تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 42 از 71 اولاول ... 3238394041424344454652 ... آخرآخر
نمايش نتايج 411 به 420 از 706

نام تاپيک: Battlefield 4

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

بالاخره یه نسخه دیگه گرفتم اجرا شد

دوستانی که ارور msvcp110.dll رو دارند

مراحل زیرو دنبال کنند

GO TO BF4 FOLDER
    OPEN _INSTALLER
    OPEN VC
    OPEN VC2012UPDATE3
    OPEN REDIST
    THEN LAUNCH THE vcredist32 &64 bit.exe

در فولدر گفته شده دو نسخه هست 32 و 64 بیتی که برای ویندوز 64 بیتی هر دو نسخه رو باید نصب کنید تا بازی اجرا بشه

پروفشنال Bobby Sands's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تو کرج نیست؟؟؟؟؟من بازی رو تموم کردم دیروز شما نخریدی؟

بابا 4تا مغازه بپرس مگه میشه نباشه.پاشو بیا اندیشه من راحت از اینجا خریدم.5تا دی وی دی 10ت.مگه میشه کرج نباشه!!!
    والا اون چند جایی که میشناختم که نداشتن . یه فروشگاه وست گیم هم تو گوهر دشت هست که فکر میکنم حتما داشته باشه اما چون اونجا خیلی شلوغ پلوغه حال ندارم برم

دوستان سلام ...

این تاپیک رو دید؟
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

بازی pes 2010 رو کم حجم کرده 10 مگابایت شده. که وقتی اکسترکتش میکنی میشه 9 گیگابایت...

اگر شما دوستان یکه بازی بتل 4 رو خریدید بتونید با نرمافزار فشرده سازی حجمش فشرده کنید و آپلود کنید واقعا واقعا همه بچه هایی که به هر دلیلی نمیتونن بازی رو بخرن دستتتون رو من میبوسم از طرفشون ...

یعنی اگر بتل 4 37 گیگ باشه با این حساب حددود 30 مگ میشه فشرده شدش....همینطوری که pes 2010 که 9 گیگ بوده شده 10 مگ...

خواهش میکنم اگر کسی تواناییش و رو داره و نرم افزارش رو میتونه پیدا کنه و فشرده کنه و آپلود کنه ...من بشخصه برای سلامتی پدر مادرش دعا میکنم خواهش میکنم اگر وقتشو دارید بکنید
    اون وقت این اکسترکتش چند ساعت طول میکشه؟!
    اگه میخواسته باشه تا این حد فشرده بشه که فکر کنم یک ابر کامپیوتر میخواد و با این سیستم های ما یه چند روزس طول میکشه فشرده سازیش. بعد اکسترکتش هم که به نوبه خود مصیبتیه . همون 37 گیگ رو اگه دانلود کنی فکر کنم زود تر به نتیجه برسی. . کلا بازی هایی با این حجم بهترین ، مناسب ترین و اقتصادی ترین راه همون خریدنشونه.

داره خودمونی میشه star trek's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2013

پيش فرض

این مشکل لگ چجوری حل میشه؟ فقط روی ویندوز های 64 بیتی مشکل لگ داره؟ یا 32 بیتی هم همینجوره؟

آخر فروم باز mpirayesh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008

پيش فرض

سلام دوستان حداقل گرافیک برای این بازی برای اینکه رو حالت 1920 در 1080 بازی کرد بدون تیک چه گرافیکیه

آیا 6850 کفایت میکنه

اگه نباشه جاش خالی می مونه mehdiporbaba's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007
    محل سكونت
    great IRAN

پيش فرض

دوستان یک توضیحی میدید چطور میشه آنلاین بدکمپانی 2 رو بازی کرد؟ چه نسخه ای رو باید دانلود کرد؟

حالا یا اینجا یا تو تاپیک خودش یک توضیح بدید ممنون.
    با یه سرچ تو گوگل سایت های فارسی زیادی هست بزن بازی کردن انلاین battlefield bad company 2

اگه نباشه جاش خالی می مونه arming900's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

قسمت تنظیمات گرافیک بازی غیر فعاله، باید آپدیت کنیم طبق معمول ؟ این برنامه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] واسه همینه؟

آخر فروم باز M0hsen3D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

چی چیرو گند زد برادر من؟چرا توهین میکنی؟علاقه داری به battlefield دلیل نمیشه بازی دیگه ای رو بر اساس نظر خودت ببری زیر منگنه.اگه گند بود که اینهمه طرفدار نداشت.شما یه طرفه به قاضی نرو.خودت خوشت نمیاد به کنار ولی دیگه عصمت بازی رو زیر سوال نبر
    اتفاقا برعکس طرفدار cod بودم و هنوزم word at war و modern warfare 3 رو تو سیستم نصب دارم سری black ops ضعیف کار شد نسبت به mw و امار فروش و میزان رضایت کاربران هم اینو صدق میکنه بر عکس bf که هر ساله میزان قابل توجهی پیشرفت داشته و نقاط قوت cod حالا نقاط قوت bf هست!

بعد ایکه من نظرم رو در مورد بازی گفتم شما مگه سازنده بازی هستی اینجوری عکس العمل نشون میدی؟ شما اگه میتونی ثابت کنی که cod این چند سال اخیر پیشرف داشته منتظرم بشنوم!

ناظر انجمن هنر هفتم hp722's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    Loneliness

پيش فرض

اتفاقا برعکس طرفدار cod بودم و هنوزم word at war و modern warfare 3 رو تو سیستم نصب دارم سری black ops ضعیف کار شد نسبت به mw و امار فروش و میزان رضایت کاربران هم اینو صدق میکنه بر عکس bf که هر ساله میزان قابل توجهی پیشرفت داشته و نقاط قوت cod حالا نقاط قوت bf هست!

بعد ایکه من نظرم رو در مورد بازی گفتم شما مگه سازنده بازی هستی اینجوری عکس العمل نشون میدی؟ شما اگه میتونی ثابت کنی که cod این چند سال اخیر پیشرف داشته منتظرم بشنوم!
    من سری MW رو به هیچ بازیی نمیدم و زیادم از black ops خوشم نمیاد

منم نظرمو درمورد بازی گفتم مگه شما سازنده ی بازی هستی اینجوری عکس العمل نشون میدی؟من اثبات کننده نیستم.تجزیه و تحلیل کننده ام نیستم.منم مثل شما نظرمو گفتم

داره خودمونی میشه shayan3785's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

آقایون کسی کرج این بازی رو واسه PC خریده؟ من چند جا رفتم، گفتم دارین فقط عین گاو واستادن نگام کردن :-|
    تو کرج از کجا میشه خرید؟ کسی میدونه لطفا به مام بگه . بچه شهرستانی هم بودن بد دردیه . زورم میاد بخاطرش پاشم برم تهران.
    سه راه گوهردشت - زیر پل سه تا مغازه باحال هست که از مغازه اولی جنب موبایل فروشی خریدم عین هلو و بدون مشکل اجرا شد

آخر فروم باز ali_agha1981's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    بهشتی که جهنمش کردن..

پيش فرض

این بازی رو میشه بدون اینترنت مپ انتخاب کرد و مثل BF2 بازی کرد ؟
    و همچنین
    اصلا میشه بدون اینکه نخسه اصلی رو بخری روی pc مولتی پلیر بازی کنی ؟
    لطفا یکی جواب بده ...

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •