تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4190 از 4751 اولاول ... 319036904090414041804186418741884189419041914192419341944200424042904690 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,891 به 41,900 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

کاربر فعال انجمن های فوتبال EngineeR EhsaN's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    ارومیه

پيش فرض

ترافیک هدیه واسه روز تولد حذف نشده که، هنوز سر جاشه؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

ترافیک هدیه واسه روز تولد حذف نشده که، هنوز سر جاشه؟
    بله سر جاشه ...

3. این کاربر از reza_meybod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

البته من هنوز این مشکل رو دارم کسی میتونه کمکم کنه ؟ به پشتیبانی زنگ زدم یه سروی موارد رو مربوط به اسپیلیتر و طرز صحیح استفاده شو گفت اما هنوز مشکلم ادامه داره فکر کنم قطعی هامم واسه همینه
    وارد صفحه کانفیگ مودمتون بشید و SNR MARGINتون رو برای 10 دقیقه نگاه کنید
    اگر مقداری کمتر از 10-13 داشتید احتمال زیاد مشکل از سیم کشی هست:
    برای چند دقیقه از تلفن برای زنگ زدن استفاده نکنید بعد باید برید جایی که خط از مخابرات وارد خونتون شده...سیم هایی که از طرف مخابرات هست رو لخت کنید ...یه سیم تلفن که سوکت داره رو هم باید سر دیگش رو لخت کنی و مودم رو مستقیما به وسیله سیمی که لخت کردی به سیم های مخابرات وصل می کنی(از اسپیلیتر هم استفاده نکن)در اینجا دوباره SNR رو ببین اگر درست شده باشه یعنی مشکل از سیم کشی خونه نیست ولی اگه عیب داشته باشه یعنی مشکل از سیم کشی خونه هست...اگر اینطوریه باید ببینی مشکل از سیم هست یا پریز تلفن یا دوشاخه و یا حتی از مودم و اسپیلیتر هم می تونه باشه (باید از تک تک این وسایل یکی دیگه بگیری و امتحانشون کنی تا بفهمی عیب از کجاست)
    فقط یه توصیه ای...وقتی SNRت کم باشه شرکت اینترنتی اصلا نمی تونه خدمات درستی بده و با این وضعیت قضاوت کردن در مورد کیفیت اون شرکت کمی مغرضانه هست...(چون خودم این شرایط=SNR کمتر از 10- رو با شاتل داشتم بهت قول میدم که اگر شاتل هم بودی هر 30 ثانیه یکبار دی سی می شدی)

5. 2 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

128 نامحدود. الان تازه سرعت از هر دو سرور اومده رو 50 مگه نباید سرور داخلی با لاتر باشه من فکر کنم از سیم کشی خونه باشه ممکنه همچین چیزی؟
    داداش یعنی 128 نامحدود که مثلا روی 100 میبندن سرعتش از سرور داخلی 500-600 ـــه ؟! جدا ؟!

داره خودمونی میشه *Queen*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

وارد صفحه کانفیگ مودمتون بشید و SNR MARGINتون رو برای 10 دقیقه نگاه کنید
    اگر مقداری کمتر از 10-13 داشتید احتمال زیاد مشکل از سیم کشی هست:
    برای چند دقیقه از تلفن برای زنگ زدن استفاده نکنید بعد باید برید جایی که خط از مخابرات وارد خونتون شده...سیم هایی که از طرف مخابرات هست رو لخت کنید ...یه سیم تلفن که سوکت داره رو هم باید سر دیگش رو لخت کنی و مودم رو مستقیما به وسیله سیمی که لخت کردی به سیم های مخابرات وصل می کنی(از اسپیلیتر هم استفاده نکن)در اینجا دوباره SNR رو ببین اگر درست شده باشه یعنی مشکل از سیم کشی خونه نیست ولی اگه عیب داشته باشه یعنی مشکل از سیم کشی خونه هست...اگر اینطوریه باید ببینی مشکل از سیم هست یا پریز تلفن یا دوشاخه و یا حتی از مودم و اسپیلیتر هم می تونه باشه (باید از تک تک این وسایل یکی دیگه بگیری و امتحانشون کنی تا بفهمی عیب از کجاست)
    فقط یه توصیه ای...وقتی SNRت کم باشه شرکت اینترنتی اصلا نمی تونه خدمات درستی بده و با این وضعیت قضاوت کردن در مورد کیفیت اون شرکت کمی مغرضانه هست...(چون خودم این شرایط=SNR کمتر از 10- رو با شاتل داشتم بهت قول میدم که اگر شاتل هم بودی هر 30 ثانیه یکبار دی سی می شدی)
    حتما امتحان میکنم فردا بعد نتیجه اش رو به شما میگم. خیلی خیلی ممنون

Sent from my GT-I9300 using Tapatalk

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2012
    محل سكونت
    qazvin

پيش فرض

سلام اگه با سرویس 128 نامحدود شاتل روزی 1 گیگ دانلود داشته باشیم محدود میشیم؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2013

پيش فرض

داداش یعنی 128 نامحدود که مثلا روی 100 میبندن سرعتش از سرور داخلی 500-600 ـــه ؟! جدا ؟!
    نه رو 100 باید باشه واسه من نمیدونم چه مشکلی پیش اومده

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام اگه با سرویس 128 نامحدود شاتل روزی 1 گیگ دانلود داشته باشیم محدود میشیم؟
    بله بیشتر از 17-18 گیگ دانلود کنید محدود می شید

آخر فروم باز amin1374's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بله بیشتر از 17-18 گیگ دانلود کنید محدود می شید
    رو چند محدود میشیم ؟البته سرور خارجی محدود میشه درسته؟ ولی نمیدونم رو چند میاد کسی داشتته ی راهنمایی بکنه!

آخر فروم باز Rhodes's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    شیـــــSHZـــــراز

پيش فرض

رو چند محدود میشیم ؟البته سرور خارجی محدود میشه درسته؟ ولی نمیدونم رو چند میاد کسی داشتته ی راهنمایی بکنه!
    خوب چه فایده ! بر فرض که روی خارجی هم محدود نشیم سرعت 100 از داخلی جالب نیس ... در صورتی که بگر سرویس محدود داشته باشیم سرعت از داخلی 500-600 ـــه ..
    کاش محدود و نامحدود فقی نمیکرد و سرعت از داخلی هر دو زیاد بود.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 312 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 312 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •