تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 4187 از 4751 اولاول ... 318736874087413741774183418441854186418741884189419041914197423742874687 ... آخرآخر
نمايش نتايج 41,861 به 41,870 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

گاهی کانکشن بدون اینکه ظاهرا دیسکانکت بشه به حالتی میره که ارسال و دریافت صفر یا تقریبا صفر میشه.البته نمیگم که تقصیر ISP هست یا نه چون اطلاع دقیقی از علت اون ندارم(یادمه چند هزار سال پیش که از دایال آپ استفاده میکردم این وضعیت غالب بود) اما این وضعیت گاهی تو دانلود شبانه ایجاد میشه(؟؟؟) خود من یه اسکریپت شخصی دارم که وقتی این وضعیت رو تشخیص میده کانکشن رو قطع و وصل میکنه که مشکل حل میشه.دانلود منیجر هم توجیه شده که دانلود رو ادامه بده.یعنی من اگر به گزارش مصرف رجوع نکنم(که معمولا نمیکنم) اصلا متوجه دیسکانکت شدنها نمیشم.اینم یه تجربه و توصیه برای دوستان دانلودر

استفاده از سایر پروتوکلهای دانلود غیر از http و ftp به خصوص استفاده از torrent رو پیشنهاد میکنم.کلا پورت ۸۰ غیر از ISP توسط رگولاتور مرکزی مانیتور میشه و چون باید از گلوگاه تاییدیه رد شدن بگیره به طور طبیعی کند هست.پورت ۴۴۳ هم که حرفشو نزن.
    Last edited by Ahmad24; 07-11-2013 at 06:48.

2. این کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه *Queen*'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2012

پيش فرض

دوستان صلوات بفرستین
    هر کسی عقل داره و متناسب با نیاز هر کسی ISP هست. خیلی ها هستن که از شاتل کاملا راضی هستن اینو کسی داره میگه که روزانه با 150-200 نفر از مشترکین شاتل داره صحبت میکنه
    البته ناراضی هم وجود داره که خب طبیعه چون مسئله اینترنت چیزی نیست که یک ISP را بی عیب کنه و شاتل هم مانند هر شرکت دیگه ایی برای نگه داشتن مشترکینش سعی میکنه اون مشکل مشترک مورد نظر رو بررسی کنه تا مشترکش را نگه داره. یکی از بزرگترین شعار هایی که توی شرکت شاتل مطرحه اینه که حفظ مشترک قدیمی خیلی مهمتر از جذب مشترک جدیده!
    اگه هم مشکل حل نشد خب دیگه میتونین شرکت دیگه رو انتخاب کنید شاید واقعا بهتر باشه و شما احساس رضایت بیشتری داشته باشید. حالا اینکه کدوم شرکت انتخاب بشه به عهده خودمونه. دیگه اینقدر گلایه و شکایت برای چیه ؟ من یه جمله معروف دارم که میگه :

If You Don't Like Where You Are, Change it ! You're not a tree

بهش فکر کنید ...

کاربر فعال انجمن pcsoft's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    بهشت ایران

پيش فرض

سلام. کسی از سرویس های جدید شاتل خبر داره؟ شنیدم اسمش nfg هست؟
    من نمیخوام 3500 رو بدم. 128 اکو. پشتیبانی گفت باید تغییر سرویس بدی. اینجوری پیش بره انصراف میدم. اگر کسی اطلاعی داره راهنمایی کنه.

آخر فروم باز enimonte's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

سلام.با سرویس 2 مگ تو ساعات رایگان چقدر میتونم دانلود کنم تا محدود نشم؟؟الان مدتیه که شبی 1 گیگ از سرورهای داخلی دانلود میکنم ولی نیازم کمی بیشتر از اینه.

تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    یزد

پيش فرض

سلام.با سرویس 2 مگ تو ساعات رایگان چقدر میتونم دانلود کنم تا محدود نشم؟؟الان مدتیه که شبی 1 گیگ از سرورهای داخلی دانلود میکنم ولی نیازم کمی بیشتر از اینه.
    عزیز دل سرور داخلی محدود نمیشید
    من تو این 16 روز 48 گیگ دریافت رایگان داشتم ، البته همش از سرور داخلی بوده ...
    شبی 3 گیگ متوسط دانلود می کنم

7. این کاربر از reza_meybod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

دوستان صلوات بفرستین
    هر کسی عقل داره و متناسب با نیاز هر کسی ISP هست. خیلی ها هستن که از شاتل کاملا راضی هستن اینو کسی داره میگه که روزانه با 150-200 نفر از مشترکین شاتل داره صحبت میکنه
    ...
    من از لحن این کاربر(یا بهتره بگم این ID ) بدم اومد و پستاشو مرور کردم.تقریبا قریب به اتفاق پستها در ۲ تاپیک شاتل و پارس آنلاین بود.مطمن شدم که این بنده خدا کارمند شاتله.
    کارمند شاتل بودن(وبه دستور مدیران ارشد عمل کردن) عیبی نداره اما لحن شما نباید بی ادبانه باشه.تو تاپیک شاتل فقط تعریف و راهنمایی کاربران مشاهده میشه و تاپیک پارس آنلاین ...(تعداد پستهای این ID خیلی زیاد نیست خودتون ببینید و قضاوت کنید البته مسلما این کاربر با چندین ID کار میکنه)

شما اینجا میگید با روزی 200 مشترک شاتل سروکار دارید اما در پست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] اینطوری میگید :
    ...
    من هم مثل سایرین به کاربر معمولیم . من هم افت سرعت دارم. من هم بارها زنگ زدم پشتیبانی فنی ! اما هیچ وقت عقده مشکل افت سرعت اینترنتمو که میدونم ریشه از مسائل دیگه کشوری داره با توهین کردن به شخصی مثل کارمندای شاتل خالی نکردم!
    ...
    قسم حضرت عباستو باور کنیم یا دم خروسو.

چند تا از پستهای تاپیک پارس آنلاین این ID :
    منم دقیقا همین مشکل رو دارم نمی دون چرا پس بقیه اینفدر راضی و خرسند و خرامانند ؟!!
    خیلی خوبه اما یه حسی به من میگه شما در آستانه محدود شدن هستید ! مراقب باشید
    مبارک باشه. اما از من میشنوی اینقدر خوشحال نباش !
    من اکثرا با 25 دانلود میکنم هیچ وقتم به 120 نرسیدم
    من یه مشکلی داشتم دیدم اینجا همه جواب میدن اومدم عضو شدم میشه یکی به من بگه چرا من هروقت تلفن خونمون زنگ میخوره DC میشم ؟
    ظاهرا سایر دوستان می فرمایند پارس محدود نمیکنه . نمی دونم پس چرا ما اینقدر محدود میشیم !

اکثر پستهای این ID در ساعات بعد از 8 تا10 یعنی ساعت اداری ارسال شده که معنی اون مشخصه !!!

همین ماه گذشته میلادی(21-10-2013 ساعت 8:39) تو تاپیک پارس آنلاین به این آدرس [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :
    دوست عزیز مگه خبر نداری سرویس های 128 تا 512 رو شبانه رایگنش رو پولی کردن اما سرویس 1مگ به بالا شبانه اش رایگانه. با این قانون چون پول پرداخت میشه عملا محدودیتی وجود نداره

که البته یه کاربر سریع جوابشو داده.اما این مطلب رو ببینید در مورد شاتل چطوری گفته ؟؟!!

من از شاتل واقعا راضی هستم.اکثر مشکل کاربران با شاتل به مناطق پرجمعیت مشترکین مربوط میشه و من چنین مشکلاتی ندارم.(احتمالا در مورد تمام ISP های دیگه هم همینطور باشه).بگردید تو پستهای من ببینید چند تا اسپم پیدا میکنید.اکثر پستهای من تخصصی و مستدل هستند و فقط تو تاپیک شاتل پست گذاشتم چون مشترک شاتلم.
    خواهشا اخلاق حرفه ای رو رعایت کنید فقط تو تاپیک شاتل تعریف و تمجیدتونو بکنید و کاربرا رو راهنمایی کنید و از شاتل دفاع کنید(و حقوقتونو نوش جان کنید). و خواهشا دیگه بی ادبانه پست ندید که گیر یه کاربر گیر بیوفتید !!!
    البته این تحقیق کوتاه این نتیجه رو هم داشت که متوجه شدم احتمالا رقیب اصلی شاتل فعلا فقط پارس آنلاینه و بقیه شرکتها برای شاتل خار و خسی بیش نیستند.

من در دو پست قبلیم به سوال یه کاربر در مورد پهنای باند سرویس اکو128 در روز و شب اشاره کردم و آمار و ارقامی دادم.من کاربر ArchLinux هستم و از نرم افزار تحت شل vnstat برای مانیتور کردن ارسال و دریافت استفاده میکنم.یه اسکریپت bash نوشتم تا خروجی رو که در پست قبلیم دیدید ایجاد میکنه که اگر کسی کاربر لینوکس بود و خواست بهش میدم.البته باید از اسکریپت نویسی bash لینوکس سر دربیاره تا مطابق نیاز و دیسترو خودش اونو تغییر بده و بهینه کنه.

9. 9 کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2012

پيش فرض

بله، بنده هم شک کرده بودم که ایشون (یوزر *Queen*) ارتباط یا نسبتی با شرکت شاتل داشته باشند، چون در این تاپیک شاید تنها کسی بودند که از شاتل تعریف و دفاع می کردند حتی اگر اشتباه نکنم یک بار هم از محدودیت دانلود شبانه هم دفاع کردند!!
    با این اطلاعاتی که دوستمون داد، فکر میکنم که مطمئن شدم که ایشون ارتباطی با شاتل دارند.

فقط میخوام خطاب به یوزر *Queen* بگم که شما گفتید "حفظ مشترک قدیمی مهم تر از جذب مشترک جدید هست". بنده الان حدود 5 تا 6 سال هست که مشترک شما هستم و حدود 2 ماه هم هست که سرعت دانلودم محدود هست به خاطر دانلود حدود دو گیگ در دو شب!!
    فکر نمی کنید که این موضوع با اون جملتون یه کوچولو تناقض داره؟؟ یا نمیدونم، شاید هم فکر میکنید که من خیلی راضیم با این محدودیت ها؟؟
    در هر صورت فقط میتونم برای این شرکت و کارمندانش تاسف بخورم که فکر میکنند ما هیچ چی نمی فهمیم و خودشون عالم همه چیزند. متاسفم
    راستی اگر میتونید یه خرده درباره اون نرم افزار هوشمند خودتون (که هیچ چی عهدالناسی نمیدونه چی هست و بهش دسترسی نداره) یا همون لیست بنده شده های خودمون توضیح بدید

11. 5 کاربر از Tombstone1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان یک سوال به نظرتون من اگه طرح اکو افیس بخام بهم میدنش؟ دانشجو هم هستم!
    چون 5گیگ داره میخام بگیرم و معمولا 1مگ ها و 2 مگ هارو رو چند میبندن؟
    اگه با دانشجویی بهت ندادن می تونی یک مهر و یک سربرگ جعلی درست کنی و بگی فلان شرکتم(البته کار خلاف جرم هست ولی کسی بهت گیر نمی ده)
    اگه از جاهایی نمایندگی باشن درخواست کنی هم احتمالا راحت تر می تونی آفیس بگیری(ولی اگه از شعبات شاتل-مثل دفتر اصفهانشون-)بخوای بگیری چون تحت بروکراسی اداری شاتل هستند و تمامشون کارمند شاتل هستند سخت گیری بیشتر هست و مشکلتر میتونی بگیری

13. این کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال BursT's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

من از لحن این کاربر(یا بهتره بگم این ID ) بدم اومد و پستاشو مرور کردم.تقریبا قریب به اتفاق پستها در ۲ تاپیک شاتل و پارس آنلاین بود.مطمن شدم که این بنده خدا کارمند شاتله.
    دوست عزیز خیلی ها هم هستند که اینجا مغرضانه بر علیه شاتل قضاوت می کنند و سرویس هاشو از اونی که هست بدتر جلوه میدن.ولی به نظر من،دلیلش "کارمند یک شرکت دیگه بودن" نیست و فقط به خاطر ناراحتیشون از یک شرکت،درموردش بد قضاوت می کنند
    ایشون هم احتمالا به دلیل نارضایتی از پارس آنلاین اینطور رفتار می کنه و اگه به پست هاشون نگاه کنی می تونی متوجه بشی که کارمند شاتل نیستند(مثلا یک کارمند شاتل می دونه که اگه با زنگ تلفن خوردن دیسی بشه،مشکل از نویز خطش هست و اونم احتمالا به دلیل سیم کشی بد یا عیب پیدا کردن میکرو سویچش هست)

15. 3 کاربر از BursT بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

من دونه دونه پستهای Queen رو خوندم راهنماییهای دقیق ارجاعات دقیق.به این پست نگاه کنید [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] :

دوست عزیز بستگی داره نوع سرویستون چی باشه الان در حال حاضر همه سرویس های ECO شبانه رایگان دارن که از 128 تا 512 قبلا ارائه می شده ولی در حال حاضر تا 8مگ هم توی بعضی مرکز مخابراتی ها ارائه میشه . شما اگر تمایل دارید از سرعت های بالا استفاده کنید برای تایید اینکه می تونید از این سرویس ها استفاده کنید، یا خیر باید با شماره 23099 واحد فروش تماس بگیرید.

یا این یکی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آدم حس میکنه داره با مسول فروش یا پشتیبانی شرکت صحبت میکنه.حالا همه اینا به کنار تبلیغ رسمی شاتل تو پستها به وضوح دیده میشه.من نوعی که نفعی ندارم چرا باید تبلیغ مجانی کنم.ضمنا ایشون هر چقدر تو تاپیک پارس آنلاین خودشونو به ناشیگری میزنند تو شاتل نشون دادند که حرفه ایند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوست عزیز به پست 2/3 صفحه قبل ---> 40869 مراجعه کنی میزان سرعت منو می بینی
    شاید شما نویز خط دارید که نمی تونید به راحتی با سرعت بالا از سرویستون استفاده کنید.
    حتما با واحد فنی تماس بگیرید 23089

این تبلیغ voip هم : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

سلام دوستان
    اون دسته از بچه هایی که فامیلاشون خیلی باکلاسند و خارج از کشور زندگی میکنند ( مثل خودم ) از این سرویس می تونن استفاده کنن
    من دارم استفاده می کنم خیلی خوبه، اصلا هم مثل اوو یا اسکایپ قطعی نداره
    اسمش ویپ هست

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

یا این پست که دیگه خیلی جالبه : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

دوستان من یه آشنایی دارم تو پشتیبانی فنی تهران هر کی مشکل یا سوالی داره بگه

ایشون میدونند سرویس اختصاصی چیه ؟؟ فکر نمیکنم کم اطلاع باشند : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینم دفاع و پشتیبانی فوق تخصصی از شاتل : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

اینکه تو تاپیک شاتل چندین برابر تاپیکهای دیگه افراد مغرض داریم شکی نیست.همه شرکتها سیاستهای کثیف بازاریابی خودشونو دارند.

17. 3 کاربر از Ahmad24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 310 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 310 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •