    سه برابر هزینه کردم که سرعتم بشه نصف ؟
    از طلا بودن پشیمان گشته ایم ولی با این سیستمی که به ضرر مصرف کننده س باید تا یک ماه تحمل کنم.
    ...
    بعد اس ام اس می زنن که همراه شما اول شدیم!

2. 2 کاربر از hesam 63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

سرعت رو از 512 به 2 مگ پیشرفته تغییر دادم. روی 512 سرعت دانلود متوسط حدود 60 بود ولی الان شده 30!!! ( البته بعضی اوقات لطف می کنه و روی 60 هم توقف می کنه. )
    من الان دقیقا باید چی کار کنم؟
    پشتیبانی که در واقع هزار بار هم تماس بگیری توجیه می کنه. می گه زیر 30 می تونی شکایت کنی!!!! خب من الان از 512 اومدم 2 که سرعت بیشتری داشته باشم.
    سه برابر هزینه کردم که سرعتم بشه نصف ؟
    از طلا بودن پشیمان گشته ایم ولی با این سیستمی که به ضرر مصرف کننده س باید تا یک ماه تحمل کنم.
    ...
    بعد اس ام اس می زنن که همراه شما اول شدیم!
    الان صبح که امتحان کردم اوضاع به حالت معمول برگشته و سرعت کم و بیش درسته. فقط امیدوارم سرعت ثابت باشه و صبح و ظهر و عصر تغییر نکنه.
    پ.ن : متاسفانه سرعت نوسان داره و ثابت نیست.
    Last edited by hesam 63; 12-11-2013 at 10:03.

4. این کاربر از hesam 63 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

دوستان کسی در مورد تعرفه های مصرف آزاد چیزی میدونه؟ فقط برای مودم های USB ارائه میشه؟یعنی میشه با کارت دانشجویی مودم USB رو با تخفیف و تعرفه 256 آزاد بگیرم؟کلا مصرف آزاد شامل چه شرایطی هست؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

دوستان کسی در مورد تعرفه های مصرف آزاد چیزی میدونه؟ فقط برای مودم های USB ارائه میشه؟یعنی میشه با کارت دانشجویی مودم USB رو با تخفیف و تعرفه 256 آزاد بگیرم؟کلا مصرف آزاد شامل چه شرایطی هست؟
    اطلاعاتش تو این قسمت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] کامل هست، قبلا محدودیتی از نظر استان و نوع مودم نداشت ولی این طوری که اینجا نوشته انگار جدیدا به مودم USB و استان های آذربایجان شرقی، فارس، البرز، خراسان رضوی و اصفهان محدودش کردن. می تونید بنابر نیازتون طبق جدول زیر بسته افزایشی بخرید و استفاده کنید:

اما اگر بسته افزایشی انتخاب نکرده باشید، تعرفه آزاد مصرف می کنه. یعنی چی؟ یعنی از موجودی حسابتون به ازای هر مگابایت 89 ریال (میشه یک گیگ 89000 ریال) کم میکنه تا موجودی حسابتون صفر بشه بعد اینترنتون قطع میشه تا دوباره حسابتون را شارژ کنید اینترنت مجددا وصل میشه

7. این کاربر از Mr.Aras بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال amin_pwa's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

من میخوام واسه خونه تهرانم اینترنت بگیرم .
    دوستان این isp چه طوریاس ؟
    سرعتاش و قیمتاش تو روز و شب چه طوره ؟
    حجم اضافه قیمتش چنده ؟
    حجم نا محدود داره ؟ سرعتش چنده ؟
    با تشکر

آخر فروم باز nini bad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    اونجا

پيش فرض

وایمکس ایرانسل هم داغون شده رفت سرویس 2مگ دارم سرعتم 40 کیلوبایت بیشتر نمیره پشتیبانی هم که هیچ کاری انجام نمی ده وضعیت 1 ماهه که اینطور هست تازه میگن طبیعی شما مشکلی ندارید من پول سرویس 2 مگ را بدم سرعت 128 هم نداشته باشم ... خلاصه دیگه از دست این ایرانسل خسته شدم تنها مشکل اینه که هیچ شرکت خصوصی هم اینجا سرویس نمیده که از دست ایرانسل راحت بشیم...

اگه نباشه جاش خالی می مونه Mr.Aras's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010
    محل سكونت
    اصفهان

پيش فرض

وایمکس ایرانسل هم داغون شده رفت سرویس 2مگ دارم سرعتم 40 کیلوبایت بیشتر نمیره پشتیبانی هم که هیچ کاری انجام نمی ده وضعیت 1 ماهه که اینطور هست تازه میگن طبیعی شما مشکلی ندارید من پول سرویس 2 مگ را بدم سرعت 128 هم نداشته باشم ... خلاصه دیگه از دست این ایرانسل خسته شدم تنها مشکل اینه که هیچ شرکت خصوصی هم اینجا سرویس نمیده که از دست ایرانسل راحت بشیم...
    تایید میشه، من هم 2 مگ دارم ولی سرعتم حدود 512 تاب میخوره تازه تو روز اینجوریه وای به حال شبش.

در آغاز فعالیت zqz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اقا من بین رایتل و ایرانسل ماندم کدام بهتره؟
    اینجا همه حرفها نا امید کننده است کسی اینجا از وایمکس راضی هست؟

با فیل تر شکن قطعی نمیده خواهشا راهنمایی کنید الان میخوام زنگ بزنم بیان وصل کنند ؟
    256 دانلود 32KB هست

آخر فروم باز isbn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008

پيش فرض

دوستان میشه یه تست از سروی خودتون بگذارید ؟ با سرور فرانکفورت و پاریس ترجیحا

در آغاز فعالیت zqz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2012

پيش فرض

اقا جواب من رو هم بدین

عدد پست و تاپیک رو داشته باشین: دی

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •