آقا مثل اینکه سرورهای داخلی هم محدود شده
دیگه اون سرعتو نمی ده و سرعت پایین اومده :|
با احترام
تیم مدیریت انجمن
آقا مثل اینکه سرورهای داخلی هم محدود شده
دیگه اون سرعتو نمی ده و سرعت پایین اومده :|
آپلود روی آپلود سنتر داخلی و دانلود از اون.برای عبور از تحریم من از آپلود سنترهای خارجی به همین روش استفاده میکنم.
به راحتی دانلودا از رو اینترانت بود کوفتی تو آبانیم ابانم هی بازی جدید میاد.دی آدم لیستشو پر میکنه دانلود کنه دیگه! من سرویسم 128 سه ماهه با 9گیگ حجم که هنوز وارد ماه دوم شدم 2.5گیگ بیشتر برام نمونده.دی و خطمم رو 4.5مگ بستن
ارسال شده از GT-I9300 با استفاده از تپاتالک 2
میشه بگی اپلودسنتر داخلی کجاست؟ منم خیلی دنبالشم ولی پیداش نکردم! بیزحمت معرفی کن بهمون
اقا من هم سرور سراغ دارم ! هم روش کار بلدم.فقط تک نفره هزینش جور در نمیاد !
باید هاست رو تک نفره گرفت و vps رو اشتراکی.
چن تا مشکل اپلود سنترهای داخلی دارند.
- مشکل پهنای باند ! مثلا ماهی 200 گیگ ! که 100 گیگش صرف آپلود میشه و 100 تاش صرف دانلود ! تا حالا شاید 12-13 تا رو بررسی کردم ولی همش محدوده.
فکر کنم خودشون هم میدونن این طوری میشه برای همین راپیدلیچ کار نمیکنه روی این هاست ها.وباید با vps اپلود کرد توش.
Last edited by Rhodes; 01-11-2013 at 10:49.
خب برام پخ کن ببینیم چجوریه؟
امین جان متاسفانه سروای داخلی یا همون سروهای مجازی داخلی به شدت گران هستن وواقعا به صرفه نیست چون محدودیت پهنای باند دارن مثلا برای 40گیگ پهنای باند ماهیانه باید 50تومان پرداخت کنید برای همین هم هستش هیچ سایت دانلودی سروراش رو رو ایران نمی یاره
جه خبره !!!!!! ولی چرا خیلی سایتا اوردن تازه ماهیانه هزینه های 2 ملیوننی هم میکنن ولی خب اونا در امد دارن و میدن مثل میهن *دانلود *وطن دانلود و.....
وولی خب واسه ماها ب صرفه نیستش!
آپلود بوی من که صحبت کردم گفتن سروراشون تو ایرانه!
اره تازه بجزقیمت زیرذره بین بودن هم هستش که دیگه هرفایلی رو نمی شه اپلود کرد و اون جریان تذکربرادران پیش می یاد و دردسرهای خودش
خب چاره چیه این شاتل هی زرتو زرن محدود میکنه!
Last edited by amin1374; 01-11-2013 at 11:04.
هم اکنون 343 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 343 مهمان)