تبلیغات :
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 150 از 175 اولاول ... 50100140146147148149150151152153154160 ... آخرآخر
نمايش نتايج 1,491 به 1,500 از 1747

نام تاپيک: لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماده عرضه

پروفشنال parsicola's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    Tehroon

پيش فرض

دیگه وقتی ایسوس N550 دکل رو با وزن 2.7 کیلو بیشتر از 4 میلیون بدن چه انتظاری میتونیم داشته باشیم!
    فقط برام جای تعجبه که چرا ge40 رو با کارت گرافیک 750 وارد کردند نه 760 ! اگه 760 بود من همین فردا میخریدمش. با اون کارت تا 3800 هم می ارزید. اما اینو ... نوچ .
    حیف شد. ماتریس گند زدی رفت پی کارش. تازه هارد ssd هم که نداره! حتی 24 گیگ برای کش هم نزاشتی بمونه و اونو هم برداشتیش. ویندوز رو هم که مثل باقی شرکتهای رفیق (رقیب سابق) زدی تو گوشش.
    خوب حال میکنین با این اوضاع مردم. خوب ...

2. این کاربر از parsicola بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز mehrabooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض لبتاپ های مالتی مدیای نسل جدید فراتر از مدلهای فعلی (برای خریداران صبور) آماد...

مسلما دوستانی که واقعا نیاز به لپتاپ دارند بلاخره مجبور به خرید میشن . ولی یکی مثل بنده که یک لپتاپ core 2 duo داره که نسبتا قدیمیه براش ارزش داره که 6 ماه دیگه با همین سر کنه تا مثلا بجای یه لپتاپ صفحه لمسی ، مثلا یه لپتاپ با قابلیت leap motion یا حتی با پردازنده ی broadwell که نسل بعدی haswell بشمار میاد رو بخره و یا حتی با یک تکنولوژی جدیدتر . اون چیزی که مشخصه قمیت لپتاپ های جدیدی که وارد بازار شده اینقدر غیر منطقی هست که یکی مثل من به هیچ وجه سمت خریدش نمیره . مثلا شما باید برای یه لپتاپ vaio duo i7 هشت میلیون پول بدید که باهاش میشه یه پراید دسته دوم تمیز خرید خودتون قضاوت کنید . اونایی هم که لپتاپ رو برای سرگرمی میخوان نه برای کار بهتره به سراغ خرید تبلت یا گوشی هوشمند برن که قیمتشون منطقی تره .
    در حال حاضر به 3 دلیل اقتصادی خرید لپتاپ به صرفه نیست : 1- قیمت لپت ها ی جدید با پردازنده ی haswell صفحه ی لمسی از طریق خود شرکت های تولید کننده گرون اعلام شده چرا که این مدل لپتاپ ها تازه وارد بازار شدند و مشتری گزینه های زیادی برای خرید نداره و کامپانی ها تقریبا رقاباتی برای ارزون کردن این لپتاپ ها در همین ابتدای کار ندارند . ولی کم کم داره مدل های زیادی معرفی و روانه ی بازار میشه .
    2- دلار گرونه و با این قیمت دلار که به احتمال زیاد تا چند ماه دیگه ریزش شدیدی داره ، خرید به صرفه نیست.
    3- جدا از قیمت بالای دلار متاسفانه در مورد لپتاپ در کشورمون چیزی شبیه به قحطی و احتکار وجود داره . و همین کمبود واردات لپتاپ و اختکار باعث میشه که از این طرف هم قیمت لپتاپ ها تقریبا با دلار 4000 تومن و در بعضی مدل ها با دلار 5000 تومن برای مشتری در بیاد .
    مورد شماره ۲ خیلی جالب بود
    داداش بیا شما برو شبکه یک تحلیلگر اقتصادی قوی میخان

دوستان تا ۴ تومن چی بخرم

Sent from my iPhone using Tapatalk 2

4. این کاربر از mehrabooni بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

در جواب دوست عزیز rezaccea این که حالا وقت خوبی برای خرید نیست کاملا درسته چون مدلا کم و تقاضا زیاده.ولی تورو خدااز پایین اومدن دلار و ریزش شدید قیمت نگید که دلمون خونه!!1.2 ماه پیشم همینارو میگفتیم.باید توجه کنید ک ما جایی زندگی میکنیم ک فقط بالا رفتن دلار رو قیمتا تاثیر داره و پایین اومدنش بی تاثیره!!چند وقت پیش دلار پایین اومد ولی قیمتا بالا رفت!!اینم بگم ک تنوع لپ تاپ کم نیست.مدلایی ک تو ایران هست کمه و مطمئن باشید اینا همه مدلارو با هم نمیارن که رقابت زیاد شه ولپ تاب ها رو دستشون بمونه وگرنه الان هم تنوع کم نیست .پس زیاد دلتونو صابون نزنید.این که کسی اگه واسش خرید لپ تاپ واجب نیست دست نگه داره رو کاملا با شما موافقم ولی خیلیام مجبور ب خرید هستن.و آخر اینکه هر روز تکنولوزی پیشرفت میکنه و هر روز فناوری جدید میاد پس زیاد نباید وسواس نشون داد .پیش رفته ترین لپ تاپم بگیریر فرداش یکی پیشرفته تر میاد.حالا cpuنسل 4 اومده و شما دارید از نسل 5 میگید و مطمئن باشید نسل 5 بیاد نسل 6 رو میبینید و وسوسه مییشید و الا آخر پس نباید وسواسه زیاد نشون داد وهرچی بگیرید بلآخره 3.4 ساله کهنه و قدیمی میشه.
    Last edited by daniyele_68; 31-10-2013 at 16:01.

6. این کاربر از daniyele_68 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه میهن دوست's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

کدوم تحلیلگر اقتصادی گفته که دلار تا چند ماه آینده ریزش شدید خواهد داشت. الآن که قیمت 3000 تومن(به قول خودشون 100 تومن کمتر یا بیشتر) را منطقی می دونند و به رسمیت شناختند. تازه همش به دلار ربط پیدا نمی کنه اگر قیمت بنزین را افزایش بدهند بهانه ای میشه برای گرانفروشی.

داره خودمونی میشه Iman Summaray's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

دوستانی که منتظر n550jv هستند...
    یه خبر کاملا موثق(واردکننده)اینکه این مدل تا دو ماه آینده وارد بازار میشه و تمامی اینایی که میگن یه هفته و دو هفته دیگه(که البته خودتون تا الان متوجه شدین دروغه همه این حرفا)پایه و اساسی نداره.دوستانی که عجله دارن فکر مدلای دیگه باشن الکی منتظر نمونن.تازه معلومم نیست دو ماه دیگه با چه قیمتی عرضه بشه!!!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

دوستانی که منتظر n550jv هستند...
    یه خبر کاملا موثق(واردکننده)اینکه این مدل تا دو ماه آینده وارد بازار میشه و تمامی اینایی که میگن یه هفته و دو هفته دیگه(که البته خودتون تا الان متوجه شدین دروغه همه این حرفا)پایه و اساسی نداره.دوستانی که عجله دارن فکر مدلای دیگه باشن الکی منتظر نمونن.تازه معلومم نیست دو ماه دیگه با چه قیمتی عرضه بشه!!!!
    چرا باید دروغ بگن؟ اساسا سود فروشنده ها در فروش مدل های موجوده پس چه سودی از دروغ گفتن درباره تاریخ ورود می برن؟ و اینکه شما از کجا مطمئنید واردکننده ای که به شما این حرف رو زدن راست گفتن؟ (البته من نمی گم دروغ گفتن صرفا می خوام بدونم چی شما رو به این اطمینان رسونده که خبر ایشون اشتباه نیست؟)

10. این کاربر از lena13 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

چرا باید دروغ بگن؟ اساسا سود فروشنده ها در فروش مدل های موجوده پس چه سودی از دروغ گفتن درباره تاریخ ورود می برن؟ و اینکه شما از کجا مطمئنید واردکننده ای که به شما این حرف رو زدن راست گفتن؟ (البته من نمی گم دروغ گفتن صرفا می خوام بدونم چی شما رو به این اطمینان رسونده که خبر ایشون اشتباه نیست؟)
    یه سر به پست های این تاپیک بندازین تاریخ ها رو نگاه کنید خیلی وقت پیش بود این مدل اومد من و چند تا از دوستان 3770 خریدیدم بقیه گفتن نوبره ارزون میشه.... از اون موقع هر دو سه روز یکی میاد یه خبری میده که هفته بعد وارد میشه ما خریدیم حالمونم کردیم اینا هنوز منتظرن دوستان ناراحت نشن اما من همیشه میام به این تاپیک سر میزنم خدا رو شکر میکنم که تحت جو ارزون شدن قرار نگرفتم

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

یه سر به پست های این تاپیک بندازین تاریخ ها رو نگاه کنید خیلی وقت پیش بود این مدل اومد من و چند تا از دوستان 3770 خریدیدم بقیه گفتن نوبره ارزون میشه.... از اون موقع هر دو سه روز یکی میاد یه خبری میده که هفته بعد وارد میشه ما خریدیم حالمونم کردیم اینا هنوز منتظرن دوستان ناراحت نشن اما من همیشه میام به این تاپیک سر میزنم خدا رو شکر میکنم که تحت جو ارزون شدن قرار نگرفتم
    دوست عزیز اول اینکه جواب شما جواب سوال من نبود اینکه دفعات قبل در این مورد اطلاعات غلط داده شده لزوما به این معنی نیست که این بار هم این اتفاق بیفته البته ممکنه این بار هم این لپ تاپ به بازار نیاد اما حتی اگر اینطور هم باشه باز هم استدلال شما درست نیست چون به هرحال در یک مقطع زمانی این لپ تاپ عرضه خواهد شد و مطمئنا اون موقع هم هر کس از عرضه اون خبر بده بقیه می تونند به پشتوانه تجربیات قبلی وعده اون رو دروغ بدونند.
    اما نکته دوم و مهم تر اینکه من همه پست های این تاپیک رو خوندم و اتفاقا یکی از کسانی بودم که شاهد خرید این دستگاه توسط شما و برخی دوستان دیگه بودم ولی خودم در اون مقطع خرید نکردم البته بر خلاف گفته شما نه به دلیل اینکه فکر می کردم نوبرانه است و قیمتش پایین میاد بلکه به این دلیل ساده که در اون مقطع پولم دست خودم نبود و درست دو سه روز بعد از نایاب شدن این مدل پول به دستم رسید، عده ای هم بودند که منتظر کانفیگ های دیگه این مدل بودند و به این دلیل خرید نکردند عده ای هم بودند که اصولا بودجه پایین تری برای خرید لپ تاپ در نظر گرفته بودند ولی احتمال می دادند که با ارزان تر شدن این مدل بتوانند مدلی رو که پسندیدند خریداری کنند(تجربه ای که برای اکثر ما باید آشنا باشه) و از نظر من تصمیم همه این گروه ها قابل درک و منطقی بوده. این رو از اون جهت گفتم که دیدم شما مشابه این پست رو چندبار دیگه هم گذاشتید.
    اما در مورد داستان شکرکردن شما هم چند نکته ای رو بگم -که چندبار خواستم بگم اما منصرف شدم- اول اینکه زمانی که شما و باقی دوستان خرید می کردید نه شما و نه بقیه از نایاب شدن این مدل در آینده خبر نداشتید و بنابراین این تصور که این مدل بعد از مدتی حتی به میزان کم ارزان خواهد شد احتمال منطقی بود- کما اینکه در سایر مدل ها همین اتفاق افتاد- شما و تعدادی بنا به شرایط خودتان و نه لزوما شم اقتصادی قوی خرید کردید و عده ای دست نگه داشتند حالا شرایط طوری شده که شما ترجیح می دید به خریدتون افتخار کنید ولی کاملا این امکان وجود داشت که شرایط عکس این باشه و شما کسی باشید که الان ای کاش گو باشید.
    دوم اینکه حتی با فرض اینکه شما تصمیم آگاهانه و درستی گرفتید و باقی افراد اشتباه کردند هم کار شما که به قول خودتان هرچند وقت یکبار میاید و از دیدن بقیه آدمهایی که همچنان منتظر این مدل ند مسرور می شید و خدا رو شکر می کنید توجیه نداره چون برای لذت بردن از خریدی که کردید و یا شکر خدا قاعدتا شما نباید نیازی به محرکی مثل دیدن ناکامی(اگر بشه اسم همچین اتفاقی رو ناکامی گذاشت) دیگران داشته باشید.
    متاسفم که تو جامعه ای زندگی می کنیم که خریدن یه لپ تاپ با قیمت معقول باید برامون اینقدر مهم باشه که بارها به خاطرش خدا رو شکر کنیم ولی از طرفی هم خوشحالم که داریم در مورد چیزی حرف می زنیم که ته تهش اگر نبود می تونیم یه مدل جایگزین بخریم و در ضمن از خودم می پرسم اگر این تاپیک به جای یه لپ تاپ 4 تومنی درباره یه اتومبیل 300 میلیونی بود تعداد کسایی که با تغییر قیمت 50 میلیونی به جای تاسف از بی ثباتی بازری که روزی گریبان همه مون رو می گیره، خدا رو هر روز شکر می کردند و بعد هم از بقیه می خواستن ناراحت نشن چند نفر بود.
    پ.ن. این رو هم بگم که تو این مدت دوستانی بودند که با وجود اینکه خودشون خرید شون رو کرده بودند ولی سعی کردند به بقیه با دادن اطلاعات واقعی کمک کنند جا داره از اون ها هم تشکر کنم.
    Last edited by lena13; 03-11-2013 at 09:16.

