سلام دوستان گل سیستم باز
بعد مدت ها برگشتم اینجا
آقا حمید گل چطوره؟
بقیه دوستان اکتیو چطور؟
و اما سوال ارزون قیمت اینجانب :
آمپلی Pioneer 3400 کارکرده سالم چقدر میارزه؟
ممنون![]()
سلام دوستان گل سیستم باز
بعد مدت ها برگشتم اینجا
آقا حمید گل چطوره؟
بقیه دوستان اکتیو چطور؟
و اما سوال ارزون قیمت اینجانب :
آمپلی Pioneer 3400 کارکرده سالم چقدر میارزه؟
ممنون![]()
داداش حالا نمیشه یه مدلی که سیدی هم بخونه معرفی کنید؟بعد اینکه از کجا بفهمم که تقلبی نیست؟ با تشکر...
سلام
امروز با کمک اقا حمید یک ساب Audio System X-ion 12-800 و یک امپ Gladen XL275C2 گرفتم تا بعدا یه باکس و کامپوننت هم بگیرم.عکس ها هم میتونین ببینید.
با تشکر از حمید اقا.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
4کانال که جوابگو دو جفت کامپوننت که درآینده قراره اضافه بشه رو داشته باشه
کامپی داریم که از 300 وات بیشتر باشه؟ چون من با حداکثر وات میخوام آمپ بخرم که بعدا مجبور به تعویض نشم.
400 در نظر داشتم ولی فک نکنم بشه همچین آمپی با گفته شما گیر بیاد مگر دست دوم باشه
حالا گذر از بودجه کدوم آمپا این خروجی رو واسه دو جفت کامپ رو میده؟
اول کیفیتی بعد قدرتی بخاطر این میگم که من بیشتر با ولوم یکم بالا آهنگ گوش میدم و دوست ندارم تو ولوم بالا دیستورت صدا داشته باشم
بالاخره کنوود6984گرفتم(150تومن) با یه آمپ کنوود m526.ولی بیسش اصلا تعریفی نداره .من قصد خرید 6944داشتم اتفاقا بدم ازش نگفتن ولی فقط گفتن آمپ خور نیست منم مجبور شدم اینو بگیرم کیفیت خوبی داره ولی بیسش اصلا سنگین نیست نمیدونم آمپلی واسش کمه یا نه این باند بیشتر از این جواب نمیده چقدر گفتم
بغیراز6944یه گزینه دومی بهم بگید که اگه اون نشد این یکی رو بگیرم.
حالا یه چیزی به سرم زد شدنی یانه باشما.
میشه خرو جی های پخش و مثل آمپلی بریج ببندی اون موقع از دوتا ازخرو جی های پخش استفاده بشه ولی با دوبرار قدرت شدنی یا نه ؟؟
Last edited by najee; 01-11-2013 at 05:28.
دوستای عزیز
پخش kenwood u256
یا
pioneer 155
???
سلام
سیستمهای Bass Engine تنظیمات فرکانسی و Madia Xpander بازیابی فرکانس های از دست رفته
خواهش میکنم.حدود 180 تومنه.من که مغازه دار نیستم گلم.
پخشهای تصویری که ارتفاع نصب بالائی دارن و اغلب روی خودروهای SUV نصب میشن رو 2DIN میگن.پخشهای معمولی همه 1DIN هستند
2 اهم و 4 اهم امپدانس Voice Coil اسپیکرها هست.بیشتر برای سری و موازی بستم بخه خروجی آمپلیفایرها کاربرد دارن.البته گاهی اوقات تو T/S Parameters ساب ووفرها هم یه تغییرات جزعی دارن.
زمانی که ما یه مقاومت 2 اهمی مثل یه ساب ووفر رو به آمپلیفایری که روی 2 اهم استیبل هست متصل میکنیم.باعث میشه قدرت بیشتری روی این لود از آمپلیفایر بدست آوریم.حالا میتونه حالت معمولی باشه یعنی سیمهای مثبت و منفی اسپیکر رو به خروجی خودش بزنیم یا بریج بگیریم. یعنی یک مثبت از یک کانال و یک منفی از کانال دیگر.
باید اهم اسپیکر با اهم پخش یا آمپلیفایر یکی باشه. اصطلاحا بهش میگن امپدانس مچینیگ
Power Handling یعنی قدرتی که اسپیکر توانائی اجرای آن را دارد که با RMS نشان داده میشود. RMS هم توان واقعی و قابل تحمل درایور هستش.
Peak i هم یعنی قله.حد اکثر قدرت قابل تحمل درایور
علی جان مگه شما چند سالتونه؟بعید میدونم از من پیرتر باشید.
قیمتش 455 هست.من کجا هردفعه یه چیزی گفتم؟!! برای 938 گفتم نیاز به آمپ نیست.ولی اگر آمپ خواستی ببندی بین 50-100 وات کافیه.مثلا u526 یا 8604 که 4 کاناله.
آوردن نام یا آدرس فروشگاه های مجازی خلاف قوانین هست.
به نظر من u156 رو انتخاب کنید. طرف این قطعات فیک نرید اصلا.ا
سلام مخلصم.
با 400 تومن آمپ قدرتمند خوب نمیتونی بخری.آمپ حرفه ای بالای 700-800 هست.
CO که فیک نداره و اصل هستقیمتش هم 455 هست.
اینفی و جی بی ال رو شنیدم تقلبی دارند.T696 با توجه به ساختارش بیس خشکی داره.اینفینیتی بیس نرم و کیفیتی داره.
هرتز هم تقلبی داره ولی اورجینال سریه های انرژی، 690 گزینه خوبیه.
کن وود u156 که cd خور نیست.190 تومن.کن وود 6930 هم 115 تومن.ولی نگیری بگی صدا فلا ن وبود و منو بد راهنمائی کردی. با میزان بودجه شما خیلی پیشنهاد دادن سخته.
سلام
انشاءالله مبارک باشه. محمد علی جان لطف کن یه عکس از اون منوال داخل کارتنش واضح برام بگیر برای طراحی باکس و مقایسه با باکس پیشنهادی لازم دارم.
سلام.دوستان به نظرتون باندى که روى امپ 3500 پايونير خوب جواب بده چيه؟
خب داداش یه چیزی معرفی کن که کیفیتش خوب باشه! اصلا لازمه باند رو عوض کرد؟ من ماشین اولمه... اگه لازم نیست کل بودجرو بدم به پخش؟ خودت راهنماییم کن که به اندازه ای که پول میدم با توجه به اینکه کیفیت صدا برام واقعا مهمه و خیلی دقت میکنم به کیفیت بیارزه.. کلا از پخش فابریک رانا و پرشیا بهتر باشه.. حالا من نمیدونم این کیفیت صدا ربطش فقط به پخش هست یا باند.. یا 2 تاش! میخوام صدا تا ولوم 20 25 حدودا شفاف رسا و بدون نویز باشه..شما حداقل چیزی که بنظرت میتونه راضیم کنه رو بگو ... بودجرو به اجبار بالا میبرم...
Last edited by hasanoooooooo; 01-11-2013 at 02:53.
دوست عزیز به نظرمن پخش 3053کنوود بگیر210تومن با6944انتخاب خوبی برات .
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)