سلام
سالها قبل وقتی اولین بار کامپیوتر گرفتم همیشه بروز ترین سیستم عامل موجود رو نصب مبکردم، از ویندوز 98،ME بعد xp ویستا، و آخری هم 7 که حدودآ 3 سال هست بدون عوض کردن دارم ازش استفاده میکنم.
چندروز دیگه میخوام یه سیستم بگیرم که نسبتا سیستم قوی هست، و از دوستانی که ویندوز 8.1 استفاده میکنن و قبلآ 7 کار میکردن میخوام که یه راهنمایی بکنن، 8.1 نصب کنم یا 7 ؟
نمیخوام دو تا ویندوز کنار هم نصب کنم ( حداکثر ابونتو و یه ویندوز)، دیگه هم میخوام عوضش نکنم تا وقتی ویندوز 9 بیاد. یا حالا 8.2 یا هرچی...
کارم هم علاوه بر کارای عادی مثل اینترنت و ... که همه انجام میدن، کار با نرم افزار های شبکه، VMware، gns3 و برنامه نویسی هست.
نظرتون 8.1 هست یا 7 ؟
با تغییر، و محیط های جدید و بروز 8.1 هم مشکلی نخواهم داشت. فقط مشکل نصب نرم افزار توش نباشه.
سپاس.

ویندوز 8 یا 7 نصب کنم؟
 ویندوز 8 یا 7 نصب کنم؟

جواب بصورت نقل قول
  جواب بصورت نقل قول

sp1
sp1
						 نوشته شده توسط surena_iran2564
 نوشته شده توسط surena_iran2564

همه چی نصب میشه.من از درایور سفارشی شده AMD برای کارت گرافیکم استفاده میکنم. روی 8 مشکلاتی داشت. الان روی 8.1 بدون کوچکترین مشکلی اجرا میشه. تمام برنامه هایی که نصب کردم هم دارن کار می کنند.
 همه چی نصب میشه.من از درایور سفارشی شده AMD برای کارت گرافیکم استفاده میکنم. روی 8 مشکلاتی داشت. الان روی 8.1 بدون کوچکترین مشکلی اجرا میشه. تمام برنامه هایی که نصب کردم هم دارن کار می کنند.