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

دوست عزیز یه لپ تاپ با صفحه نمایش لمسی ، سخت افزار قوی و مارکی مثل Asus بعید به نظر می رسه که کلا بیاد زیر 3700 .

حالا اگر Acer می زد ، می گفتیم شاید بیاد زیر 3400 ولی دلتونو خوش نکنین بخواین این لپ تاپ رو زیر 3700 بخرین .

اونایی که به قول شما تو اوج گرونی خریدن پشیمون نیستند . امیدوارم اونایی که صبر کردن هم پشیمون نشن .

مذل های خیلی خوب هم مثل Lenovo Y580 هم توی بازار داشتیم که با قیمت 2 میلیون اومدن بازار همه گفتن صبر کنین پایین میاد ، تا 4 که رفت بالا که هیچ ، کلا نسلش منقرض شد
    Last edited by Public Enemy; 03-11-2013 at 09:27.

اگه نباشه جاش خالی می مونه dandelionsland's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

دوست عزیز اول اینکه جواب شما جواب سوال من نبود اینکه دفعات قبل در این مورد اطلاعات غلط داده شده لزوما به این معنی نیست که این بار هم این اتفاق بیفته البته ممکنه این بار هم این لپ تاپ به بازار نیاد اما حتی اگر اینطور هم باشه باز هم استدلال شما درست نیست چون به هرحال در یک مقطع زمانی این لپ تاپ عرضه خواهد شد و مطمئنا اون موقع هم هر کس از عرضه اون خبر بده بقیه می تونند به پشتوانه تجربیات قبلی وعده اون رو دروغ بدونند. اما نکته دوم و مهم تر اینکه من همه پست های این تاپیک رو خوندم و اتفاقا یکی از کسانی بودم که شاهد خرید این دستگاه توسط شما و برخی دوستان دیگه بودم ولی خودم در اون مقطع خرید نکردم البته بر خلاف گفته شما نه به دلیل اینکه فکر می کردم نوبرانه است و قیمتش پایین میاد بلکه به این دلیل ساده که در اون مقطع پولم دست خودم نبود و درست دو سه روز بعد از نایاب شدن این مدل پول به دستم رسید، عده ای هم بودند که منتظر کانفیگ های دیگه این مدل بودند و به این دلیل خرید نکردند عده ای هم بودند که اصولا بودجه پایین تری برای خرید لپ تاپ در نظر گرفته بودند ولی احتمال می دادند که با ارزان تر شدن این مدل بتوانند مدلی رو که پسندیدند خریداری کنند(تجربه ای که برای اکثر ما باید آشنا باشه) و از نظر من تصمیم همه این گروه ها قابل درک و منطقی بوده. این رو از اون جهت گفتم که دیدم شما مشابه این پست رو چندبار دیگه هم گذاشتید. اما در مورد داستان شکرکردن شما هم چند نکته ای رو بگم -که چندبار خواستم بگم اما منصرف شدم- اول اینکه زمانی که شما و باقی دوستان خرید می کردید نه شما و نه بقیه از نایاب شدن این مدل در آینده خبر نداشتید و بنابراین این تصور که این مدل بعد از مدتی حتی به میزان کم ارزان خواهد شد احتمال منطقی بود- کما اینکه در سایر مدل ها همین اتفاق افتاد- شما و تعدادی بنا به شرایط خودتان و نه لزوما شم اقتصادی قوی خرید کردید و عده ای دست نگه داشتند حالا شرایط طوری شده که شما ترجیح می دید به خریدتون افتخار کنید ولی کاملا این امکان وجود داشت که شرایط عکس این باشه و شما کسی باشید که الان ای کاش گو باشید. دوم اینکه حتی با فرض اینکه شما تصمیم آگاهانه و درستی گرفتید و باقی افراد اشتباه کردند هم کار شما که به قول خودتان هرچند وقت یکبار میاید و از دیدن بقیه آدمهایی که همچنان منتظر این مدل ند مسرور می شید و خدا رو شکر می کنید توجیه نداره چون برای لذت بردن از خریدی که کردید و یا شکر خدا قاعدتا شما نباید نیازی به محرکی مثل دیدن ناکامی(اگر بشه اسم همچین اتفاقی رو ناکامی گذاشت) دیگران داشته باشید. متاسفم که تو جامعه ای زندگی می کنیم که خریدن یه لپ تاپ با قیمت معقول باید برامون اینقدر مهم باشه که بارها به خاطرش خدا رو شکر کنیم ولی از طرفی هم خوشحالم که داریم در مورد چیزی حرف می زنیم که ته تهش اگر نبود می تونیم یه مدل جایگزین بخریم و در ضمن از خودم می پرسم اگر این تاپیک به جای یه لپ تاپ 4 تومنی درباره یه اتومبیل 300 میلیونی بود تعداد کسایی که با تغییر قیمت 50 میلیونی به جای تاسف از بی ثباتی بازری که روزی گریبان همه مون رو می گیره، خدا رو هر روز شکر می کردند و بعد هم از بقیه می خواستن ناراحت نشن چند نفر بود. پ.ن. این رو هم بگم که تو این مدت دوستانی بودند که با وجود اینکه خودشون خرید شون رو کرده بودند ولی سعی کردند به بقیه با دادن اطلاعات واقعی کمک کنند جا داره از اون ها هم تشکر کنم.
    داداش گلم این نوع برخورد اصلا جالب نیست شما از حرف من برداشت تندی کردین و با همون لحن دارین پاسخ میدین که کاملا اشتباهه مورد اول اینکه من از این خوشحالم که خریدم منظورم این نیست خوشجالم که گرون شده نمیدونم این رو از کجا برداشت کردین من از این خوشحالم که مجبور نیستم گرونتر بخرم چون اون 3.8 رو هم به زور جور کردم پس من به هیچ عنوان از گرون شدن این مدل خوشحال نیستم نه یه لپ تاپ که خیلی چیزهای دیگه مگه نرخ برابری دلار فقط برا اینه من و شما هر روز به خاطر این موضوع ضرر میدیم واقعا این برداشت منصفانه نبود مورد دوم من به هیچ عنوان شم اقتصادی ندارم اون روز خرید کردم چون نیاز داشتم و خوش شانسی آوردم که خریدم ,این اسمش شانسه من اصلا ادعای اقتصاد دان بودن نکردم قبول کنید خیلی ها استدلال میکردن نوبرانه س حالا شخص شما این فکر رو نداشتین بحثی ندارم اما این فکر اون موقع بود و هیچ ربطی به نه من نه هیچ کسی نداره کسی رو بازخواست کنه بحث من اینه که مگه یه لپ تاپ چقد ارزش داره که بعضا بیشتر از 6 ماه معطل خریدش بشی نگفتم کسی صبر نکنه اما تاریخ بعضی پست های قبل از این تاپیک رو اگر یه نگاهی بندازین میفهمین اون موقع که این مدل ها هنوز سر و کله شون پیدا نشده بود هم تعدادی منتظر بودن یه چند مدت پیش یه پستی دیدم یکی از دوستان گفته بودن منتظر بشیم broadwell اینتل بیاد از اون مدل ها خرید کنیم به نظر من این فکر اشتباهه این همه طول دادن منطقی نیست برای خرید یه وسیله اینجا جای بحث و تبادل نظره هر کسی استدلال خودش رو مطرح میکنه این استدلال ها لزوما در یه جهت نیستن و این تفاوت نظرات به معنی توهین به فرد نیست این جمله رو اینجا تکرار کنم خیلی جالبه برداشت شما از این جمله
    خدا رو شکر میکنم که تحت جو ارزون شدن قرار نگرفتم
    که کاملا مشخصه من از خرید خودم خوشحالم , این استدلال رو کردین
    دوم اینکه حتی با فرض اینکه شما تصمیم آگاهانه و درستی گرفتید و باقی افراد اشتباه کردند هم کار شما که به قول خودتان هرچند وقت یکبار میاید و از دیدن بقیه آدمهایی که همچنان منتظر این مدل ند مسرور می شید و خدا رو شکر می کنید توجیه نداره
    خواهشا قبل از پاسخ به کسی حرف هایی رو که دارین نقل قول میگیرین با دقت بخونید
    Last edited by dandelionsland; 03-11-2013 at 18:17.

15. این کاربر از dandelionsland بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •