تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1022 از 2607 اولاول ... 22522922972101210181019102010211022102310241025102610321072112215222022 ... آخرآخر
نمايش نتايج 10,211 به 10,220 از 26064

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال انجمن ورزش mohammad_87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    دنیای زیبایم

پيش فرض

از مرکز مخابراتی عرب سرخی کسی مشکلی نداره؟
    اینترنت من از چهارشنبه تا حالا قطعه
    زنگ میزنم 2020 میگه مشکل از مخابراته
    میزنم مخابرات میگه به 2020 زنگ بزن!
    انگار والیبال بازی میکنن
    هزار بار زدم اینم جواب پشتیبانی:
    مشکل چیه؟
    اطلاع ندادند
    کی برطرف میشه؟
    اطلاع ندادند
    مشکل از منطقه هست یا سراسریه؟
    اطلاع ندادن!!
    پس چی؟
    فقط ثبت شده مشکل داره
    خسته نباشید...
    سلامت باشید!!!

خیلی کنجکاو شدم بدونم اینا تو پشتیبانی کلا چکار میکنن و اصلا چه اطلاعاتی رو میبینن!
    فکر کنم روی سیستمهاشون فقط یه ورد بازه که توش روش تغییر dns رو نوشته

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهـران

پيش فرض

سلام به همه
    قراره تا چند روز دیگه 512 نامحدود بگیرم از مخابرات
    بهشون گفتم مودم رو خودم می گیرم، راهنمایی می کنید کدوم مدل مودم که وایرلس هم داشته باشه برم از بازار بگیرم ؟
    ضمنا خودشون گفتن مودم با ADSL مخابرات تهران هم سازگار باشه
    مرسی
    از دوستان کسی نظری نداره ؟
    لطفا راهنمایی کنید بابا ...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    prison of freedom

پيش فرض

از دوستان کسی نظری نداره ؟
    لطفا راهنمایی کنید بابا ...
    سلام داداش چطوری
    این سازگاریو اینا همش شعره !!
    مودومهایی هم که من پیشنهاد میکنم dlink , tp link هستش امتحانشونو تو این مملکت پس دادن
    این بچه های پی سی هم مث افتصاد درهم شکسته مملکت یه چن وقتیه تو کما هستن چون سوالای منم بی جواب مونده که دیگه از خیرش گذشتم
    موفق باشی

4. این کاربر از silhouette بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهـران

پيش فرض

سلام داداش چطوری
    این سازگاریو اینا همش شعره !!
    مودومهایی هم که من پیشنهاد میکنم dlink , tp link هستش امتحانشونو تو این مملکت پس دادن
    این بچه های پی سی هم مث افتصاد درهم شکسته مملکت یه چن وقتیه تو کما هستن چون سوالای منم بی جواب مونده که دیگه از خیرش گذشتم
    موفق باشی
    آقا مرسی ازت
    یأس فلسفی گرفته بودم از بس کسی سوال ما رو تحویل نگرفت

خب توی نت سرچ کردم دیدم برند Dlink مدل 2730U از لحاظ قیمت و امکانات خوب بنظر میاد
    دوستانی که این مدل رو دارن معایب و مزایاش رو بگن عالی میشه

سوال دومم هم اینه که من الان خطم رو 512 بردارم بعدا میتونم تغییر تعرفه بدم و 256 نامحدود بگیرم ؟( تشریفات و اذیت نداره تغییر طرح؟)

آها راستی بر و بچه هایی که با نت مخابرات گیم آنلاین میزنن راجع به پینگ مخابرات نظرشون چیه ؟؟

مرسی از دوستان، که ما آماتورها رو هم درمی یابید

کاربر فعال سرویس دهنده های اینترنت alireza20202003's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    H.D.D

پيش فرض

آها راستی بر و بچه هایی که با نت مخابرات گیم آنلاین میزنن راجع به پینگ مخابرات نظرشون چیه ؟؟
    در جواب گیم :

تقریبا هیچ بازی با مخابرات قابل بازی نیست. الان به صورت کامل توضیح میدم شاید بعدا سوال باقی افراد هم باشه :

1. کانتر استرایک 1.6 :
    -1.1 : سرور داخلی : هر 10 ثانیه تقریبا یک تایم اوت از سرور داخلی دارید که بعدشم پینگتون بالا میره. نتیجه اینکه غیر قابل بازی
    -1.2 : سرور خارجی : هر 2 ثانیه چندین پکت تایم اوت دارید که از سرور کیک خواهید شد.

2. وار :
    -1.1 : سرور داخلی : وضعیت تایم اوت که مشابه بالاست فقط این بازی حساسیتش به پینگ کمتره متوجه گیر کردن بازی و عدم انجام دستورات خواهید شد ولی قابل بازی کردن هست.
    -1.2 : سرور خارجی : وضعیت به مراتب بدتر و تقریبا غیر قابل بازی

3. CoD - BO2 - Steam
    عدم امکان ورود به سرور ! یک 256 پایدار برای ورود به این بازی حداقل سرعت لازمه درحالیکه 512 مخابرات به اندازه 64 (8کیلوبایت بر ثانیه) هم سرعت پایدار نداره بنابراین امکان ورود به مولتی پلیر رو نخواهید داشت و همش خطای نبود نتورک دریافت می کنید.

نتیجه : پینگ مخابرات برای بازی آنلاین خوبه اما چون پکت لاست بالایی داره بازی آنلاین با اینترنت مخابرات تهران ممکن نیست.

توجه داشته باش که من هر ISP رو که بگی تست کردم حتی ایرانسل هم از اینترانت پکت لاست نداره !!! و تنها در مخابرات تهران چنین پدیده ای که قاتل بازی آنلاین هست دیده میشه.

7. 3 کاربر از alireza20202003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    تهـران

پيش فرض

در جواب گیم :

تقریبا هیچ بازی با مخابرات قابل بازی نیست. الان به صورت کامل توضیح میدم شاید بعدا سوال باقی افراد هم باشه :

1. کانتر استرایک 1.6 :
    -1.1 : سرور داخلی : هر 10 ثانیه تقریبا یک تایم اوت از سرور داخلی دارید که بعدشم پینگتون بالا میره. نتیجه اینکه غیر قابل بازی
    -1.2 : سرور خارجی : هر 2 ثانیه چندین پکت تایم اوت دارید که از سرور کیک خواهید شد.

2. وار :
    -1.1 : سرور داخلی : وضعیت تایم اوت که مشابه بالاست فقط این بازی حساسیتش به پینگ کمتره متوجه گیر کردن بازی و عدم انجام دستورات خواهید شد ولی قابل بازی کردن هست.
    -1.2 : سرور خارجی : وضعیت به مراتب بدتر و تقریبا غیر قابل بازی

3. CoD - BO2 - Steam
    عدم امکان ورود به سرور ! یک 256 پایدار برای ورود به این بازی حداقل سرعت لازمه درحالیکه 512 مخابرات به اندازه 64 (8کیلوبایت بر ثانیه) هم سرعت پایدار نداره بنابراین امکان ورود به مولتی پلیر رو نخواهید داشت و همش خطای نبود نتورک دریافت می کنید.

نتیجه : پینگ مخابرات برای بازی آنلاین خوبه اما چون پکت لاست بالایی داره بازی آنلاین با اینترنت مخابرات تهران ممکن نیست.

توجه داشته باش که من هر ISP رو که بگی تست کردم حتی ایرانسل هم از اینترانت پکت لاست نداره !!! و تنها در مخابرات تهران چنین پدیده ای که قاتل بازی آنلاین هست دیده میشه.

ممنون عزیز ، بابت توضیحات کامل و مفیدت
    پس با این اوصاف فاتحه ORIGIN و BF3 و BF4 هم با نت مخابرات باید خوند !! درسته ؟؟
    ما رو بگو که از وایمکس ایرانسل بخاطر گیم آنلاین میخوایم به نت مخابرات کوچ کنیم

آخه من توجیهم این بود که بستر کابلی 100% از بستر هوا که وایمکس باشه، خیلی بهتر و پایدارتره

امیدوارم بخاطر زجرهایی که توی این دنیا و این وضعیت IT کشیدیم، پینگ و دیلی و پاکت لاست و تایم اوت شرکت زیرساختِ اون دنیا برامون راضی کننده باشه

و حرف آخر هم اینکه ... !!!!!!
    ( بجای اون 3 نقطه هم هر چی خودتون دلتون خواست بگید تا لااقل جیگرمون خنک شه از دست این اوضاع)

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Oct 2007

پيش فرض

آخه من توجیهم این بود که بستر کابلی 100% از بستر هوا که وایمکس باشه، خیلی بهتر و پایدارتره

امیدوارم بخاطر زجرهایی که توی این دنیا و این وضعیت IT کشیدیم، پینگ و دیلی و پاکت لاست و تایم اوت شرکت زیرساختِ اون دنیا برامون راضی کننده باشه

( بجای اون 3 نقطه هم هر چی خودتون دلتون خواست بگید تا لااقل جیگرمون خنک شه از دست این اوضاع)
    مخابرات فقط دانلود!
    شما به 2020 هم زنگ بزنی میگه سرعت دانلودت چقدره؟
    بعد میگه خب خوبه که! مشکلی نداری!
    از نظر اینا اینترنت یعنی دانلود.

10. این کاربر از rioman بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه l36320's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

امروز کریو وصل نمیشه

ارور میده : UPD traffic is probably blocked

دمش گرم

پروفشنال Meysam Raz's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2012
    محل سكونت
    شهر 72 فرقه

پيش فرض

امروز کریو وصل نمیشه

ارور میده : UPD traffic is probably blocked

دمش گرم
    همین الان زدم تهران وصله

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2009

پيش فرض

من خودم وایمکس مبین نت داشتم و بازی آنلاین زیاد میکنم(dota) ولی چون خیلی هزینش بالا بود اومدم سمت نامحدود مخابرات 512 پینگش واسه گیم عالیه بعضی از ساعات تایم اوت می داد ولی من تو سایتش بخش شکایات زدم که تایم اوت شدید دارم الان نزدیک 3 هفتس گوش شیطون کر تایم اوت ندارم.

14. این کاربر از aminharirchi بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •