عجب دعوایی را انداختین
هرکی خریده مبارکش باشه ، هرکی هم صبر میکنه ایشالله مدلای بهتر گیرش بیاد مثل وایو فلیپ
بنده یه حرفی زدم حالا هی بچه ها میان بهش گیر میدن
بنده حقیر گفتم که برام ارزش نداره در شرایط کنونی که لپتاپ های Haswell یکی دو ملیون بیشتر از قیمت واقعیشون هست خرید کنم . اونم در حالی که احتیاج زیادی به لپتاپ جدید ندارم و کارم با همین core 2 duo راه میوفته و ترجیح میدم صبر کنم تا لپتاپ های broadwell از راه برسند که احتمالا در ابتدای سال میلادی وارد بازار بشن.
همون n550jv که دوستا 3800 خریدن حداقل 500 بالای قیمت واقعیش خرید کردند و اگر قیمت این لپتاپ 3 میلیون هم بود بنده برا خریدش اقدام نمیکردم ، چرا که نمیتونم دیزاین همچین لپتاپی رو تحمل کنم ، اونم با اون سوراخا که شبیه آبکشش کرده و اون کیبورد که بجای مشکی نقره ای هست و کلا به سلیقه ی من نمیخوره .
سال گذشته یکی از دوستان تلوزیون 55 اینچ ال جی خرید 3 تومن و بعد قیمتش کشید بالاتر و گفت تو هم باید میخریدی و از این جور حرفا ولی من اون موقع منتظر تلوزیون های 400 و 800 هرتزی بودم و توی بازار خوبشون 100 هزتر بود . و تازگیا یکی از دوستان که رفته بانه دو مدل 40 و 42 اینچ سونی رو قیمت گرفته 2600 و 2800 که 400 هرتز هستند و تصویر فوق العاده ای دارند و اون مدل ال جی که دوستم خریده در مقابل این تی وی ها حرفی برای گفتن نداره . هرچند که اون 55 اینچه و اینا کوچیکترن .
نکته اخلاقی در دنیای تکنولوژی اینه که کسانی که خرید میکنند مبارکشون باشه و کسانی هم که نیاز شدیدی به خرید ندارند و صبر میکنند با اینکه یه چیزایی از دست میدن ولی چیزای بهتری هم به دست میارن . تا بوده چنین بوده
بنده چند سال پیش یک تجربه ی تلخ در زمینه ی خرید کامپیوتر با عجله داشتم اونم موقعی که مثل الان نوسانات ارز نبود و یک ماه بعدش از خریدم پشیمون شدم و بعد از اون قبل از هر خرید الکترونیکی حداقل یک ماه راجع بهش تحقیق میکنم و جوانب مختلفشو میسنجم تا اشتباه گذشتمو مرتکب نشم .
جدا از بحث به روز بودن تکنولوژی بحث اقتصادی هم هست که رو انتخاب آدم تاثیر میذاره . انشالله که با رفع تحریم ها دست دلالان محترم و شریف از جیب ملت کوتاه بشه و مردم بتونن با آسودگی خاطر تصمیم های مختلفشون رو بگیرن

جواب بصورت نقل قول