خب از اونجایی که قابلیت رمزگذاری برای شما مهمه هاردهای اکسترنال WD my book یا WD my passport گزینه های مناسبی هستند .
خب از اونجایی که قابلیت رمزگذاری برای شما مهمه هاردهای اکسترنال WD my book یا WD my passport گزینه های مناسبی هستند .
ممنون
فلش ؟
درود دوستان ، خسته نباشین
میخواستم یک هارد دو ترا وسترن دیجیتال (اینترنال 64 مگ بافر گرین ساتا 3 ) از یکی از دوستانم بگیرم ، که بهم گفت 250 میفروشه..الان قیمت تو بازار چطوریه؟ بخرم ازش 250 ؟ گرون نیست؟
ممنون میشم پاسخ بدین..
Last edited by e3tar; 04-11-2013 at 20:17.
قیمت این مدل حدود 330 هزا رتومن هست که با توجه به گارانتی و موارد دیگر کمتر و بیشتر میشه . اگر هارد مورد نظر کم کارکرد و سالم باشه قیمتش مناسب هست و اگر کارکردش بالا باشه فکر میکنم بهتر باشه از بازار آکبند آنرا بخرید
بله ظاهرا سالمه...فقط سوال دیگری داشتم من این رو برای سیستم نمیخوام و میخوام به عنوان نگهداری از اطلاعاتم استفاده کنم که گویا باید یک باکس تبدیل کننده بگیرم؟ ، شما اطلاع دارید هذینه باکس چقدر هستش؟
خیلی ممنونم...
اگر قصد نداريد از طريق sata بطور مستقيم به مادربرد متصل كنيد پيشنهاد ميكنم هارد اكسترنال بخريد . خريد باكس متفرقه و تبديل به اكسترنال كردن يك هارد بنظرم ايده جالبي نيست .
دوستان اگه میشه یه فلش بادوام و متفاوت کلاسیک معرفی کنید
از این مستطیل و خسته کننده ها نباشه
؟
پاتریوت و سیلیکون پاور فلشهای خوب و بادوامی دارند
سلام دوستان عزیز
من قصد دارم یک هارد اکسترنال بخرم چون هارد لپ تاپم که 320 هست داره پر میشه
و بیشتر کاربردم بک آپ گرفتن یه سری فایل + جابجا کردن فایل های حجیم مثل فیلم یا بازی هست
و سرعت + کیفیت + استحکام + قیمت خیلی برام مهمه یعنی با تمام مزایا قیمت مناسبی داشته باشه
و البته به هیچ وجه دوست ندارم هارد ارزونی بخرم که مدام منو اذیت کنه
چند سال پیش یه فلش پاتریوت اکسپورتر اکس تی خریدم که انصافا فوق العاده بود و هنوز بخوبی روز اول و بابالاترین سرعت usb2 داره کار میکنه
می خوام هاردی بهم معرفی کنین که مثل همین فلش سالها قابل اعتماد کارکنه
خودم نظرم این مدل رو گرفته
Silicon Power Hard Drive Armor A30 - 1TB
خیلی ازش تعریف شده ،نطر شمار در موردش چیه؟
برای هارد اکسترنال 1 ترا یا 2 ترا که قیمتش نهایتن 500 تومان باشه چه مدلی پیشنها د میکنید
فقط سرعت رید و رایت خوبی داسته باشه و کوچک باشه
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)