تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 1312 از 2365 اولاول ... 31281212121262130213081309131013111312131313141315131613221362141218122312 ... آخرآخر
نمايش نتايج 13,111 به 13,120 از 23644

نام تاپيک: راهــنمایی و مشاوره خرید و طراحی سیستم های صوتی و تصویری خودرو

آخر فروم باز esi222's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوستان گل سیستم باز
    بعد مدت ها برگشتم اینجا
    آقا حمید گل چطوره؟
    بقیه دوستان اکتیو چطور؟
    و اما سوال ارزون قیمت اینجانب :
    آمپلی Pioneer 3400 کارکرده سالم چقدر میارزه؟
    ممنون

2. این کاربر از esi222 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

هدیونیت پایونیر 155 که فقط فلش میخونه،حدود 180 تومن فکر کنم اسپیکرهایی که بدون آمپ بخواید ببندید میتونید حدود 120 تا 150 تومن از برند های پایونیر و کنوود و jvc انتخاب کنید
    داداش حالا نمیشه یه مدلی که سیدی هم بخونه معرفی کنید؟بعد اینکه از کجا بفهمم که تقلبی نیست؟ با تشکر...

5. 8 کاربر از M2Terrorism بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه sundown's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

نفرمودید چند کانال و برای چه درایوی؟
    4 کانال خوب با این قیمت دیگه فکر نکنم پیدا بشه، حداقل پایونبر 8604حدود 480 تومن
    دو کانال هم حدود 300
    4کانال که جوابگو دو جفت کامپوننت که درآینده قراره اضافه بشه رو داشته باشه
    کامپی داریم که از 300 وات بیشتر باشه؟ چون من با حداکثر وات میخوام آمپ بخرم که بعدا مجبور به تعویض نشم.
    400 در نظر داشتم ولی فک نکنم بشه همچین آمپی با گفته شما گیر بیاد مگر دست دوم باشه
    حالا گذر از بودجه کدوم آمپا این خروجی رو واسه دو جفت کامپ رو میده؟
    اول کیفیتی بعد قدرتی بخاطر این میگم که من بیشتر با ولوم یکم بالا آهنگ گوش میدم و دوست ندارم تو ولوم بالا دیستورت صدا داشته باشم

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بالاخره کنوود6984گرفتم(150تومن) با یه آمپ کنوود m526.ولی بیسش اصلا تعریفی نداره .من قصد خرید 6944داشتم اتفاقا بدم ازش نگفتن ولی فقط گفتن آمپ خور نیست منم مجبور شدم اینو بگیرم کیفیت خوبی داره ولی بیسش اصلا سنگین نیست نمیدونم آمپلی واسش کمه یا نه این باند بیشتر از این جواب نمیده چقدر گفتم
    بغیراز6944یه گزینه دومی بهم بگید که اگه اون نشد این یکی رو بگیرم.

حالا یه چیزی به سرم زد شدنی یانه باشما.
    میشه خرو جی های پخش و مثل آمپلی بریج ببندی اون موقع از دوتا ازخرو جی های پخش استفاده بشه ولی با دوبرار قدرت شدنی یا نه ؟؟
    Last edited by najee; 01-11-2013 at 05:28.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2013

پيش فرض

دوستای عزیز
    پخش kenwood u256
    یا
    pioneer 155
    ???

9. این کاربر از mehdy-zy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Moderator hamidR15's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون ازجوابتون ولی منظورتون ازیه سری سیستم جدیدچیه؟
    سلام
    سیستمهای Bass Engine تنظیمات فرکانسی و Madia Xpander بازیابی فرکانس های از دست رفته
    اقا حميد شرمنده اين سوال اخرم بكنم
    اين kenwood 526 كه فرموديد بگيرم واس ممفيسا حدود قيمتش چنده و ايا خودتون داريد؟
    ممنووون
    خواهش میکنم.حدود 180 تومنه.من که مغازه دار نیستم گلم.
    اقا 1دین و 2دین ینی چی؟
    2اهم و 4اهم چه فرقی با هم دارن؟
    از یه امپ 4کاناله میشه 2کانال2اهم گرفت و با بریج1کانال4اهم؟یا فقط 2اهم میده یا فقط4اهم؟
    اگه به اسپیکر 2اهم ورودی4 اهم بدی چی میشه؟و برعکس؟
    Peak Power Handling وrms رو هم یه توضیح مختصر بده؟!
    یکی منو روشن کنه؟!
    ممنون
    پخشهای تصویری که ارتفاع نصب بالائی دارن و اغلب روی خودروهای SUV نصب میشن رو 2DIN میگن.پخشهای معمولی همه 1DIN هستند
    2 اهم و 4 اهم امپدانس Voice Coil اسپیکرها هست.بیشتر برای سری و موازی بستم بخه خروجی آمپلیفایرها کاربرد دارن.البته گاهی اوقات تو T/S Parameters ساب ووفرها هم یه تغییرات جزعی دارن.
    زمانی که ما یه مقاومت 2 اهمی مثل یه ساب ووفر رو به آمپلیفایری که روی 2 اهم استیبل هست متصل میکنیم.باعث میشه قدرت بیشتری روی این لود از آمپلیفایر بدست آوریم.حالا میتونه حالت معمولی باشه یعنی سیمهای مثبت و منفی اسپیکر رو به خروجی خودش بزنیم یا بریج بگیریم. یعنی یک مثبت از یک کانال و یک منفی از کانال دیگر.
    باید اهم اسپیکر با اهم پخش یا آمپلیفایر یکی باشه. اصطلاحا بهش میگن امپدانس مچینیگ
    Power Handling یعنی قدرتی که اسپیکر توانائی اجرای آن را دارد که با RMS نشان داده میشود. RMS هم توان واقعی و قابل تحمل درایور هستش.
    Peak i هم یعنی قله.حد اکثر قدرت قابل تحمل درایور
    سلام

نه حجم بیس برام مهم نیست ( با توجه به سنم وشغلم ) برا همین هست که سابی که دارم از عهد عتیق هست و عوضش نکردم

شاید هم شروع پیر گوشی منه

البته یه بدی که شهرهای کوچک دارن اینه که نمی تونی صداها رو با هم مقایسه کنی وقتی یکی بهت میگه ( یا خودت با این نتیجه میرسی ) سیستمت صداش خوبه یا بده رفرنس این خوب بد چیه ؟
    البته 7150 یه نیم ساعتی رو سیستم بود و بعد به علت اشکال اینترفیس برداشته شد فکر کنم تو اون نیم ساعت هم تنظیم نبود ( تنها امیدم همینه برا بعد از نصب )
    امپ هم اینفینیتی 7154
    علی جان مگه شما چند سالتونه؟بعید میدونم از من پیرتر باشید.
    حمید جان قیمت co ۶۰۹ بفرست
    یکی میخام برای پارس یه سیستم توپ ببندم

برای ۴۰۵ که همون jbl ۹۳۸ باشه ؛)
    اخرش نگفتی چه امپی ببندم داداش فقط خر دفه که پرسیدم یه چیز جدید گفتی ؛)
    Sent from my iPhone using Tapatalk 2
    قیمتش 455 هست.من کجا هردفعه یه چیزی گفتم؟!! برای 938 گفتم نیاز به آمپ نیست.ولی اگر آمپ خواستی ببندی بین 50-100 وات کافیه.مثلا u526 یا 8604 که 4 کاناله.
    سلام و ارادت خدمت دوستان
    نمیدونم چرا پست قبلیم حذف شد شاید به خاطر نوشتن اسم یه سایتی باشه به هر حال امیدوارم این یکی دیگه حذف نشه
    با کمک شما دوستان باند و امپلی رو گرفتم فقط یدونه پخش مونده که با جیب خالی نمیدونم چی بگیرم "پدر پول بسوزد که دراورد پدرم..."
    چند تا انتخاب کردم ظاهرشون خوبه نسبت به قیمتشون دوستان اگه باطنشون رو هم میدونن کمک کنن اولویت اول قیمت ارزونه و یه چند سالی کار کنه!!!
    Kenwood U 156
    Maxeeder 2523
    این دو تا هم ارزونا هستن: Goldsky CR 4807 و Maxeeder D6
    ممنون.
    آوردن نام یا آدرس فروشگاه های مجازی خلاف قوانین هست.
    به نظر من u156 رو انتخاب کنید. طرف این قطعات فیک نرید اصلا.ا
    سلام به همگی و مخصوصا به آقا حمید
    با 400 تومن چه آمپی میشه خرید؟
    در آینده در نظر دارم کامپ و ساب هم اضافه کنم ولی الان فقط دو جفت کواک دارم
    پخشم 9887 هست
    =============
    حمید آقا اینترفیس اسکانیا رو میشه پیدا کرد؟
    سلام مخلصم.
    با 400 تومن آمپ قدرتمند خوب نمیتونی بخری.آمپ حرفه ای بالای 700-800 هست.
    سلام
    در هر صورت تا قیمت 400 بهترین باند کواکسیال چیه که صدای باکیفیتی داشته باشه ؟

jbl t696 چه جور باندیه ؟
    کاپا اینفینیتی چی ؟
    یا AUDIO SYSTEM CO 609 PLUS
    اینا متفرقه هم دارن ؟
    اگه دارن از کجا میشه فهمید ؟
    CO که فیک نداره و اصل هستقیمتش هم 455 هست.
    اینفی و جی بی ال رو شنیدم تقلبی دارند.T696 با توجه به ساختارش بیس خشکی داره.اینفینیتی بیس نرم و کیفیتی داره.
    هرتز هم تقلبی داره ولی اورجینال سریه های انرژی، 690 گزینه خوبیه.
    دوستان از پخش چیزی نمیدونم... یه ماشین صفر ایاشلا میرسه دستمون که ضبط نداره... پراید... حالا دنبال اینک که یه ظبط نسبتا خوب و اگر لازم باشه و شما بگید باندهارو هم عوض کنم.. خواهشا راهنماییم کنید... فقط قیمت پخش و باند بالای 300 نره!!! اصلا داریم یه همچین چیزی؟ دنبال امپ و این چیزها هم نیستم... چون بصورت خیلی حرفه ای برام صدا مهم نیست... همین که کیفیت داشته باشه کافیه.....بلوتوث داشتن و این چیزها هم زیاد ملاک نیست... میگم که فقط یکم رو کیفیت حساس هستم.... بودجمم نهایتش همینه
    کن وود u156 که cd خور نیست.190 تومن.کن وود 6930 هم 115 تومن.ولی نگیری بگی صدا فلا ن وبود و منو بد راهنمائی کردی. با میزان بودجه شما خیلی پیشنهاد دادن سخته.
    سلام
    انشاءالله مبارک باشه. محمد علی جان لطف کن یه عکس از اون منوال داخل کارتنش واضح برام بگیر برای طراحی باکس و مقایسه با باکس پیشنهادی لازم دارم.

11. 6 کاربر از hamidR15 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه parsa_s313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

سلام.دوستان به نظرتون باندى که روى امپ 3500 پايونير خوب جواب بده چيه؟

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

کن وود u156 که cd خور نیست.190 تومن.کن وود 6930 هم 115 تومن.ولی نگیری بگی صدا فلا ن وبود و منو بد راهنمائی کردی. با میزان بودجه شما خیلی پیشنهاد دادن سخته.
    .
    خب داداش یه چیزی معرفی کن که کیفیتش خوب باشه! اصلا لازمه باند رو عوض کرد؟ من ماشین اولمه... اگه لازم نیست کل بودجرو بدم به پخش؟ خودت راهنماییم کن که به اندازه ای که پول میدم با توجه به اینکه کیفیت صدا برام واقعا مهمه و خیلی دقت میکنم به کیفیت بیارزه.. کلا از پخش فابریک رانا و پرشیا بهتر باشه.. حالا من نمیدونم این کیفیت صدا ربطش فقط به پخش هست یا باند.. یا 2 تاش! میخوام صدا تا ولوم 20 25 حدودا شفاف رسا و بدون نویز باشه..شما حداقل چیزی که بنظرت میتونه راضیم کنه رو بگو ... بودجرو به اجبار بالا میبرم...
    Last edited by hasanoooooooo; 01-11-2013 at 02:53.

پروفشنال najee's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

خب داداش یه چیزی معرفی کن که کیفیتش خوب باشه! اصلا لازمه باند رو عوض کرد؟ من ماشین اولمه... اگه لازم نیست کل بودجرو بدم به پخش؟ خودت راهنماییم کن که به اندازه ای که پول میدم با توجه به اینکه کیفیت صدا برام واقعا مهمه و خیلی دقت میکنم به کیفیت بیارزه.. کلا از پخش فابریک رانا و پرشیا بهتر باشه.. حالا من نمیدونم این کیفیت صدا ربطش فقط به پخش هست یا باند.. یا 2 تاش! میخوام صدا تا ولوم 20 25 حدودا شفاف رسا و بدون نویز باشه..شما حداقل چیزی که بنظرت میتونه راضیم کنه رو بگو ... بودجرو به اجبار بالا میبرم...
    دوست عزیز به نظرمن پخش 3053کنوود بگیر210تومن با6944انتخاب خوبی برات .

15. 3 کاربر از najee بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 4 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 4 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •